Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BAŞI AÇIK ÇALIŞMAK VE PANTOLON GİYMEK (7 Kullanıcı)

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı
RE: BAŞI AÇIK ÇALIŞMAK VE PANTOLON GİYMEK

BANA SÖYLÜYORSUN MADEM DÜZELTMEMDEN RAHATSIZ OLDUN SEN NIYE BENIMKINI DÜZELTIYORSUN KALDI KI BENIM ONU YAZMAM MÜMKÜN DEGIL.
BU YAZDIGINDA SAMIMI OLDUGUNU DÜ$ÜNMÜYORUM.BU SITEDE DIKKAT EDIN COK YANLI$ YAZANLAR VAR ACELE OLANLAR ANLA$ILIYOR.BEN ALMANYA DA YA$ADIGIM ICIN YORUM DA ZORLANIYORUM AZ ÖNCE BIRISI DEILMI(DEGILMI) YAZMI$ BIR BA$KASI AYLE(AILE) YAZMI$ VE BEN BUNU ANLAYASIYA YAZIYI 2 DEFA OKUDUM TÜRKCE NIN KATLI DIYE BIR FORUM VARDI ONDAKILER TEKRARLANMIS OLUYOR DEGIL MI?BEN YORUMU OKUYANLARA BIRAKIYORUM BU TARTI$MAYI BITIRMEK ISTIYORUM.ZATEN CIKMAM LAZIM E$IM VE OGLUMCUMA NAMAZINDA ONLARI BEKLIYORUM.ARKAMDAN YAZARSAN GIYBET DÜ$ERSIN:)D)$AKA ISTERSEN YAZABILIRSIN FAKAT CEVAPLAMIYACAGIM.YAZILARINI OKUYUP
YORUMDA BULUNACAGIM CÜNKI VEYSEL KARDESIM SENI GERCEKTEN KARDE$IM GIBI SEVIYORUM.bu kirginligi sürdürmenin bi manasi yok a e o

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

ABLAM BENİM YA İŞTE BU KADAR SANADA BU YAKIŞIRDI ALLAH RAZI OLSUN

Siyahgulsevdalisi

Kayıtlı Kullanıcı

Bir Müminin kalbini kırmak kabeyi yıkmak gibidir. ???? Kim Ebrehe olmak ister parmak kaldırsın ?????????????? kimse yoksa... Herkez burda kardeştir. Hakkım var ise ben buna inan mıyorum Hepinize hakkımı Helal ediyorum...

lana

Kayıtlı Kullanıcı

B)selamunaleyküm kardeşim saolun paylaşımınız için selametle kalın...

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

Siyahgulsevdalisi yazdı:
Bir Müminin kalbini kırmak kabeyi yıkmak gibidir. ???? Kim Ebrehe olmak ister parmak kaldırsın ?????????????? kimse yoksa... Herkez burda kardeştir. Hakkım var ise ben buna inan mıyorum Hepinize hakkımı Helal ediyorum...

GÜZELDİ TEBRİK EDERİM:):)

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

Siyahgulsevdalisi yazdı:

VALLAHI BU BANA COK DOKUNDU BEN EBREHE OLMAK ISTEMEM VEYS DEN KÜCÜKMÜYÜM BÜYÜKMÜYÜM BILMEM AMA BÜYÜKLÜK BENDE KALSIN HAKKIM HEPINIZE HELAL OLSUN SIZDE BANA HELAL EDIN:(:(:(

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

Ben diyecek söz bulamıyorum sessiz kalıyorum ama halen büyüklük bende kalsın diyorsunuz tamam sizde kalsın ama bilin ki ben size bir şey söylemedim siz kendi üzerinize çektiniz.Haksız olan sizsiniz hata arıyarak büyük olan yine siz siniz benim sessiz kaldığımı bile bile bana büyüklük bende kalsın sözünü söyleyerek.

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

Ayrıca bi daha yorum yapmıyacağım benden yana helal olsun hakkım ama bilinki kırgınlık yok sadece üzüldüm değer verdiğim birisinin bana bunları söylemesi.

GECE_YAGISI

Kayıtlı Kullanıcı

BENDE DİYORUMKİ VEYSEL ABİM BUGUN NİYE SİTEDE DEĞİL ŞİMDİ ANLADIM GURBETTEN LE TARTIŞMANIZ OLMUŞ BEN SANA HAK VERIYORUM SENİ YANLIŞ ANLAMIŞ GALİBA AMA BİR MÜSLÜMANA YAKIŞMIYOR BİR KİŞİNİN YANLIŞINI ARAMAK ÇOK AYIP ETMİŞ BENCE EŞ KELİMELERDİR AMA KALKMIŞ NE YAPMIŞ KENDİSİNİ KINIYORUM HALBUKİ YAZILARINDAN VE YORUMLARINDAN ÇOK KÜLTÜRLÜ BİRİ OLARAK GÖRMÜŞTÜRM AMA DEĞİLMİŞ YANILDIM ABİ SENDE SIKMA CANINI KIMIN KONUSUNDAN NE KADAR COK IZLENEN YORUM YAPILAN VE SEVİLEN KİŞİ ORTDA KİMSE BU YAZIMA GÜÇENMESİN BEN HAKLININ YANINDAYIM BEN HEPİNİZİ SEVİYORUM AMA BİRBİRİMİZİ KIRARAK DEĞİL BURDA HERKES HUZUR ARAMAK İÇİN BİLGİ ALIŞVERİŞİ YAPMAK İÇİN BURDA ŞAHSEN BEN ÜZÜLDÜM HEMDE ÇOK
İYİ AKŞAMLAR HERKESE

GECE_YAGISI

Kayıtlı Kullanıcı

VE BU KONUDA GÜLER ABLA MÜKEMMEL Bİ İNSAN KESİNLİKLE MÜKEMMEL

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

ABİCİM KARIŞTIRMAYA.VEYSEL BEYİN İŞİ VAR DİYE GİRMİYOR BU GÜN HAFTA SONU ONDAM YOKSA KIRGIN DEGİLLLER

GECE_YAGISI

Kayıtlı Kullanıcı

BENCE SANMIYORUM NE KADAR YOGUN OLSADA GELIR DI SITEYE AYRICA BENIM ISMIM YAGMUR ERKEK DEĞİLİM

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

CANIM BAYNMIŞSIN ÖZÜR DİLERİM.BİR ARALARINI YAPTIK ONLAR KIRGIN DEGİLLER.VEYSEL BEY DE İŞİ GEREGİ BU HAFTA SONU YOK.KIRILSALAR BİLE BİZLER ARALARINI YAPARIZ SİZ SIKMAYIN CANINIZI.ONLAR İKİSİDE BENİM İÇİN ÇOK DEGERLİLERDİR KIRILSALAR BİLE BİZLER ARALARINI YAPARIZ TAMAM ABLACIM SEN ÜZME KENDİNİ

GECE_YAGISI

Kayıtlı Kullanıcı

OLSUN SORUN DEGIL İNŞALLAH SİZİN DEDĞİNİZ GİBİDİR.

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

İÇİN RAHAT OLSUN RABBİM DOGRU VE GÜZELLİKLERDEN AYIRMASIN İNŞALLAH HAYIRLI AKŞAMLAR

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt