laik çocuk..
öncelikle bu gibi girişimlere alışık olduğumuz için ,sisin istediğinizi size verelim..
abe kardeşim hangi akla hizmet..sayın kullanıcımız gibi bir dialog tarzını seçip so kadar cevap vermiş üye varken sahanıza beni seçmenizdeki sebbebi şüphesiz RABBİM bilir..tecrübelerimiz gösteriyorki..konuya okadar cevap vermiş sisin tabirinizle kullanıcı varken beni konunun içine çekmeniz ve hatta kaybolmak üzere olan bir konuyu uzmanlıkla bulup bu konuya görüş bildirmeniz zihnimizdeki bazı soruları aşmadan sisin sorularınıza sisin zemininizde muhatab olmak tasarrufunu neden hazırladığınızı tecrübelerimize dayanarak ıslah etmeye çalışacağız..
yorumumuzda
şimdi ıslah 1
okuyan üyelere konumlandırma:
1. SORU SAYIN
HATEMİNİN SORUSU..
2. SORU SAYIN
MERİÇ İN SORUSU
abe kardeşim
T.C. nin gelişmesini sağlayan Rektörlere laf atıyorsunuz demişsiniz...
ben 1. soruyu cevapladım..illa size Tayyip Erdoğan ın bazen söylediği.. Onların gözleri var görmezler..Onların kulakları var duymazlar...tefsirindeki meallerin söylem şakirtliğini mi empoze edelim?
yoksa...
illa size Deniz Baykal ın bazen söylediği..Onların gözleri var görmezler..Onların kulakları var duymazlar...tefsirindeki meallerin söylem şakirtliğini mi empoze edelim?
O T.C gelişmesini sağlayan rektörlere laf atsam atsam ancak ve ancak sizin için atarım..
atıyorum..
-eyyy rektörler şu laik çocuğu biraz geliştirin...
çünki...benim size laf attığımı zannedip kişilik analizine girmeye çalışıyor...
senin mesleğin ne???
beni bazı mankenlere benzetti herhalde....
dağdaki çobanın söylemi ile...benim söylemmim bir olur mu diyeceğimi zanneti...
yok canım biraz empati ile soruyu sorana olsa olsa laf atmışız..onu söylesen bir nebze..
ama hangi akla hizmet konuya okadar cevap veren varken bu konuyu bulup beni konunun içine çekmeye çalışmanız...ve hatta laik çoçuk olarak üye olmanızı...bizim tecrübelerimiz...analiz edemiyor malesef..
neyse size istediğinizi verdik...
RABBİM şüphesiz niyetleri amelleri bilir ..ve şüphesiz mükafatlandırır--veya..cezalandırır..
selametle..
günün tavsiyesi:
Az yiyiniz, az uyuyunuz, az konuşunuz