Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Baneneci olmayalım bize yakışmaz... (1 Kullanıcı)

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili kardeşlerim şu zamandaki en büyük hatalarımızdan biride bananeci olmamız,müslüman bananeci olmaz olamaz günümüzde hep zulüm görenler müslüman toplumlar bunun sebebide bananeci olmamızdır fazla uzatmak istemiyorum ama bi ricam hep beraber biraz daha duyarlı olalım lütfen unutmayalımki yüce peygamberimiz(s.a.v)ve sahabi kiram efendilerimiz ne zorluklara dayanarak bize bu kurtuluş yolunu bıraktılar.Selamunaleykum...

ahirete_yolculuk

Kayıtlı Kullanıcı
paylasimin icin allah razi olsun abim cok haklisn bananecilik bir birazda cimrilik gibi insna kendini düsündügü kadar müsliman kardesinide düsünmelidir peygamber efendimiz bir hadisi serifin´nde buyuruyorki:hicbiriniz kendini icin istedigini mümnin kardesi icind eismedikce gercek iman etmis olmaz diyor ve müsliman kardeslerimin bu hadisi serifi dikata alarak yasamalarini karsilarindakileri nasil davranmalari gerektigini belirmetk istiyorum hep kendi nefsimiz kendi cikarimiz dememeliyiz etrafimizdakileride düsünmeli yarima ihtiyaci olan yardim etmeliyiz diy edüsünüyorum

allahin rahmeti üzernizeolsun insallah

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm....Çok haklısınız...Hep birlikte birlik beraberlik içinde olmalıyız...Örneğinizde de olduğu gibi peygamber efendimiz bizim için nekadar uğraşmıştır...Allah(c.c) bizleri affetsin ve daha da duyarlı olmamızı nasip etsin inşallah..Amin...

Hayırlı günler..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt