Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Başınız mı ağrıyor? (3 Kullanıcı)

Rabia-Adeviye

Kayıtlı Kullanıcı
Baş ağrılarına egzersiz

Sizi rahatsız eden ve gün boyunca yorgun hissetmenizi sağlayan baş ağrılarınızdan egzersiz yaparak kurtulabilirsiniz.

1- Oturun ve omuzlarınızı gevşetin. Başınızı sağa doğru eğerek kulağızı sağ omuzunuza yaklaştırın.

2-Sağ avuç icinizi başınızın sağ tarafına yerleştirin.Elinizi ve başınızı diğer yana doğru yatırın ve derin nefes alın. Nefesinizi tutun ve sertce itmeye devam edin.

3- Nefesinizi yavaşca ve tamamen verirken elinizi bırakın ve başınızı sağ omzunuza doğru yaklaştırın. Bunu iki kez daha tekrar edin.
4- Uygulamayı sol tarafınızda üç kez tekrarlayın.

5-Başınız düz olacak şekilde, parmaklarınızın ic taraflarını başınızın iki yan alta tarafındaki kemilerin üzerine yerleştirin. Derin nefes alın ve parmaklarınızl birlikte başınızı izometrik olarak itin.

6- Ellerinizi kucağınıza bırakın ve ağzınızdan nefes verirken cenenizi acın. Ağızınızdan derin nefes alırken cenenizi öne doğru, alt dişlerinizi de üst cenenize doğru uzatın. Nefesinizi verin, ağzınızı acın ve cenenizi gevşetin.

7-Çenenizi bir kez daha gerin. Nefesinizi verirken başınızı göğsünüze doğru düşürün.

8-Derin bir nefes alın,parmaklarınızın ic taraflarıyla başınızı yukarı yöne doğru itin, bu arada başınız aşağı düşmeye devam edecektir. Nefesinizi verirken parmaklarınızı da cekin ve başınızın önünüze düşmesini sağlayın. Bunu iki kez tekrarlayın. son kez yaparken nefesinizi verdiğiniz sırada parmaklarınızı başınızın arkasında kenetleyin ve dirseklerinizle birlikte başınızı arkaya doğru cekin.

ilaç almadan önce bi deneyin!!!!işinize yarar belki:a08:

ayşe.a

Kayıtlı Kullanıcı
selamün maleyküm
emeğine sağlık..
selametle :a16:

espos

Kayıtlı Kullanıcı
ben başım ağrıdımı bir fincana limon sıkar içerisine kahve atıp karıştırırım sonra onu içerim hep iyi gelmiştir bana bir yudumda içiniz denerseniz yoksa içmek baya zor oluyor

Rabia-Adeviye

Kayıtlı Kullanıcı
ben başım ağrıdımı bir fincana limon sıkar içerisine kahve atıp karıştırırım sonra onu içerim hep iyi gelmiştir bana bir yudumda içiniz denerseniz yoksa içmek baya zor oluyor

espos seni iskelet haline getiren limonlu kahve olmasın:a12: biz hiç denemesek mi:K Şaka tabi hemşerimm bende çok içtim pişmiş kahveye sıkarsanız daha kolay içiliyo rabbim herkese şifalar versin :H

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt