Selamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü CAN MÜCAHİDEM..Haklısınız güzel kardeşim, doğru olan da bu sanırım..Dilerim ki bu güzel yazı bana bir gün ulaşır, ben de çok ayrı bir yeri olacağı kesin, güzel kardeşim..Tekrar tekrar teşekkür ediyorum can mücahidem..Yazan ellerinize ve o güzel, dost yüreğinize sağlık olsun inşallah..
Bu arada şunu paylaşmak istedim..Size ''CAN MÜCAHİDEM'' derken, ilk başlarda kullandığınız cihad eden başörtülü bir bayan avatarı çok etkili olmuştu..Sizi de hep öyle düşündüm güzel kardeşim..Yengemle hatta bir gün pc başında iken, sitede bir forum okuyorduk, ''yenge, ben cennet yolcusu kardeşimize güzel bir ifadeyle hitap etmek istiyorum'' dedim. Avatarınızdan yola çıkarak, ''cihad eden mümine'' anlamına gelen ''mücahide'' ismini söyleyiverdik hemen.. O gün bugündür bu güzel ve manası büyük olan kelimeyi sizin için söylemek geldi içimden ve şu anda da dava konusundaki güzel düşünceleriniz, kararlılığınız ile de bu güzel sözün gerçekten de hakkını veriyorsunuz can MÜCAHİDEM..Rabbimiz c.c sizden ebeden razı olsun, gönlünüzden geçen tüm güzellikleri, hayırlısıyla nasip etsin size inşallah. Kalplere hitap eden kardeşliğiniz daim olsun inşallah..Rabbimize emanetsiniz, dualarımızda daimsiniz can mücahidem..Selam, daimi dualar ve baki muhabbetle inşallah..B)B)