Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Başimi örtmenin Verdiği Huzur.... (2 Kullanıcı)

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM.HAYIRLI UĞURLU OLSUN.RAB'BİM C.C. HAKKIYLA TAŞIMANI NASİP ETSİN İNŞAALLAH.SELAM VE DUA İLE...B)

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı
[
Ve aleyküm selam kardeşim.

Ne mutlu size.. Çok sevindim sizin için:).. Rabbimiz c.c bu kutlu hicretinizi, rücunuzu makbul kılsın inşallah.. Rabbimiz c.c yolunuzda sizi daim eylesin.. Tesettür gerçekten, Rahman c.c’den onaylı bir özgürlüktür.. Kimileri onu mahkumiyet olarak nitelese de, ‘’gözleri var görmezler, kulakları var işitmezler.’’ Ayetindeki gibi, onun manevi güzelliğini fark edemeyenlerdir.. Kulların beşeri ‘’izm’’leriyle zehirin dışını rengarenk boyayarak sundukları bir özgürlük değil; Rabbimizin, ilahi kelamıyla bizlere takdim ettiği, huzur ve güvenlik, mutluluk ve hicab sunan en güzel özgürlük..

Rabbimiz c.c mutluluğunuzu daimi eylesin inşallah kardeşim. Hayırlı ve mübarek olsun inşallah.. Rabbimize emanet olunuz..Selam ve baki dua ile inşallah.B)

Allah razı olsun.Rabbim hayırlısıyle ve hakkıyla takmamı nasip etsin inşallah.
Çok güzel ifade etmişsin.Ben bugün pek ifade edemiyorum kusura bakmayın.

Yüreğim kuşun kanadında ordan oraya uçuyor sanki..Sessizce o kuşun kanadında olmayı hissetmek istiyorum..

Rabbim razı olsun desteğiniz için. :)Bu ilk günümde yalnız bırakmadınız.Kendimi daha da emin hissetmeme vesile oldunuz.Hakkınızı helal edin.
Selam ve dua ile..

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM.HAYIRLI UĞURLU OLSUN.RAB'BİM C.C. HAKKIYLA TAŞIMANI NASİP ETSİN İNŞAALLAH.SELAM VE DUA İLE...B)

Amin inşallah kardeşim.Allah razı olsun.Rabbim hayır dularını kabul eylesin inşallah.Her yazılan paylaşımı gözlerim dolu dolu okuyorum.
Allah sizlerden de razı olsun.Anlarınız huzurlu,hayırla geçsin inşallah.
Selam ve dua ile..

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı
VeAleynaAleykümSelam Kardeşim..
Rabbe kulluğun idrakiyle emirlerine hakkıyla uyup-lâyıkıyla bu yükü-sorumluluğu taşıyanlardan eylesin cümlemizi inşaAllah..
Bu öyle bir Inkîlab'tır ki..kişi ruhunun bütün derinliklerinde bu dirilişi yaşar..hamdolsun Rabbim sizi bu vasfa layık bulmuş..tebrik ederiz kardeşim..ma'aşAllah-barekAllah..bu yolda sebatla yürümenizi her daim nasib eylesin inşaAllah..Allah(CC) razı olsun..
Selam ve baki dualarım ile Allah(CC)'a emanet olunuz..

Amin amin inşallah Yüce Rabbim kabul buyursun.Bugün bu huzurum ve mutluluğum sizlerle daha da arttı.Allah razı olsun.Hakkınızı helal edin.Gerçekten yüreğim uçup duruyor sanki.Rabbim inşallah hep farkında olup layıkıyla taşımamızı nasip eder.Rabbim hayırlı kullarından eylesin cümlemizi inşallah.
Sağol Talip Amca,
Selam ve dua ile..

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun Aleyküm Kardeşim Sizin Adınıza çok Sevindim gerçekten ... Rabbim Yolunuzu (mutluluğunuzu ) Daim Etsin inşallah ..

Allah'a emanet olun selam ve dua ile ...

meltem

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
sonsuznurr.blogcu.com
RABBİMİN EMRİNİ YERİNE GETİRMENİN VERDİĞİ HUZUR.
BAŞIMI ÖRTMENİN VERDİĞİ HUZUR....

Vealeykümselam güzel kardeşim
inanın sizin adınıza çook sevindim
huzurunuzu Rabbim daim etsin inşaallah..
selametle...B)

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
***Maşallah bugün gözlerimde yüreğimde ışıl ışıl inşallah Rabbim her daim bunu saip etsin cümlemize.Ve inşallah doğru bi şekilde yapmayıda nasip etsin inşallah.***
_____selamün aleyküm kardeşim kardeşimmmm...
maşallah maşallah ne mutlu size hayırlı olsun kardeşim rabbim yolundan ayırmasın inşallah .... hakkını vermeyi nasip etsin...hepimize inşallah ...kutlu bir cihattır nefisle cihat ..zaferriniz hayırlı olsun inşallah göreceksiniz gözleriniz her geçen gün dahas çok parlayacak daha çok mutlu olacaksınız.. inşallah farkı fark edeceksiniz ... :)
rabbimie emanet olunuz degerli karedeşim
selam sevgi ve baki dua ileB)______

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim..uzgun_42 kardeşimiz kapanmak istediğini cesaret edemediğini anlatmış bi forumda..ona cesaret olması için burayı güncelliyorum..sizdende ona biraz yardımcı olmanızı rica ediyorum...RABBİME EMANET OLUN..HAYIRLI GÜNLER

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Fatmana,
Bende işten geldim , şimdi boş vakit buldum hemen girdim.İşten çıkmadan önce gördüm üzgün_42 kardeşimizin formunu hemen bende bişeyler paylaştım .Şimdi forma bakacaktım bulamadım . o sırada kendi formumu gördüm güncellenmiş. Allah razı olsun. İnşallah onunda hayırlı haberlerini alırız.
Selametle...

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm fatmana,
bende işten geldim , şimdi boş vakit buldum hemen girdim.işten çıkmadan önce gördüm üzgün_42 kardeşimizin formunu hemen bende bişeyler paylaştım .şimdi forma bakacaktım bulamadım . O sırada kendi formumu gördüm güncellenmiş. Allah razı olsun. Inşallah onunda hayırlı haberlerini alırız.
Selametle...

aleyküm selam kardeşim..sizlerin heyacanini okursa belki dahada rahatlar daha kolay istediğini yapar diye burayi güncelledim ama kendisi hemen çikti ..inşallah yarin sabah ona tekrar paslarim,bera ablanin,senin,mahsunkul kardeşimin forumlarini...
Forumu bulamadiysaniz size paslayayim...

Hayirli akşamlar..selam ve dua ile

enbüyük

Kayıtlı Kullanıcı
allah herkese kapanmayı nasip etsin.o huzuru yaşamayı nasip etsin

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim..sizlerin heyacanini okursa belki dahada rahatlar daha kolay istediğini yapar diye burayi güncelledim ama kendisi hemen çikti ..inşallah yarin sabah ona tekrar paslarim,bera ablanin,senin,mahsunkul kardeşimin forumlarini...
Forumu bulamadiysaniz size paslayayim...

Hayirli akşamlar..selam ve dua ile

Evet sabahtan tekrar güncellemek iyi olacaktır sanırım.
Bu arada az önce direk rumuzunuzla hitap ettim sadece ama sanırım yaş olarak benden büyüktünüz.:a24: Ayıp ettiysem kusura bakmayın :a03:

aysece

Kayıtlı Kullanıcı
Tebrik ederim....Çok kıskandım seni....Benim içinde dua et olur mu?
Bakarsın bu içinde bulunduğum finansal dünyanın içinden sıyrılarak ben de senin gibi huzura ererim.
Alahtan ümit kesilmez...Dua et olur mu?

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı
Kıskanma aysece arkadaşım,
Bu emir herkese verilmiş yani seninde böyle bir seçeneğin var :)
Finansal dünyanın sonu gelmez, ama yarın o dünyanın içinde de ne hale düşeceğimiz de hiç belli olmaz.Onun için en tez hayırlı zamanda nasip olsun inşallah.Yüreğin ve tüm hücrelerin o duyguyu yaşasın inşallah kardeşim.
Selametle...:H

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı

Evet sabahtan tekrar güncellemek iyi olacaktır sanırım.
Bu arada az önce direk rumuzunuzla hitap ettim sadece ama sanırım yaş olarak benden büyüktünüz.:a24: Ayıp ettiysem kusura bakmayın :a03:

önemli dğeil canım..fatmana benim gerçek adım...27 yaşındayım..farketmez...çok sinirlerim bozuk kapalı insanlara okadar iğrenç hakaretler edilmişki bi haber sitesinde bende yazdım onlara bişeyler benim yazdıklarımı yayınlamıyorlar....başımıza taş yağmadığına şükredelim ..okadar zor bi dönemdeyizki.. OKADAR İNSNALAR İNSANLIKTAN ÇIKMIŞKİ...ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...HAYIRLI AKŞAMLAR KARDEŞİM..

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı
Fatmana:önemli dğeil canım..fatmana benim gerçek adım...27 yaşındayım..farketmez...çok sinirlerim bozuk kapalı insanlara okadar iğrenç hakaretler edilmişki bi haber sitesinde bende yazdım onlara bişeyler benim yazdıklarımı yayınlamıyorlar....başımıza taş yağmadığına şükredelim ..okadar zor bi dönemdeyizki.. OKADAR İNSNALAR İNSANLIKTAN ÇIKMIŞKİ...ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...HAYIRLI AKŞAMLAR KARDEŞİM..

Çokta yokmuş o zaman arkadaşım diye hitap edebilirim bende 25 yaşındayım.
Çoğu yerde artık malesef çok saçma yazılar ve haberler çıkıyor.Çok fazla kışkırtmaya yönelik haberler.Rabbim herkesi ıslah etsin doğru yolu buldursun inşallah.Zaten müslüman bir ülkede başörtü tartışmasının olmasi bile hayret verici.
Sizede hayırlı akşamlar.
Selam ve dua ile inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt