Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

===baş örtüm==== (1 Kullanıcı)

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı

.....BAŞ ÖRTÜM......
YASAK OLSADA OKULDA BAŞ ÖRTÜM

MUKADDESTİR BENİM BENİM BU GÜZEL ÖRTÜM
ALDIRMA SEN O DENSİZE BACIM
SEN BENİM HER ZAMAN BAŞ TACIMSIN

DEKAN REKTÖR ALMASA SENİ SINAVA
HAZIRLAN SEN RABBİNLE OLAN İMTİHANA
SEN ALDINMI RABBİNDEN CENNET VİZESİNİ?
BOŞ VER BEŞERİN ÜNÜVERSİTESİNİ:evet

sevgi dinc

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun emegine saglık
üniversiteli kardeşlerimin alla yardımcısı olsun
inşallah bu gunler bi gun geride kalır

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.

RABBİM HER DAİM MAZLUMUN YANINDADIR.ELLERİNE SAGLIK.
selametle.

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun emegine saglık
üniversiteli kardeşlerimin alla yardımcısı olsun
inşallah bu gunler bi gun geride kalır
AMİN RABBİM SİZDENDE RAZI OLSUN İNŞALLAH ONLAR İSTEMESEDE RABBİM NURUNU TAMAMLIYACAK RABBİM RAZI OLSUN YORUMUNUZ İÇİN RABBİME EMANET OLUN

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
Vealeykümselam;

Rabbimden örtünme-tesettürün iman bilinciyle..yalnız O'nun rızası için kulluğunun idrakinde yaşamayı cümle mü'mi'ne kardeşimize nasip etmesini,bu uğurda tavizsiz yürüyebilmeyi,yolunun ahiretin güzellikleriyle sonlanmasına vesile olmasını dilerim..

Sizin ve Ailenizin Kurban Bayramını tebrik ederim..

Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Vealeykümselam;

Rabbimden örtünme-tesettürün iman bilinciyle..yalnız O'nun rızası için kulluğunun idrakinde yaşamayı cümle mü'mi'ne kardeşimize nasip etmesini,bu uğurda tavizsiz yürüyebilmeyi,yolunun ahiretin güzellikleriyle sonlanmasına vesile olmasını dilerim..

Sizin ve Ailenizin Kurban Bayramını tebrik ederim..

Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..
Selamün aleyküm Talip amca Rabbim kabuksuz bir meyveyi yaratmadı kabuğumuz olan tesettürü daimi davamızın sancağı olan tesettürün hakkını verenlerden eylesin dualarınıza canı gönülden amin rabbim razı olsun sizin ve ailenizin kurban bayramı hayırlara vesile olsun rabbime emanet olun

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
.....BAŞ ÖRTÜM......
YASAK OLSADA OKULDA BAŞ ÖRTÜM

MUKADDESTİR BENİM BENİM BU GÜZEL ÖRTÜM
ALDIRMA SEN O DENSİZE BACIM
SEN BENİM HER ZAMAN BAŞ TACIMSIN

DEKAN REKTÖR ALMASA SENİ SINAVA
HAZIRLAN SEN RABBİNLE OLAN İMTİHANA
SEN ALDINMI RABBİNDEN CENNET VİZESİNİ?

BOŞ VER BEŞERİN ÜNÜVERSİTESİNİ:evet

Selamün Aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü can mücahidem

Harika bir konuydu. Allah c.c razı olsun, emeğinize, o güzel ve dost yüreğinize sağlık olsun inşallah..Beğeniyle okudum bu güzel ve anlamlı paylaşımınızı..Bizleri, ''Cennet yolcusu'' yapacak formüller var bu yazıda;):evet..Değil mi güzel kardeşim?

Rahmanın rızasını gözeten kullardan olmak duasıyla, örtünün manasını bilmek ve yaşamak temennisiyle inşallah..Dualarımda daimsiniz can mücahidem..Rahman, Rahim ve kalplere müminlerin sevgisini nakşeden Vedud'a emanetsiniz..Selam, daimi dualar ve baki muhabbetle inşallah..B)

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü can mücahidem

Harika bir konuydu. Allah c.c razı olsun, emeğinize, o güzel ve dost yüreğinize sağlık olsun inşallah..Beğeniyle okudum bu güzel ve anlamlı paylaşımınızı..Bizleri, ''Cennet yolcusu'' yapacak formüller var bu yazıda;).Değil mi güzel kardeşim?

Rahmanın rızasını gözeten kullardan olmak duasıyla, örtünün manasını bilmek ve yaşamak temennisiyle inşallah..Dualarımda daimsiniz can mücahidem..Rahman, Rahim ve kalplere müminlerin sevgisini nakşeden Vedud'a emanetsiniz..Selam, daimi dualar ve baki muhabbetle inşallah..B)
ALEYKÜM SELAM VERAHMETULLAHİ VE BERAKATÜHÜ CAN MÜCAHİDEM DAVA SAHİBİ KARDEŞİM
BEĞENMENİZE SEVİNDİM :DTEBESSÜM ETTİRDİNİZ KARDEŞİNİZİ RUMUZUMU OKUYUNCA EVET MÜCAHİDEM RABBİM DAİMİ CENNET VİZESİNİ ALMAKLA UĞRAŞANLARDAN EYLESİN BEŞERİN VİZESİ DÜNYADA GEÇİYOR HER NE KADAR KALBİMİZDE TESETTÜR YÜZÜNDEN KAPILARDAN KOVULAN KARDEŞLERİMİZİN ACISI OLSADA ŞU SÖZ ÇOK HOŞUMA GİDER MÜCAHİDEM(KORKMA DÜŞMANDAN ATEŞ OLSA YANDIRMAZ SENİ,MÜSTAKİM OL H.Z ALLAH UTANDIRMAZ SENİ)RABBİM UTANDIRMASIN GÖNLÜMDEN GÖNLÜNÜZE KURDUĞUM VUSLAT KÖPRÜSÜNÜN SABİT KALMASI VE ASLA HİÇ BİR SARSINTIDA YIKILMAMASI DİLEĞİMLE RABBİM RAZI OLSUN YERİNDE BİR YORUM OLMUŞ MÜCAHİDEM ÇOK GÜZEL BİR AÇIKLAMA VE DUA RABBİM DUALARINIZI KABUL KARDEŞLİĞİMİZİ MAKBUL EYLESİN MUHABBET DERYASINDAN BİZLERE SEVGİ BAHŞEDEN RABBİME EMANETSİNİZ MÜCAHİDEM SELAM.BAKİ DUAM VE EBEDİ MUHABBETİMLEB)

sena30

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.cennet yolcusu kardeşim.rabbim razı olsun.inşallah bir gün rabbim ben ve benim gibi başörtüsüne sahip çıkamayan kardeşlerimede örtünmeyi nasip etsin....

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
ALEYKÜM SELAM VERAHMETULLAHİ VE BERAKATÜHÜ CAN MÜCAHİDEM DAVA SAHİBİ KARDEŞİM

BEĞENMENİZE SEVİNDİM :DTEBESSÜM ETTİRDİNİZ KARDEŞİNİZİ RUMUZUMU OKUYUNCA EVET MÜCAHİDEM RABBİM DAİMİ CENNET VİZESİNİ ALMAKLA UĞRAŞANLARDAN EYLESİN BEŞERİN VİZESİ DÜNYADA GEÇİYOR HER NE KADAR KALBİMİZDE TESETTÜR YÜZÜNDEN KAPILARDAN KOVULAN KARDEŞLERİMİZİN ACISI OLSADA ŞU SÖZ ÇOK HOŞUMA GİDER MÜCAHİDEM(KORKMA DÜŞMANDAN ATEŞ OLSA YANDIRMAZ SENİ,MÜSTAKİM OL H.Z ALLAH UTANDIRMAZ SENİ)RABBİM UTANDIRMASIN GÖNLÜMDEN GÖNLÜNÜZE KURDUĞUM VUSLAT KÖPRÜSÜNÜN SABİT KALMASI VE ASLA HİÇ BİR SARSINTIDA YIKILMAMASI DİLEĞİMLE RABBİM RAZI OLSUN YERİNDE BİR YORUM OLMUŞ MÜCAHİDEM ÇOK GÜZEL BİR AÇIKLAMA VE DUA RABBİM DUALARINIZI KABUL KARDEŞLİĞİMİZİ MAKBUL EYLESİN MUHABBET DERYASINDAN BİZLERE SEVGİ BAHŞEDEN RABBİME EMANETSİNİZ MÜCAHİDEM SELAM.BAKİ DUAM VE EBEDİ MUHABBETİMLE

Selamün Aleyküm can mücahidem, :DSizi tebessüm ettirebildiysem ne mutlu..Siz de emin olun bizi çok sevindirdiniz, dönüşünüzle..Rabbimiz c.c daim kılsın dava kardeşliğimizi ve ahirette de Efendiler Efendisi ve Cennet Seyyidesi ile diz dize olmayı nasip eylesin inşallah..Amin..

Bu arada yazdığınız mısralar çok güzeldi can mücahidem;)...Bize cihadımız yeter biiznillah.(Allah c.c hicretimizi kabul eylesin).Rahman razı olduktan gerisi mühim değil..Dost yürekli can mücahidem siz de En Emin'e emanetsiniz..Mücahide bacınız ve acizane arkadaşları ve yengesi de duacıdır size her daim..Selam, baki muhabbetle ve daimi kardeşliğimizle inşallah..B)

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm can mücahidem, :DSizi tebessüm ettirebildiysem ne mutlu..Siz de emin olun bizi çok sevindirdiniz, dönüşünüzle..Rabbimiz c.c daim kılsın dava kardeşliğimizi ve ahirette de Efendiler Efendisi ve Cennet Seyyidesi ile diz dize olmayı nasip eylesin inşallah..Amin..

Bu arada yazdığınız mısralar çok güzeldi can mücahidem;)...Bize cihadımız yeter biiznillah.(Allah c.c hicretimizi kabul eylesin).Rahman razı olduktan gerisi mühim değil..Dost yürekli can mücahidem siz de En Emin'e emanetsiniz..Mücahide bacınız ve acizane arkadaşları ve yengesi de duacıdır size her daim..Selam, baki muhabbetle ve daimi kardeşliğimizle inşallah..B)
ALEYKÜM SELAM VE RAHMETULLAHİ VE BERAKATÜHÜ CAN MÜCAHİDEM
EMİN OLUN BİZDE DÖNMEMİZDE RABBİMİZE HAMD EDİYORUZ
DÖNMESEYDİK DAVAMIZI BIRAKMAYACAK AMA DEĞER VERDİĞİMİZ SİZ MÜCAHİDEMİ NİĞDELİ KARDEŞİMİZİ SEFİNEİ HAYAT KARDEŞLERİMİN
ÖZLEMLERİ SİNEMİZİ YAKACAKTI BURDA DAHA ADLARINI SAYAMADIĞIM FAKAT DUAMDA ANDIĞIM NİCE KARDEŞLERİMİZİ ÖZLEYECEK FAKAT
GÖRÜŞEMİYECEKTİK ZATEN BIRAKMA SEBEBİMİZİDE VEDEMDIR DİYE YAZDIĞIM FORUMDA AÇIKLADIM MÜCAHİDEM RABBİM GERÇEK CİHAD OLAN NEFSİMİZİ YENMEYİ NASİP BUYURSUN AMİN.DÖNMEMİZLE SEVİNMENİZE ÇOK SEVİNDİM UNUTULMAMAK NE BÜYÜK NİMET RABBİM RAZI OLSUN CİHADIMIZ DAİMİ SAĞLAM OLSUN BAYRAĞI ELDEN ELE TAŞIMAK ÜMİDİYLE O GÜZEL DUALARINIZA AMİN İNŞALLAH MÜCAHİDEM CENNET SEYYİDESİ OLURUZ NE BÜYÜK NİMET VERDİ RABBİM BİZİM GİBİ ACİZE KARDEŞİMİZ DUA EDERKEN BİRDE ARKADAŞ VE DEĞERLİ YENGESİNİN DUASINADA NAİL OLDUK RABBİME HAMDOLSUN
DEĞERLİ MÜCAHİDEM YENGENİZ VE ARKADAŞLARINIZDA DAİMİ ACİZ KARDEŞİNİZİN DUASINDALAR SELAMLARIMI İLETİNİZ RABBİM ONLARDANDA RAZI OLSUN RASULÜMÜN KEVSERİNDEN İÇSİNLER
SİZE ULAŞA BİLMEM İMKANSIZ DEĞERLİ MÜCAHİDEM SADECE ŞUNUN İÇİN DEDİM BEN SİZİ DÜŞÜNEREK SİZE CAN MÜCAHİDEM ADINDA BİR KAÇ KELİME KARALADIM
GÖNÜL İSTERDİKİ ULAŞTIRMAK NASİP DEĞİLMİŞ RABBİME EMANETSİNİZ
SELAM DAİMİ DUAM VE EBEDİ BAKİ MUHABBETİMLE CAN MÜCAHİDEM

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.cennet yolcusu kardeşim.rabbim razı olsun.inşallah bir gün rabbim ben ve benim gibi başörtüsüne sahip çıkamayan kardeşlerimede örtünmeyi nasip etsin....
ALEYKÜM SELAM SENA ABLA AMİN RABBİM SİZDENDE RAZI OLSUN AMİN İNŞALLAH AMA RABBİM TEZ ZAMANDA NASİP EDER İNŞALLAH ÖLE NASİP ETSİNKİ SİZİ GÖREN SAHABE HANIMLARINI HATIRLASINLAR İNŞALLAH GÖNLÜNÜZDE VE NİYETİNİZDE VARSA İSTEKTE OLUNCA BİRDE İRADEİ CÜZİYENİZ DEVREYE GEÇSİN İNŞALLAH RABBİM NASİP EDER İNŞALLAH SİZİN GİBİ DEĞERLİ ABLALARIMIZA KARDEŞLERİMİZE RABBİME EMANET OLUN

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
ALEYKÜM SELAM VE RAHMETULLAHİ VE BERAKATÜHÜ CAN MÜCAHİDEM

EMİN OLUN BİZDE DÖNMEMİZDE RABBİMİZE HAMD EDİYORUZ
DÖNMESEYDİK DAVAMIZI BIRAKMAYACAK AMA DEĞER VERDİĞİMİZ SİZ MÜCAHİDEMİ NİĞDELİ KARDEŞİMİZİ SEFİNEİ HAYAT KARDEŞLERİMİN
ÖZLEMLERİ SİNEMİZİ YAKACAKTI BURDA DAHA ADLARINI SAYAMADIĞIM FAKAT DUAMDA ANDIĞIM NİCE KARDEŞLERİMİZİ ÖZLEYECEK FAKAT
GÖRÜŞEMİYECEKTİK ZATEN BIRAKMA SEBEBİMİZİDE VEDEMDIR DİYE YAZDIĞIM FORUMDA AÇIKLADIM MÜCAHİDEM RABBİM GERÇEK CİHAD OLAN NEFSİMİZİ YENMEYİ NASİP BUYURSUN AMİN.DÖNMEMİZLE SEVİNMENİZE ÇOK SEVİNDİM UNUTULMAMAK NE BÜYÜK NİMET RABBİM RAZI OLSUN CİHADIMIZ DAİMİ SAĞLAM OLSUN BAYRAĞI ELDEN ELE TAŞIMAK ÜMİDİYLE O GÜZEL DUALARINIZA AMİN İNŞALLAH MÜCAHİDEM CENNET SEYYİDESİ OLURUZ NE BÜYÜK NİMET VERDİ RABBİM BİZİM GİBİ ACİZE KARDEŞİMİZ DUA EDERKEN BİRDE ARKADAŞ VE DEĞERLİ YENGESİNİN DUASINADA NAİL OLDUK RABBİME HAMDOLSUN
DEĞERLİ MÜCAHİDEM YENGENİZ VE ARKADAŞLARINIZDA DAİMİ ACİZ KARDEŞİNİZİN DUASINDALAR SELAMLARIMI İLETİNİZ RABBİM ONLARDANDA RAZI OLSUN RASULÜMÜN KEVSERİNDEN İÇSİNLER
SİZE ULAŞA BİLMEM İMKANSIZ DEĞERLİ MÜCAHİDEM SADECE ŞUNUN İÇİN DEDİM BEN SİZİ DÜŞÜNEREK SİZE CAN MÜCAHİDEM ADINDA BİR KAÇ KELİME KARALADIM
GÖNÜL İSTERDİKİ ULAŞTIRMAK NASİP DEĞİLMİŞ RABBİME EMANETSİNİZ

SELAM DAİMİ DUAM VE EBEDİ BAKİ MUHABBETİMLE CAN MÜCAHİDEM

Selamün Aleyküm can mücahidem, çok değerli kardeşim..Allah c.c razı olsun bu güzel düşünceleriniz için..Rabbimiz c.c kısmet ederse inşallah, sizinle görüşmeyi -gerçek hayatta da inşallah- isterim.İnşallah olabilir güzel kardeşim..Yüreğinizden dökülüp gelen inci taneleri için de çok teşekkür ederim güzel kardeşim..Rabbimiz c.c o güzel gönlünüze göre versin her daim..Ve varacağınız durağa, kalbinizde sarsılmaz imanla, amel sepetinizde birbirinden mukaddes sevap ve ecirlerle, alnı ak ve imtihanın hakkını veren bir mücahide olarak ulaştırsın inşallah..Benim, yengemin ve arkadaşlarımın acizane duasıdır size...B) Her zaman...

Rahman ve Rahim olan, kalplere sevgiyi, ''sevgiyle'' nakşeden Vedud c.c, tüm günlerinizi hayırlı kılsın, sizi her daim sevdiği kullarıyla karşılaştırsın, bizleri de birbirimizden ayırmasın kıymetli mücahidem, davamızın maliki değerli kardeşim..Amin..Selam, daimi dua ve baki kardeşliğimizle inşallah, En Emin'e, En Anlayan'a emanetsiniz..B)

Ahmet&Gizem

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.emeğine sağlık kardeşim.Rabbim davasına sadık kalan kullarından eylesin...

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm can mücahidem, çok değerli kardeşim..Allah c.c razı olsun bu güzel düşünceleriniz için..Rabbimiz c.c kısmet ederse inşallah, sizinle görüşmeyi -gerçek hayatta da inşallah- isterim.İnşallah olabilir güzel kardeşim..Yüreğinizden dökülüp gelen inci taneleri için de çok teşekkür ederim güzel kardeşim..Rabbimiz c.c o güzel gönlünüze göre versin her daim..Ve varacağınız durağa, kalbinizde sarsılmaz imanla, amel sepetinizde birbirinden mukaddes sevap ve ecirlerle, alnı ak ve imtihanın hakkını veren bir mücahide olarak ulaştırsın inşallah..Benim, yengemin ve arkadaşlarımın acizane duasıdır size...B) Her zaman...

Rahman ve Rahim olan, kalplere sevgiyi, ''sevgiyle'' nakşeden Vedud c.c, tüm günlerinizi hayırlı kılsın, sizi her daim sevdiği kullarıyla karşılaştırsın, bizleri de birbirimizden ayırmasın kıymetli mücahidem, davamızın maliki değerli kardeşim..Amin..Selam, daimi dua ve baki kardeşliğimizle inşallah, En Emin'e, En Anlayan'a emanetsiniz..B)
ALEYNA VE ALEYKÜM SELAM CAN MÜCAHİDEM DAVA KARDEŞİM KARDEŞİNİZ OLARAK RABBİMDEN DİLEĞİM GÖRÜŞE BİLMEK ŞÖYLEKİ CAN MÜCAHİDEM BEN SİTEDE YAYINLAMAYI DÜŞÜNMÜYORUM BUNUN SEBEBİYSE HER TÜRLÜ İNSANIN SİTEMİZDE OLMASIDIR OLADA BİR GÜN NASİP OLURDA ELİNİZE GEÇTİĞİNDE SİZ YAYINLAMAK İSTERSENİZ SİZ BİİRSİNİZ BEN ŞUANKİ RUH HALİMDE TASVİP ETMİYORUM SANAL ORTAM OLDUĞ İÇİN HAYIR YAPALIM DERKEN ŞERLİ ÇIKMIYALIM O GÜZEL DUALARINIZI RABBİM KABUL ETSİN HER BİRİ İÇİN AMİN CAN MÜCAHİDEM YENGENİZİN VE ARKADAŞLARINIZIN DUALARI ALTINDA EZİLEN ACİZ KARDEŞİNİZ BANA ETTİKLERİ O GÜZEL DUALARININ YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE RABBİM CEHENNEM ATEŞİ GÖSTERMESİN DÜNYADA RASULÜMÜN RAVZASINA VARSINLAR AHİRETTEDE DİZİNİN YANINDA OTURSUNLAR RABBİM SİZ MÜCAHİDEMDEN RAZI OLSUN DEĞERLİ KARDEŞLİĞİNİZ İÇİN KALBİMİZDEN KALBİNİZE KÖPRÜ KURDURAN RABBİME EMANETSİNİZ SELAM DAİMİ DUAM VE BAKİ MUHABBET VE KARDEŞLİĞİMLE DAVA SAHİBİ CAN MÜCAHİDEMB)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt