Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

===baş örtüm==== (1 Kullanıcı)

holalı

Kayıtlı Kullanıcı
.....BAŞ ÖRTÜM......
YASAK OLSADA OKULDA BAŞ ÖRTÜM

MUKADDESTİR BENİM BENİM BU GÜZEL ÖRTÜM
ALDIRMA SEN O DENSİZE BACIM
SEN BENİM HER ZAMAN BAŞ TACIMSIN

DEKAN REKTÖR ALMASA SENİ SINAVA
HAZIRLAN SEN RABBİNLE OLAN İMTİHANA
SEN ALDINMI RABBİNDEN CENNET VİZESİNİ?

BOŞ VER BEŞERİN ÜNÜVERSİTESİNİ:evet
Selamaleyküm çok değerli cennet yolcusu kardeşim siteye çok sık giremiyorum işlerimin yoğunluğu müsade etmiyor siteden ayrılacağın kulağıma gelmişti ve bu haber açıkçası beni üzmüştü dönüşüne çok sevindim bir mücahide başına ne gelirse gelsin sabrederek davasından vazgeçmez bu yola baş koymuşsa sonuna kadar gider senin bu bilinçte olduğunu bildiğim için kararından cayacağına şüphem yoktu baş koyduğun bu yolda emin adımlarla yürümen dileğiyle rabbim yar ve yardımcın olsun.Ayrıca çok güzel bir konuya değindin bende başörtüsü yüzünden üniversiteye gidemedim inşallah bu sorun halledilirde kızlarımız mağdur olmaz açıkçası bende tekrar düşünebilirim aslında çok güzel bir işim var ama hayalim değildi hr neyse R abbim yar ve yardımcınız olsun

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamaleyküm çok değerli cennet yolcusu kardeşim siteye çok sık giremiyorum işlerimin yoğunluğu müsade etmiyor siteden ayrılacağın kulağıma gelmişti ve bu haber açıkçası beni üzmüştü dönüşüne çok sevindim bir mücahide başına ne gelirse gelsin sabrederek davasından vazgeçmez bu yola baş koymuşsa sonuna kadar gider senin bu bilinçte olduğunu bildiğim için kararından cayacağına şüphem yoktu baş koyduğun bu yolda emin adımlarla yürümen dileğiyle rabbim yar ve yardımcın olsun.Ayrıca çok güzel bir konuya değindin bende başörtüsü yüzünden üniversiteye gidemedim inşallah bu sorun halledilirde kızlarımız mağdur olmaz açıkçası bende tekrar düşünebilirim aslında çok güzel bir işim var ama hayalim değildi hr neyse R abbim yar ve yardımcınız olsun
ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM RABBİM KOLAYLIK VERSİN İŞLERİNİZDE EVET KARDEŞİM AYRILIYORDUK RABBİM İMTİHAN ETTİ KARDEŞİNİZİ O GÜZEL DUYGULARINIZ İÇİN RABBİM KAT KAT RAZI OLSUN KARDEŞİM BİZ DAVAMIZDAN VAZ GEÇMEYECEKTİKKİ SADECE SİZİN GİBİ DEĞERLİ KARDEŞLERİMİZLE GÖRÜŞEMEYECEK FAKAT ŞÖYLEKİ ÖZLEMLERİ SİNEMİZİ YAKACAKTI DEĞERL, KARDEŞİM BEN DAVAMI BU SİTEDE ALMADIMKİ DAVAMI BU SİTEDE BIRAKAYIM BEN DAVAMI ASHABDAN ALDIM BURDA OLMAZDI AMA BAŞKA YERDE DAVA YİNE DAVAYDI RABBİM BANA ETTİĞİNİZ O GÜZEL DUALARIN KATKAT SİZE VERSİN İNŞALLAH AMİN KARDEŞİM RABBİM CÜMLEMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN AMİN KARDEŞLERİMİZİN TEKRAR OKULLARDA YERLERİNİ ALMASI TEMENNİSİYLE RABBİME EMANET OLUN KARDEŞİM:H

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
ALEYNA VE ALEYKÜM SELAM CAN MÜCAHİDEM DAVA KARDEŞİM KARDEŞİNİZ OLARAK RABBİMDEN DİLEĞİM GÖRÜŞE BİLMEK ŞÖYLEKİ CAN MÜCAHİDEM BEN SİTEDE YAYINLAMAYI DÜŞÜNMÜYORUM BUNUN SEBEBİYSE HER TÜRLÜ İNSANIN SİTEMİZDE OLMASIDIR OLADA BİR GÜN NASİP OLURDA ELİNİZE GEÇTİĞİNDE SİZ YAYINLAMAK İSTERSENİZ SİZ BİİRSİNİZ BEN ŞUANKİ RUH HALİMDE TASVİP ETMİYORUM SANAL ORTAM OLDUĞ İÇİN HAYIR YAPALIM DERKEN ŞERLİ ÇIKMIYALIM O GÜZEL DUALARINIZI RABBİM KABUL ETSİN HER BİRİ İÇİN AMİN CAN MÜCAHİDEM YENGENİZİN VE ARKADAŞLARINIZIN DUALARI ALTINDA EZİLEN ACİZ KARDEŞİNİZ BANA ETTİKLERİ O GÜZEL DUALARININ YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE RABBİM CEHENNEM ATEŞİ GÖSTERMESİN DÜNYADA RASULÜMÜN RAVZASINA VARSINLAR AHİRETTEDE DİZİNİN YANINDA OTURSUNLAR RABBİM SİZ MÜCAHİDEMDEN RAZI OLSUN DEĞERLİ KARDEŞLİĞİNİZ İÇİN KALBİMİZDEN KALBİNİZE KÖPRÜ KURDURAN RABBİME EMANETSİNİZ SELAM DAİMİ DUAM VE BAKİ MUHABBET VE KARDEŞLİĞİMLE DAVA SAHİBİ CAN MÜCAHİDEMB)

Selamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü CAN MÜCAHİDEM..Haklısınız güzel kardeşim, doğru olan da bu sanırım..Dilerim ki bu güzel yazı bana bir gün ulaşır, ben de çok ayrı bir yeri olacağı kesin, güzel kardeşim..Tekrar tekrar teşekkür ediyorum can mücahidem..Yazan ellerinize ve o güzel, dost yüreğinize sağlık olsun inşallah..

Bu arada şunu paylaşmak istedim..Size ''CAN MÜCAHİDEM'' derken, ilk başlarda kullandığınız cihad eden başörtülü bir bayan avatarı çok etkili olmuştu..Sizi de hep öyle düşündüm güzel kardeşim..Yengemle hatta bir gün pc başında iken, sitede bir forum okuyorduk, ''yenge, ben cennet yolcusu kardeşimize güzel bir ifadeyle hitap etmek istiyorum'' dedim. Avatarınızdan yola çıkarak, ''cihad eden mümine'' anlamına gelen ''mücahide'' ismini söyleyiverdik hemen.. O gün bugündür bu güzel ve manası büyük olan kelimeyi sizin için söylemek geldi içimden ve şu anda da dava konusundaki güzel düşünceleriniz, kararlılığınız ile de bu güzel sözün gerçekten de hakkını veriyorsunuz can MÜCAHİDEM..Rabbimiz c.c sizden ebeden razı olsun, gönlünüzden geçen tüm güzellikleri, hayırlısıyla nasip etsin size inşallah. Kalplere hitap eden kardeşliğiniz daim olsun inşallah..Rabbimize emanetsiniz, dualarımızda daimsiniz can mücahidem..Selam, daimi dualar ve baki muhabbetle inşallah..B)B)

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü CAN MÜCAHİDEM..Haklısınız güzel kardeşim, doğru olan da bu sanırım..Dilerim ki bu güzel yazı bana bir gün ulaşır, ben de çok ayrı bir yeri olacağı kesin, güzel kardeşim..Tekrar tekrar teşekkür ediyorum can mücahidem..Yazan ellerinize ve o güzel, dost yüreğinize sağlık olsun inşallah..

Bu arada şunu paylaşmak istedim..Size ''CAN MÜCAHİDEM'' derken, ilk başlarda kullandığınız cihad eden başörtülü bir bayan avatarı çok etkili olmuştu..Sizi de hep öyle düşündüm güzel kardeşim..Yengemle hatta bir gün pc başında iken, sitede bir forum okuyorduk, ''yenge, ben cennet yolcusu kardeşimize güzel bir ifadeyle hitap etmek istiyorum'' dedim. Avatarınızdan yola çıkarak, ''cihad eden mümine'' anlamına gelen ''mücahide'' ismini söyleyiverdik hemen.. O gün bugündür bu güzel ve manası büyük olan kelimeyi sizin için söylemek geldi içimden ve şu anda da dava konusundaki güzel düşünceleriniz, kararlılığınız ile de bu güzel sözün gerçekten de hakkını veriyorsunuz can MÜCAHİDEM..Rabbimiz c.c sizden ebeden razı olsun, gönlünüzden geçen tüm güzellikleri, hayırlısıyla nasip etsin size inşallah. Kalplere hitap eden kardeşliğiniz daim olsun inşallah..Rabbimize emanetsiniz, dualarımızda daimsiniz can mücahidem..Selam, daimi dualar ve baki muhabbetle inşallah..B)B)
ALEYKÜM SELAM CAN MÜCAHİDEM FİKRİME SAYGI DUYDUĞUNUZ İÇİNDE TEŞEKKÜR EDERİM RABBİMDEN DİLEĞİM SİZ DEĞERLİ CAN MÜCAHİDEME BİR VESİLEYLE ULAŞA BİLMEK NASİP EDERSE RABBİM EMİN OLUN KARDEŞİM SİZİN GİBİ DEĞERLİ KARDEŞİME SADECE BİR KAÇ KELİME KARALAYA BİLDİM AMA EMİN OLUN HER CÜMLESİNİ SİZİ DÜŞÜNEREK YAZDIM

CAN MÜCAHİDEM RABBİM O GÜZEL DÜŞÜN CELERİNİZDEN RAZI OLSUN
BEN O AVATARDAKİ KİŞİ DEĞİLDİM FAKAT AVATARIM ÇOK HOŞUMA GİDİYORDU BAZI SEBEPLERDEN DOLAYI HAKARETE MARUZ KALDIK BENİ O KİŞİ SANIPTA SÖYLENDİ O YÜZDEN O AVATARIMIZI KOYAMIYORUM FAKAT SİZİN DUALARINIZ VE YENGENİZİN HÜSNÜ ZANNINA LAYIK ETSİN RABBİM BİZİ UTANDIRMASIN

BENİM SİZE MÜCAHİDE DİYE HİTAP ETME SEBEBİMİ DÜŞÜNÜYOR OLA BİLİRSİNİZ ASLINDA BEN SİTEYE 1/5 SENEDİR ÜYEYİM FAKAT SADECE OKUMAKLA YETİNDİM BİR ARKADAŞIMIZIN TAVSİYESİYLE YAZMAYA BAŞLADIK BİLMİYORUM HAYIRMI HAKKIMIZDA ŞERMİ AMA EMİN OLUN SİZİN YAŞINIZI VE NELER YAPTIĞINIZI TUBA KARDEŞİMİN TANIŞMA KÖŞESİNDE OKUDUM ORDA TALEBE OKUTTUĞUNUZ YAZIYORDU BENDE İÇİMDEN HER NE KADAR O ZAMANLAR YAZILARINIZIN ALTINA MESAJ YAZMASAMDA DİLİMDE SÖYLÜYORDUM DAVASININ SAHİBİ MÜCAHİDE DİYE
O YÜZDEN SİZE HEP MÜCAHİDE DİYORDUM ZATEN NEYSE KARDEŞİMİZİ ÖZLEMİŞİK ÇENEMİZ DÜŞTÜ:KCAN MÜCAHİDEM RABBİM DAİMİ YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN DAİMİ DUAMDASINIZ VE BAKİ MÜHABBETİMLE CAN MÜCAHİDEMB)

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum emegine saglık seni aramızda görmek ne güzel a..e.ol hayırlı cumalar

sudelet

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. yüreğine sağlık ALLAH emanet ol

isyanahmet06

Kayıtlı Kullanıcı
BOŞ VER BEŞERİN ÜNÜVERSİTESİNİ
evet.gif

gerçekten çok güzel

zeynep1111

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun
eşref ziyaterzi ağlama karanfil

sudelet

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. emeğine sağlık. ALLAH razı olsun

ikraa

Kayıtlı Kullanıcı
.....BAŞ ÖRTÜM......
YASAK OLSADA OKULDA BAŞ ÖRTÜM

MUKADDESTİR BENİM BENİM BU GÜZEL ÖRTÜM
ALDIRMA SEN O DENSİZE BACIM
SEN BENİM HER ZAMAN BAŞ TACIMSIN

DEKAN REKTÖR ALMASA SENİ SINAVA
HAZIRLAN SEN RABBİNLE OLAN İMTİHANA

BOŞ VER BEŞERİN ÜNÜVERSİTESİNİ:evet

aslında farklı bır acıdan yaklaşmak istıyorm olaya..tabıı kı allahu tealanın emrı kesındır..ama bır yazıı okunuştm ve yazı da "gıdenlerın adıı korkak olur" dıyorduu..ve bundan ssadece bır kac dönem öncesıne kadar kapalı bayanlara cahil gözüyle bakılıyorduu..ama artık ole degıll okuyp soz sahıbı olmak ve ınsanlara "doğruları anlatmak "lağzm degıll mıı..!!!herkes kendi köşesinde yaşlansa alım olur zaten ..ama halk içinde yaşayarak alim olma: işte zor olan bu dur..ama zorluklar bızlerı yıldırmaz ve anlatmamıza manıı olamaz inşallah..dönem mektep dönemidir..adam sananerelısın demeden önce mesleğini sorar olmuşş,,o zaman ınsanlara bu açıdan yaklaşmak lağzm..tebliğ bitmedii..efendimiz en cok sevdiği şehre dönuü: Ey Mekke seni bırakıp gıtmezdim ama senin halkın beni barındırmadı..derken bile oöyle üzülüyordu kii..yada sahabeyi kiram,herşeylerini kızlarını bıle bırakıp allahı anlatmaya koştular..şimdi ne değişiti?söylüyeyım mıı?: hiçbirşey..bır saat yolculukda bıle yanınızda otuan sızden hak talep edecektr...denılıyor..bızler ne saatler ne vakıtler bıtırdkk..allah bızlerıı korusunn..

ALLAHIN SELAMI ÜZERİNIZE OLSUN..
DUA İLE ..

ikraa

Kayıtlı Kullanıcı
yanlış anlaşılmasın ben kımsee korkak demıyorm..hatta bunu takva olarak goruyorm..ben de cekıp gıtmeyıı cok düşündm ama rabbım bızım bılmedıklerımızı bılıyor..bu bır seçım meselesıı..allahu teala doğru kararlar aldırsn herkese..sadece meydanıı tamamen boşaltmanın yanlış olduğunu düşünüyormm..
selametle kalın..

avsar

Kayıtlı Kullanıcı
Dekan Rektör Almasa Seni Sinava
Hazirlan Sen Rabbinle Olan Imtihana
Sen Aldinmi Rabbinden Cennet Vizesini?
Boş Ver Beşerin ünüversitesini

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt