Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

baş örtüsü mağdurlarına klip ezgi (1 Kullanıcı)

rukiye89

Kayıtlı Kullanıcı
RE: baş örtüsü mağdurlarına klip ezgi

selamünaleyküm kardeşlerim ben gaziantepte yaşıyorum 06.09.2006 tarihinde üniversiteye kayıt için gittim.içeriye girerken güvenlik bana başörtümü çıkarmamı istedi ama ben çıkarmadım.ya düşünebiliyor musunuz kayıt için gittiğinizde bile sizden başörtünüzü çakarmanızı istiyorlar sanki o zaman dünyam başıma yıkıldı ya ben anlamıyorum biz bir müslüman ülkeyiz yoksa ben mi öyle sanıyorum başka yabancı ülkelerde insanlar istediği gibi yaşıyor.bu durum çok zor.üniversiteye gittiğimde her seferinde başörtümü çıkarmak zorunda kalıcam bu bana bi işkence gibi geliyor.YA RABBİM sen bize yardım et.zeynep kardeşim emeğine yüreğine sağlık ALLAH razı olsun..B)

zeynep1111

Kayıtlı Kullanıcı

arkadaşlar rabbim tüm kardeşlermizin ablalarımızın yardımcısı olsun
inşallah allahın izniyle bunu da açıcaz:(
islmiyeti yaşamak o kadar çok zorki işte bu sorunda onun bir kanıtıdır cennet yollunda ilerleyen tüm din kardeşlerimden allah razı olsun vede rabbim gönüllerine göre özgürce yaşamayı nasip etsin
amin amin amin

god one

Kayıtlı Kullanıcı

ARKADAŞLAR ÇOK GÜZEL BİR KONUYA DEĞİNMİŞSİNİZ HEPİMİZ AYNI DERTTEN MUZDARİBİZ RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞ.BENDE BU SENE KAYIT OLUCAKTIM AMA ÇIKAN SORUNLARDAN DOLAYI A.Ö.F TERCİH YAPTIM.HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN BUDA Bİ NEVİ ZULÜMDÜR RABBİMDE BU ZULME ŞAHİTTİR.SELAMETLE...

islamicforce

Kayıtlı Kullanıcı

Sinirimden klibe bakamiyoum bile.. Sözler harika..
Rabbim bacilarimiza bu ve bzlere bu davada yardimci olsun.. selam ve dua ile..

islamicforce

Kayıtlı Kullanıcı

sumeyra_ yazdı:
ben bu olayı bizzat yaşıyorum kardeşler hergün..:(
kapıda silahlı güvenlik sanki bu vatanın evladı diilmişiz gbi muamele görüyoruz..
dualarınızı bekliyorum çünkü katlanması çok zor:(

Rabbim yardimcin olsun..

murad

Kayıtlı Kullanıcı

Rabbim tüm başörtüsü yüzünden sıkıntı çeken bacılarıma,ablalarıma,kardeşlerime sabır versin

sumeyra_

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN..
DESTEĞİNİZ VE DUALARINIZ İÇİN..B)B)

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

"AĞLAMA KARANFİL, BENİDE AĞLATMA SİL GÖZYAŞLARINI ,

YEŞERECEK SEVDAN, KUTLU TOHUMLARLA KÖRPE DUDAKLARDA.

ALDIRMA SÖYLENEN O SÖZLERE, SEN DAĞIT ETRAFA MİS KOKUNU

UMUDU, SEVGİYİ, ÖZLEMLERİNİ VE HASRETLERİ,

SUSADIM KARANFİL ,ÇÖLLERDE KURUMUŞ TOPRAK GİBİ,

KELEPÇE VURULMUŞ YEMYEŞİL GÖVDENE, BEN ÖZGÜRLÜĞE HASRET.

ALDIRMA SÖYLENEN O SÖZLERE SEN DAĞIT ETRAFA MİS KOKUNU,

UMUDU, SEVGİYİ, ÖZLEMLERİNİ VE HASRETLERİNİ

Böyle diyorsu eşref ziya ezgisinde..nede güzle anlatmış..
"O gözyaşlarla ve o ümitle yeşerecek biizim sevdamız
VE,
özgürlüğümüzle kazanılacak bu davamız",,

Allah(CC) razı olsun kardeşim..rabbimin izniyle elbet bunlar ortadan kalkacak inşAllah..selam ve dua ile.

zeynep1111

Kayıtlı Kullanıcı

güler kardeşim allah razı olsun çok güzel bir okadarda anlamlı resimer eklemişsin ;)
bu davada haklı olan taraf bellidir vede rabbim daima haklının yanındadır allah yardımcnız olsun

birrcann

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun bu güzel klip için. arkadaşlar ümitsizliğe kapılmayın inanıyorsak üstünüz gözlerini kapatarak güneşi yok edeceğini düşünen zavallılara güneşin hiç bir zaman yok olmayacağını göstermek için sabra ve duaya ihtiyacımız var. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...B)

zeynep1111

Kayıtlı Kullanıcı

allah senden de razı olsun güzel kardeşim allah büyük

ahmedhasan

Kayıtlı Kullanıcı

KARDEŞLERİM ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR.CENAB-I HAKK SABRINIZI ARTIRSIN.DİGER YAZILARIDA OKUYUNCA GÖZLERİM YAŞARDI VE YÜREĞİM SIZLADI. AMA ŞUNU SİZDE ÇOK İYİ BİLİYORSUNUZ Kİ KADININ HAKİKİ YERİ EVİDİR.İSLAMİYET KADINA GERÇEK DEĞERİNİ VERİYOR.VE KADIN İÇİN EN GÜVENİLİR YER, EVİ OLDUĞUNU İFADE EDİYOR.ÇÜNKÜ İNSANIN ÇOK DEĞERLİ BİR ELMASI OLSA ONU GAYET GÜZEL VE LATİF BİR ŞEKİLDE SARIP SARMALAR,EVİNİN EN GÜZEL VE EN GÜVENİLİR YERİNDE MUHAFAZA EDER.BAŞINA BİŞEY GELMESİN DİYE HER DAİM GÖZÜ GİBİ BAKAR.İSLAMİYETİN KADINA VERDİĞİ DEĞER BUNDAN ÇOK DAHA FAZLA..İSLAMİYET GELMEDEN ÖNCE CAHİLİYE DEVRİNDE KIZLAR DİRİ DİRİ TOPRAĞA GÖMÜLÜRKEN İSLAMİYET GELDİKTEN SONRA KADINLAR BAŞ TACI YAPILMIŞTIR.CENAB-I HAKK BİZLERİ KENDİSİNE TAM MANASIYLA BİR Abd, KUR'ANA HAKİKİ BİR TALEBE,EFENDİMİZE ÜMMET OLABİLMEYİ NASİP ETSİN.LİSANIMIZ,KUR'ANIN AYETLERİNİ ALEME DUYURURKEN,HAL VE ETVAR VE AHLAKIMIZLA DA ONUN MANASINI NEŞRETMEYİ VE LİSAN-I HALİMİZ İLE DE KUR'ANI OKUMAYI NASİP EYLESİN.B)

ahmedhasan

Kayıtlı Kullanıcı

HER KIŞTAN SONRA BAHAR,HER GECEDEN SONRA SABAH OLDUGU GİBİ BİZİM DE BAHARIMIZ VE GÜNDÜZÜMÜZ ÇOK YAKINDIR.GECELERİMİZ ÇOK KARARDI VE KARARAN GECELERİN SABAHI YAKINDIR.SİZ HİÇ ÜZÜLMEYİNİZ VE HİÇ ŞEVKİNİZ KIRILMASIN İSTİKBAL BİZİMDİR.EN YÜKSEK GÜR SADA İSLAMIN SADASI OLACAKTIR RABBİMİN İZNİYLE..BU DİN ONUN DİNİ..ALLAH NURUNU TAMAMLAYACAK KAFİRLER İSTEMESE BİLE...

aysezen

Kayıtlı Kullanıcı

Hiç başımda örtüm olmadı. ama sınftaki arkadaşlarımın yarısının tesettürlü olduğu bir dönemde üniversiteye başlamış ve ve sonraki dönemlerde onların çektiği sıkıntıya şahit olmuş biri olarak yazıyorum... hiçbir kız çocuğu tesettürlü olduğu için okumaktan alıkonmamalı. kimse de bu yüzden okullardan kaçmamalı. o beş para etmez çiğeri ile canım arkadaşlarımı paralayan insanlar ile aynı yerdeyim. onların başlarındaki örtüleri çekip aldılar. peki ya benim aklımdakileri? tek amaç Müslümanların yani gerçekten İslamı yaşayanların bu ülkede iyi bir konumda bulunmalarını engellemek. Müslümanlar bütün hukuk fakültelerini doldurup, Türkiyenin belki %70'inde hakim savcı vb olmasalardı kimse kimsenin başındaki örtüye dokunmazdı. . o yüzden asla utanmayın. başınız dik olsun arkadaşlar. siz bu ülkenin geleceğini değiştirmek, çocuklarımızın bu tür muamelelere maruz kalmadığı bir ülkede aydın Müslümanlar olmak zorundasınız. Dualarım sizlerle. Allah yolunuzu açık etsin

sumeyra_

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN..çok güzel yazmşsnz..B)B)

zeynep1111

Kayıtlı Kullanıcı

ahmedhasan yazdı:
HER KIŞTAN SONRA BAHAR,HER GECEDEN SONRA SABAH OLDUGU GİBİ BİZİM DE BAHARIMIZ VE GÜNDÜZÜMÜZ ÇOK YAKINDIR.GECELERİMİZ ÇOK KARARDI VE KARARAN GECELERİN SABAHI YAKINDIR.SİZ HİÇ ÜZÜLMEYİNİZ VE HİÇ ŞEVKİNİZ KIRILMASIN İSTİKBAL BİZİMDİR.EN YÜKSEK GÜR SADA İSLAMIN SADASI OLACAKTIR RABBİMİN İZNİYLE..BU DİN ONUN DİNİ..ALLAH NURUNU TAMAMLAYACAK KAFİRLER İSTEMESE BİLE...
evet kardeşim çook güzel anlatmışsınız allah razı olsun bunun bir sonu var elbette inşallah isteniln sonuç elde edilirB)

beadgirl

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM RABBİM HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUNB)B)B) AMA BUNA EMİNİM Kİ RABBİMİN İZNİYLE ENİNDE SONUUNDA ZAFER BİZİM OLACAK B)B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt