firdevs-i gam
Kayıtlı Kullanıcı
Ailem müslüman ancak babam içki içer, annem de babam da namaz kılan insanlar değiller. Bana da bu doğrultuda islam eğitimi vermediler. Ben kendi çabalarımla lise günlerimde namaz kılıyordum. Sonra bir rahatsızlık yüzünden bıraktım. Ancak şimdilerde Allah yeniden nasip etti. Şimdi üniversite üçüncü sınıftayım. Dine uygun olmadığını düşündüğüm Radyo-televizyon bölümünü okuyorum. Çokça Allah korkusundan ağladığımı bilirim. Allah için gözyaşı dökene azap yoktur deniyor. Benim ailem kapanmama hiç sıcak bakmıyor. Erkek arkadaşım var ve okul bitmeden evlenmemize izin verilmiyor. Eğer ben kendimin evladı olsaydım evladımı okurken de evlendirirdim eğer istiyorsa. Ama bizim ailelerimiz öyle değil. Sonuçta kadın ve erkeğin görüşmesi haram ama bu saatten sonra sevgilimi bırakamam ki. Allah evliliğimizi erken sağlar inşallah. Allah'ın gazabından çok korkuyorum. Korkudan kolumu kıpırdatacak dermanım yok. Ahiret hayatı sonsuz sonuçta. Dünya bir nefes kadar. Allah bana yardım etmez mi? Günahlarımı bağışlamaz mı? Yapabileceğim tek şey doğru bir insan olup ibadetlerime devam etmek. Evlenmeden kapanmam imkansız.