siyah peçe
Kayıtlı Kullanıcı
selamün alyküm herşeyden önce.şimdi sizlere kendimde olan ve beni rahatsiz eden bir konu hakkında bilgi vermek ve acaba normel mi diye sormak isterim.sonuç olarak beni şahsen tanımıyorsunuz.o yüzden daha rahat yazarım diye düşünüyorum.ben kuran kursunda okudum.6 yıl.daha sonra hafızlık yapmayada karar vermiştim.ve başadım allaha şükürler olsun ki bitirdim.ama sonunda baktım ki bende bitmişim.manevi bazı konularda yıprandım.üzülüyorum bu duruma.herkes üstüme geliyor.hafız şunu yapmaz,hafız bunu yapmaz.bunalttılar beni.ben zaten sırtımda dag taşıyorum.bunun agırlıgı yetmiyor gibi herşeyime kusur buluyorlar.bazı konularda dikkatliyim.az bir hatamı bulsunlar hemen agır konusuyorlar.ayakkabıma kadar laf ediyorlar.ama tesettürümü abarttıgımıda söylemekten geri kalmıyorlar.hatta bazıları benim türkiiyede yerim olmadıgını bile söyledierarabistana git sana biletini alırız dediler(zaten öyle bir fırsatım olsa hiç gelmem.medineye yerleşirdim)bunlar komik.fakat ben manevi birçok konuda yıpranmışım.bunu gördüm.şu an kursuma dahi gitmek istemiyorumacaba bu normel mi?geçiçi bir süreç mi?ben böyle degildim.ne oldu bilmiyorum.allah rızası için bana bişey söyleyin.rahatlatın beniinş.o kutsal topraklarda kendime gelirim.ihlasım artar.inş.