Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

banada yardım edermisiniz (1 Kullanıcı)

goNuL_

Kayıtlı Kullanıcı
RE: banada yardım edermisiniz

Birnur yazdı:
goNuL_ yazdı:
Birnur yazdı:
S.A
GÖNÜLCÜM EVET SON DURUM NEDİR. BİTİREBİLDİNİZ Mİ?[/quote

A.S BİRNURCUM 250 TANE Bİ AÇIĞIMIZ KALDI AMA ÇOK ŞÜKÜR ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN Kİ BANA YARDIM ETTİNİZ YOKSA ÇOK ZOR BİTİRİRDİK ... BİLİYOMUSUNUZ İŞLER YOLUNA GİRMEYE BAŞLADI BİLE ALLAH RAZI OLSUN RABBİM CÜMLEMİZİN DUALARINI KABUL BUYURSUN İNŞALLAH ES SELAMUN ALEYKÜM...

AYY CANIM BENİM YOLUNA GİRMESİNE ÇOK SEVİNDİM. ALLAH'IN İZNİYLE 50 ADET DAHA OKUYACAĞIM BİLGİN OLSUN. OKUDUĞUM ZAMAN HABER VERİRİM CANIM. ALLAH BÜTÜN MÜMİN KARDEŞLERİMİZİN SIKINTILARINI GİDERMEK NASİP ETSİN İNŞALLAH.[/quot

AMİN AMİN AMİN!!! ALLAH RAZI OLSUN BİRNURCUM :)B)

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

goNuL_ yazdı:
Birnur yazdı:
goNuL_ yazdı:
Birnur yazdı:
S.A
GÖNÜLCÜM EVET SON DURUM NEDİR. BİTİREBİLDİNİZ Mİ?[/quote

A.S BİRNURCUM 250 TANE Bİ AÇIĞIMIZ KALDI AMA ÇOK ŞÜKÜR ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN Kİ BANA YARDIM ETTİNİZ YOKSA ÇOK ZOR BİTİRİRDİK ... BİLİYOMUSUNUZ İŞLER YOLUNA GİRMEYE BAŞLADI BİLE ALLAH RAZI OLSUN RABBİM CÜMLEMİZİN DUALARINI KABUL BUYURSUN İNŞALLAH ES SELAMUN ALEYKÜM...

AYY CANIM BENİM YOLUNA GİRMESİNE ÇOK SEVİNDİM. ALLAH'IN İZNİYLE 50 ADET DAHA OKUYACAĞIM BİLGİN OLSUN. OKUDUĞUM ZAMAN HABER VERİRİM CANIM. ALLAH BÜTÜN MÜMİN KARDEŞLERİMİZİN SIKINTILARINI GİDERMEK NASİP ETSİN İNŞALLAH.[/quot

AMİN AMİN AMİN!!! ALLAH RAZI OLSUN BİRNURCUM :)B)

kardeşim 100 tanede ben alıyım o zaman

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

HALA İHTİYAC VARSA BENDE OKUYABİLİRİM. NE ZAMANA KADAR BENDE 100 TANE ALABİLRİM KARDEŞİM HABER BEKLİYORUM.

goNuL_

Kayıtlı Kullanıcı

makinaci06 yazdı:
HALA İHTİYAC VARSA BENDE OKUYABİLİRİM. NE ZAMANA KADAR BENDE 100 TANE ALABİLRİM KARDEŞİM HABER BEKLİYORUM.

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM ÇOK SAĞOL SENDENDE 100 YAZDIM RABBİM RAZI OLSUN İNŞALLAH DUALARIM SİZLERLE

goNuL_

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN SEVVALMİNA B)B)B)SELM VE DUA İLE

sadece_eda

Kayıtlı Kullanıcı

GÖNÜL BİTTİ Mİ ?
BİTMEDİYSE ALALIM...
HABER VER

goNuL_

Kayıtlı Kullanıcı

BİTTİ EDACIM ALLAHA ŞÜKÜR SAYENİZDE ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN BU KADAR YAKINDAN İLGİLENDİĞİNİZ İÇİNDE AYRICA TEŞEKKÜR BORÇLUYUM SİZLERE HAKKINIZI HELAL EDİN RABBİM SİZLERİ KORUSUN HER TÜRLÜ SIKINTIDAN MUHAFFAK ETSİN İNŞALLAH RABBİMİN RAHMETİ BEREKETİ MERHAMETİ ÜZERİNİZDE OLSUN SELAM VE DUA İLE...

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

goNuL_ yazdı:
makinaci06 yazdı:

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM ÇOK SAĞOL SENDENDE 100 YAZDIM RABBİM RAZI OLSUN İNŞALLAH DUALARIM SİZLERLE
NE ZAMANA KADAR GÜZEL KARDEŞİM. ONA GÖRE AYARLAYIM VAKTİNİ B)

goNuL_

Kayıtlı Kullanıcı

Çiğdemcim ben senden 100 tane yazmıştım içine dahil edersem bitmiş oluyo okudunmu canım

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

goNuL_ yazdı:
Çiğdemcim ben senden 100 tane yazmıştım içine dahil edersem bitmiş oluyo okudunmu canım

selamünaleyküm çiğdem bugün girememiş benden rica etdi okumuş 100 taneyi bitmiş güzel kardeşim haberin olsun.

Taner KUŞİOĞLU

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Im Sana Herşey Için şükürler Olsun Dualarimizi Kabul Eyle Günahlarimizi Bagişla Sen Afedensin Afetmeyi Seversin Sen Bizleri Afeyle Iki Cihanda Aziz Eyle Tüm Hastalarimiza şifa Dertlilerimize Deva Boçlularimiza Edlar Nasip Eyle Bizi Sev Kullarini Seven Ve Kullarinin Arasindan Sevilen Kimse Yap Allah Im Hakkimizda Herşeyin Hayirlisini Nasip Eyle Rahmetini Ve Merhametini üzerimizden Esirgeme Amin.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt