Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

basit ruhların eğlencesi (1 Kullanıcı)

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
_____selamün aleyküm zeynep kardeşim
rabbim bizleri bu sinsi ilerleyen farkında olmadan dahil oldugumuz şahit oldugumuz ve hatta bazen gaflete düştügümüz illetten bizleri korusun inşallah hesap gününde müflis bir kul olmamıza sebep olaçak
olan gafletlerimizden rabbim korusun... inşallah
selam ve dua ile______

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
_____selamün aleyküm zeynep kardeşim
rabbim bizleri bu sinsi ilerleyen farkında olmadan dahil oldugumuz şahit oldugumuz ve hatta bazen gaflete düştügümüz illetten bizleri korusun inşallah hesap gününde müflis bir kul olmamıza sebep olaçak
olan gafletlerimizden rabbim korusun... inşallah
selam ve dua ile______

ve aleyküm selam ALLAH razı olsun..
yapmış olduğun o güzel duanın kabul olması temennisiyle...
RABBİME emanet olun..
selam ve dua ile..

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMEMUN ALEYKUM gıybet basit ruhların eğlencesidir.GIYBET EDEN BİZLERE AMİYANE TABİRLE CUK DİYE OTURDU HANİ:).BENİM GIYBET EDİLİNCE RUHUM DARALIYOR.GERÇİ BENDE ETMEYEYE GAYRET EDİYORUM.SELAMETLE KALIN KARDEŞİM ALLAHA EMANET OLUNUZ

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMEMUN ALEYKUM gıybet basit ruhların eğlencesidir.GIYBET EDEN BİZLERE AMİYANE TABİRLE CUK DİYE OTURDU HANİ:).BENİM GIYBET EDİLİNCE RUHUM DARALIYOR.GERÇİ BENDE ETMEYEYE GAYRET EDİYORUM.SELAMETLE KALIN KARDEŞİM ALLAHA EMANET OLUNUZ

ve aleyküm selam..
ya evet bu bi gerçek maalesef o günahtan kaçamıyoruz..
ben çok dikkat etmeye çalışıyorum ama nefisle şeytan bir oluyo işte...
ALLAHA emanetsin..​

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt