Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bana yardım edermisiniz? (2 Kullanıcı)

vildana

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm kardeşlerim benim sizlerden bir isteğim olacaktı.Bir arkadaşımın kuzeni rahatsız ve şuan hastanede yatıyor.Doktorlar kan kanserinden şüpheleniyor, tetkikler yapılıyor hastalığının ne olduğu haftaya belli olacak.Bizde sonuçların iyi çıkması için 4444 tane salat-ı tefriciye okumak istiyoruz hayırlı haberler almak için ama ben bugüne kadar hiç salat-ı tefriciye okutturmadım ve duasınıda yapmadım bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim cumaya kadar okuyup bitirmemiz gerekiyor,siz değerli kardeşlerim bana bu konuda yardımcı olurmusunuz?Hepinizden Allah(c.c) razı olsun.Dua ile:(

secret :500

lovesick0316

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Bana yardım edermisiniz?

yardımcı olmayı cok ısterdım ama benımde bu konuda bır bılgım yok yardımcı olacak arkadaslardan allah razı olsun bende ogrenmıs olurum...

amine nur

Kayıtlı Kullanıcı

secretcm ben 200 tane okuyayım
umarım hayırlı haberler alırsınız

vildana

Kayıtlı Kullanıcı

lovesick0316 yazdı:
yardımcı olmayı cok ısterdım ama benımde bu konuda bır bılgım yok yardımcı olacak arkadaslardan allah razı olsun bende ogrenmıs olurum...

Allah(c.c) razı olsun sorun değil düşünmeniz bile yeterli.Allaha(c.c) emanet olun:T

AZeRi_86

Kayıtlı Kullanıcı

arkadaslar ben bilmiyorum foruma yazarsaniz ben de okurum.cok gecmisler olsun arkadasimiza

hazan_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

secretcm ben 200 tane okuyayım
umarım hayırlı haberler alırsınız

vildana

Kayıtlı Kullanıcı

AZeRi_86 yazdı:
arkadaslar ben bilmiyorum foruma yazarsaniz ben de okurum.cok gecmisler olsun arkadasimiza

Allah(c.c) razı olsun.:TB)
"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."

"Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed'e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O'nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O'nun hürmetine elde edilir. O'nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah'ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et."

vildana

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
S.A.ALLAH ŞİFA VERSİN.300 DE BEN OKUYAYIM İNŞAALLAH.A.E.O.:gulegule

A.S ALLAH8C.C) SİZLERDEN RAZI OLSUN.RABBİM SİZLERİ DARDA BIRAKMASIN:T

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM TEFRİCİYE OKUNMASINDA YARDIMCI OLACAĞIZ İLK LİSTEYİ BEN YAPAYIM DİĞER KARDEŞLERİMDE YARDIM EDERLER İNŞALLAH ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM B)B)B)B)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

Selamün Aleyküm kardeşlerim benim sizlerden bir isteğim olacaktı.Bir arkadaşımın kuzeni rahatsız ve şuan hastanede yatıyor.Doktorlar kan kanserinden şüpheleniyor, tetkikler yapılıyor hastalığının ne olduğu haftaya belli olacak.Bizde sonuçların iyi çıkması için 4444 tane salat-ı tefriciye okumak istiyoruz hayırlı haberler almak için ama ben bugüne kadar hiç salat-ı tefriciye okutturmadım ve duasınıda yapmadım bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim cumaya kadar okuyup bitirmemiz gerekiyor,siz değerli kardeşlerim bana bu konuda yardımcı olurmusunuz?Hepinizden Allah(c.c) razı olsun.Dua ile

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM CUMAYA KADAR 4444 ADET TEFRİCİYE OKUYACAĞIZ
OKUYAN OKUYAMAYAN KARDEŞLERİMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN

LİSTEMİZ

secret ------500
amine nur---200
ADALETIMAHZA--300
hazan_gulu----200
CEVDET-71----500
CEVDET-71-EŞİ--200

TOPLAM------1900

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM ALLAH HEPİNEZDEN RAZI OLSUN ALLAHA EMANET OLUN :T

AZeRi_86

Kayıtlı Kullanıcı

secret yazdı:
AZeRi_86 yazdı:

Allah(c.c) razı olsun.:TB)
"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."

"Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed'e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O'nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O'nun hürmetine elde edilir. O'nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah'ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et."
tesekkuller

AZeRi_86

Kayıtlı Kullanıcı

200de benden arkadaslar etti 2100:G hadi gayret

_zerrin_

Kayıtlı Kullanıcı

a.s Rabbim acil şifalar versin inş ben şimdilik 200 tane alıyorum sonra yine alırım selametle

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

Selamün Aleyküm kardeşlerim benim sizlerden bir isteğim olacaktı.Bir arkadaşımın kuzeni rahatsız ve şuan hastanede yatıyor.Doktorlar kan kanserinden şüpheleniyor, tetkikler yapılıyor hastalığının ne olduğu haftaya belli olacak.Bizde sonuçların iyi çıkması için 4444 tane salat-ı tefriciye okumak istiyoruz hayırlı haberler almak için ama ben bugüne kadar hiç salat-ı tefriciye okutturmadım ve duasınıda yapmadım bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim cumaya kadar okuyup bitirmemiz gerekiyor,siz değerli kardeşlerim bana bu konuda yardımcı olurmusunuz?Hepinizden Allah(c.c) razı olsun.Dua ile

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM CUMAYA KADAR 4444 ADET TEFRİCİYE OKUYACAĞIZ
OKUYAN OKUYAMAYAN KARDEŞLERİMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN

LİSTEMİZ

secret ------500
amine nur---200
ADALETIMAHZA--300
hazan_gulu----200
CEVDET-71----500
CEVDET-71-EŞİ--200
AZeRi_86-------200
zerrin_-------200

TOPLAM------2300

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM ALLAH HEPİNEZDEN RAZI OLSUN ALLAHA EMANET OLUN B)B)B)B)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

AZeRi_86 yazdı:
200de benden arkadaslar etti 2100:G hadi gayret

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH GÖLÜNE GÖRE VERSİN ALLAH NE NURADIN VARSA VERSİN ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM B)B)B)B):T

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

_zerrin_ yazdı:
a.s Rabbim acil şifalar versin inş ben şimdilik 200 tane alıyorum sonra yine alırım selametle

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN ALLAHTAN SİZİ PEYGAMBERİMİZİN SANCAĞI ALTINDA OLMANIZI DİLERİM ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM B)B)B)B):T

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN OKUYAN OKUYAMAYAN KARDEŞLERİM ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN ALLAHA EMANET OLUN B)B)B)B):T

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt