Sefine-i Hayat
Kayıtlı Kullanıcı
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM.HAYIRLI UĞURLU OLSUN.RAB'BİM C.C. HAKKIYLA TAŞIMANI NASİP ETSİN İNŞAALLAH.SELAM VE DUA İLE...B)
Ve aleyküm selam kardeşim.
Ne mutlu size.. Çok sevindim sizin için.. Rabbimiz c.c bu kutlu hicretinizi, rücunuzu makbul kılsın inşallah.. Rabbimiz c.c yolunuzda sizi daim eylesin.. Tesettür gerçekten, Rahman c.c’den onaylı bir özgürlüktür.. Kimileri onu mahkumiyet olarak nitelese de, ‘’gözleri var görmezler, kulakları var işitmezler.’’ Ayetindeki gibi, onun manevi güzelliğini fark edemeyenlerdir.. Kulların beşeri ‘’izm’’leriyle zehirin dışını rengarenk boyayarak sundukları bir özgürlük değil; Rabbimizin, ilahi kelamıyla bizlere takdim ettiği, huzur ve güvenlik, mutluluk ve hicab sunan en güzel özgürlük..
Rabbimiz c.c mutluluğunuzu daimi eylesin inşallah kardeşim. Hayırlı ve mübarek olsun inşallah.. Rabbimize emanet olunuz..Selam ve baki dua ile inşallah.B)
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM.HAYIRLI UĞURLU OLSUN.RAB'BİM C.C. HAKKIYLA TAŞIMANI NASİP ETSİN İNŞAALLAH.SELAM VE DUA İLE...B)
VeAleynaAleykümSelam Kardeşim..
Rabbe kulluğun idrakiyle emirlerine hakkıyla uyup-lâyıkıyla bu yükü-sorumluluğu taşıyanlardan eylesin cümlemizi inşaAllah..
Bu öyle bir Inkîlab'tır ki..kişi ruhunun bütün derinliklerinde bu dirilişi yaşar..hamdolsun Rabbim sizi bu vasfa layık bulmuş..tebrik ederiz kardeşim..ma'aşAllah-barekAllah..bu yolda sebatla yürümenizi her daim nasib eylesin inşaAllah..Allah(CC) razı olsun..
Selam ve baki dualarım ile Allah(CC)'a emanet olunuz..
selamun aleyküm fatmana,
bende işten geldim , şimdi boş vakit buldum hemen girdim.işten çıkmadan önce gördüm üzgün_42 kardeşimizin formunu hemen bende bişeyler paylaştım .şimdi forma bakacaktım bulamadım . O sırada kendi formumu gördüm güncellenmiş. Allah razı olsun. Inşallah onunda hayırlı haberlerini alırız.
Selametle...
aleyküm selam kardeşim..sizlerin heyacanini okursa belki dahada rahatlar daha kolay istediğini yapar diye burayi güncelledim ama kendisi hemen çikti ..inşallah yarin sabah ona tekrar paslarim,bera ablanin,senin,mahsunkul kardeşimin forumlarini...
Forumu bulamadiysaniz size paslayayim...
Hayirli akşamlar..selam ve dua ile
Evet sabahtan tekrar güncellemek iyi olacaktır sanırım.
Bu arada az önce direk rumuzunuzla hitap ettim sadece ama sanırım yaş olarak benden büyüktünüz.:a24: Ayıp ettiysem kusura bakmayın :a03: