osman gazi
Yasaklı Kullanıcı
Allahım affet..SÜTÇÜ İMAMIN TORUNLARI OLAMADIĞIMIZ İÇİN..
teşekkür ederim kardeşim
………YA RAB!!…..
Gömleğim arkamdan yırtılmadı!!....
İhanet ettim ,sadık kalamadım ahdime…
Dilime lâl; Gönlüme hâr düştü….
Kanadı kana bulandı itaatlerimin
Kara çalındı yazgıma…
Bahtıma utanç düştü…..
YARAB!!…..
Böylesine hazırlıklı değildim hesaba
En gerçekçi yalanlar,
ifşa oldu benden bana
….
Lâl oldu dilim, yok oldu suretim…
.Affeyle…
affeyle….
Yanıldım
yenildim…
Tükendim;…..
.
Bir Bağ bozumu mevsimimde….
Heveslerime birkaç avuntu,…..
Bahtıma utanç,…..
Toplu iğnem kalbime….
Başörtüm yakama düştü……
Affeyle……………..
4 ocak//2008 saat 20:30
aminenur
allah razı olsun kardeşim selametle
estağfirullah kardeşim haddinizi aşmıyorsunuz..
sınav sonuçlarında istediğimiz yer gelmesine ragmen gitmedik gidemedik...belki nasip değildi...
ama bunun yanında yeri gelmişkenbaşını açmak zorunda kalan... bacılarıma rabbim yardım etsin.. yaşadıkları.. hissetiklerini anlaya biliyorum..
siz onlar için bunun çok kolay bir durum oldugunu düşünmeyin kardeşim...rabbim gerçekten yardımcıları olsun...
selamün aleyküm..
aslında ne demek istediğimi veya ne diyeceğimi benden iyi biliyorsunuz...
defeatle söylendi ama, yine söylersek...
hiç kimse başını açmak zorunda değildir...
ince düşünülürse başı açmanın, bir zorunluluk değil bir şartlanmışlık olduğu anlaşılır...
12-13 yaşından itibaren hanım kardeşlerimize; üniversite/eğitim/diploma ve bunlardan asıl maksat olan "ekonomik özgürlüğü eline alma" bununda türkçesi "para para para".. telkinleri yapılır ve bu telkinler şartlanmaya sebep olur..
"maksat asla para değildir" derseniz.. hatırlatırım ki..maaşlar kesilse, hiç bir doktor hastaneye gitmez, hiç bir öğretmen okula gitmez..burası kesin.!
üniversite sınavı, zihinlerde ölüm/kalım meselesi, hatta sırattan geçme veya geçememe meselesi haline dönüşür... bu kadar şartlandırılan bir hanım kardeşimizde, kendi aklınca bu uğurda büyük bir fedekarlık! yaparak başını açar... malesef..
bu itibar ile;
üniversite kapılarında başörtülerini açan hanımkardeşlerimiz...büyük bir fedakarlık yapan kahraman kardeşlerimiz değil.. rabbimiz'in bir imtihanını kaybetmiş günahkar kardeşlerimizdir...
bu günahları için rabbimizden af diler, aynı hataya düşmemeleri için dua ederiz..
selametle inşaAllah..
YARAB!!…..
Böylesine hazırlıklı değildim hesaba
En gerçekçi yalanlar,
ifşa oldu benden bana
….
Lâl oldu dilim, yok oldu suretim…
.Affeyle…
affeyle….
Yanıldım
yenildim…
Tükendim;…..
Emeklerine sağlık bacım benim...daha öncede söylediğim gibi...
çok güzel ve anlam yüklü hadi kalemine kuvvet...
allah razı olsun paylasımın ıcın selam ve dua ıle
Bir Bağ bozumu mevsimimde….
Heveslerime birkaç avuntu,…..
Bahtıma utanç,…..
Toplu iğnem kalbime….
Başörtüm yakama düştü……
rabbim bizleri göz göre göre yapılan bu zülümden kurtarsın inşaALLAH degerli abim
özyurdunda garip öz yurdunda parya olmak zorumuza gidiyor..
üzüyor bizleri...
rabbim yetişsin imdadımıza inşaALLAH... SABIR VERSİN .. imtihamda olduğumuz bu dünyanın .. oyun ve eğlencen ibaret .. bir gölgelik oldugunu bir an bile unutturmasın nefsimize inşaALLAH...
Hidayet nasip etsin cümlemize... amin amin amin..........
kazamız mübarek olsun ........
teşekkürler abi
selam ve dua ile
Allahım affet..SÜTÇÜ İMAMIN TORUNLARI OLAMADIĞIMIZ İÇİN..
İşte bunun için işkencede çekilir...Hapsede girilir...Şehitte olunur...BACILARIM AFFEDİN HAKKINIZI ERKEKÇE SAVUNAMAdık...
EĞER BİGÜN, ÇOK BÜYÜK Bİ DERDİN OLURSA, RABBİNE DÖNÜP BENİM BÜYÜK Bİ DERDİM VAR DEME.
DERDİNE DÖNÜP DEKİ: BENİM ÇOK BÜYÜK Bİ RABBİM VAR.... ÇILDIRT ALLAHIM YOLUNDA BİZLERİ...Divane eyle...
ellerine sağlık kardeşim..
çok güzel...