Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bana yardım edermisiniz? (1 Kullanıcı)

vildana

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Bana yardım edermisiniz?

CEVDET-71 yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM TEFRİCİYE OKUNMASINDA YARDIMCI OLACAĞIZ İLK LİSTEYİ BEN YAPAYIM DİĞER KARDEŞLERİMDE YARDIM EDERLER İNŞALLAH ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM B)B)B)B)

A.SELAM CEVDET ABİ ALLAH(C.C) SİZDEN AİLENİZDEN VE SİTEDEKİ BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN RAZI OLSUN.BU HAKKINIZI NASIL ÖDERİM BİLMİYORUM.RABBİM SİZLERİ İKİ CİHANDA BAHTİYAR EYLESİN SİZLERİ DARDA BIRAKMASIN.ALLAH(C.C) NE MURADINIZ VARSA VERSİN ALLAHA(C.C) EMANET OLUN. DUA İLE:T

Canan38

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleykum kardesim B)allah sifa versin hastaniza insallahB).bende 200 aliyim B)hatimlerim olmasa idi daha fazlada alirdimB) saygilar selam ve dua ile kalin.B)

nesrin_77

Kayıtlı Kullanıcı

Selam aleyküm. 200 tane ben alıyorum. Bitirince tekrar alırım, inşallah hayırlı haberler alırsınız. Allah ( cc ) yar ve yardımcıları olsun hasta kardeşimizin ve tüm hastaların. Allah (cc) acil şifalar versin.
Dua ile.
Allah' a ( cc ) ısmarladık.

asetin

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMIN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAHIM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN İNŞAALLAH. 200 DE BEN ALIYORUM.
ALLAHA EMANET OLUN...

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)B):T

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

Selamün Aleyküm kardeşlerim benim sizlerden bir isteğim olacaktı.Bir arkadaşımın kuzeni rahatsız ve şuan hastanede yatıyor.Doktorlar kan kanserinden şüpheleniyor, tetkikler yapılıyor hastalığının ne olduğu haftaya belli olacak.Bizde sonuçların iyi çıkması için 4444 tane salat-ı tefriciye okumak istiyoruz hayırlı haberler almak için ama ben bugüne kadar hiç salat-ı tefriciye okutturmadım ve duasınıda yapmadım bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim cumaya kadar okuyup bitirmemiz gerekiyor,siz değerli kardeşlerim bana bu konuda yardımcı olurmusunuz?Hepinizden Allah(c.c) razı olsun.Dua ile

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM CUMAYA KADAR 4444 ADET TEFRİCİYE OKUYACAĞIZ
OKUYAN OKUYAMAYAN KARDEŞLERİMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN

LİSTEMİZ

secret ------500
amine nur---200
ADALETIMAHZA--300
hazan_gulu----200
CEVDET-71----500
CEVDET-71-EŞİ--200
AZeRi_86-------200
zerrin_-------200
~Canan38---200
nesrin_77---200
~asetin-----200

TOPLAM------2900

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM ALLAH HEPİNEZDEN RAZI OLSUN ALLAHA EMANET OLUN B)B)B)B):T

sencan

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMIN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAHIM YARDIMCINIZ OLSUN.BENDE 100 TANE OKUYAM.

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

Selamün Aleyküm kardeşlerim benim sizlerden bir isteğim olacaktı.Bir arkadaşımın kuzeni rahatsız ve şuan hastanede yatıyor.Doktorlar kan kanserinden şüpheleniyor, tetkikler yapılıyor hastalığının ne olduğu haftaya belli olacak.Bizde sonuçların iyi çıkması için 4444 tane salat-ı tefriciye okumak istiyoruz hayırlı haberler almak için ama ben bugüne kadar hiç salat-ı tefriciye okutturmadım ve duasınıda yapmadım bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim cumaya kadar okuyup bitirmemiz gerekiyor,siz değerli kardeşlerim bana bu konuda yardımcı olurmusunuz?Hepinizden Allah(c.c) razı olsun.Dua ile

LİSTEMİZ

secret ------500
amine nur---200
ADALETIMAHZA--300
hazan_gulu----200
CEVDET-71----500
CEVDET-71-EŞİ--200
AZeRi_86-------200
zerrin_-------200
~Canan38---200
nesrin_77---200
~asetin-----200
sencan------100

TOPLAM------3000

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM ALLAH HEPİNEZDEN RAZI OLSUN ALLAHA EMANET OLUN B)B)B)B):T

vildana

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM OKUYAN OKUMAYAN BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN ALLAH RAZI OLSUN CEVDET ABİ LİSTEYİ YAPTIĞIN, İLGİLENDİĞİN İÇİN SENDE HAKKINI HELAL ET. BEN ÇALIŞTIĞIM İÇİN GÜNDÜZLERİ ÇOK GİREMİYORUM VE BÜTÜN KARDEŞLERİM HAKLARINI HELAL ETSİNLER ALLAHA EMANET OLUN DUA İLEB)B)B)B)B)B):T

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)B)

xxferhat23

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH ACİL SİFALAR VERSİN

vildana

Kayıtlı Kullanıcı

LİSTEMİZ

secret ------500
amine nur---200
ADALETIMAHZA--300
hazan_gulu----200
CEVDET-71----500
CEVDET-71-EŞİ--200
AZeRi_86-------200
zerrin_-------200
~Canan38---200
nesrin_77---200
~asetin-----200
sencan------100
secret kuzeni---500
secret yengesi--300
secret arkadaşı--200

Toplam -------4000

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM ALLAH HEPİNEZDEN RAZI OLSUN ALLAHA EMANET OLUN.

vildana

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Hepinizden Allah(c.c) Razi Olsun.ama Tefriciye Bittikten Sonra Duasini Nasil Yapacam Bana Bu Konuda Bir Bilgi Verirmisiniz Ben Daha önce Hiç Yapmadim Bilmiyorum

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

LİSTEMİZ

secret ------500
amine nur---200
ADALETIMAHZA--300
hazan_gulu----200
CEVDET-71----500
CEVDET-71-EŞİ--200
AZeRi_86-------200
zerrin_-------200
~Canan38---200
nesrin_77---200
~asetin-----200
sencan------100
secret kuzeni---500
secret yengesi--300
secret arkadaşı--200
cennet ağacı ---444

Toplam -------4444

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM ALLAH HEPİNEZDEN RAZI OLSUN ALLAHA EMANET OLUN.

TEFRİCİYEMİZ BİTMİŞTİR KARDEŞLERİM ALLAH RAZI OLSUN ALLAHA EMANET OLUN

vildana

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Allah(c.c) Okuyan Okumayan Bütün Kardeşlerimden Razi Olsun Hakkinizi Helal Edin.rabbim Sizleri Darda Birakmasin.bana Duayi Nasil Yapacağim Konusunda Bilgi Verirseniz Sevinirim.allaha(c.c) Emanet Olun.dua Ile

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kardeşim Size Resül Kardeşim Yardim Edecek Kendisinden Rica Ettim Biraz Bekleyin Su An Onley Deyil Size Gereken Bilgiyi Verir Kardeşim Dua Yapmasini Daha Iyi Biliyor Allaha Emanet Ol Kardeşim

vildana

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kardeşim Size Resül Kardeşim Yardim Edecek Kendisinden Rica Ettim Biraz Bekleyin Su An Onley Deyil Size Gereken Bilgiyi Verir Kardeşim Dua Yapmasini Daha Iyi Biliyor Allaha Emanet Ol Kardeşim

ALEYKÜMMÜSELAM ALLAH(C.C) RAZI OLSUN. BEN HAKKINIZI NASIL ÖDERİM ÇOK EMEĞİNİZ GEÇTİ.ALLAHA(C.C) EMANET OLUN.

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
ALEYKÜMMÜSELAM ALLAH(C.C) RAZI OLSUN. BEN HAKKINIZI NASIL ÖDERİM ÇOK EMEĞİNİZ GEÇTİ.ALLAHA(C.C) EMANET OLUN.

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BENİM SİZDE HAKKIM YOK VARSADA HELALDİR SADECE BANADA SİZ DUA EDİN YETTERLİ ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt