bilgideposu1982
Kayıtlı Kullanıcı
RE: Bana yardim edermisiniz?
allah hepinizden razı olsun arkadaşlar 20 gündür bir arkadaşımız için yardım etmeye calışıyorum 4 gün içinde bitirmek lazım dedim ama olmayacak galiba
ya bu arkadaşımız dilegi olmayacagından yada duyarsız kalmamızdan kaynaklı bi türlü bunu bitiremiyoruz sizden rıcam bu istekleri atlamayın[/quote][/quote]
[/quote][/quote][/quote][/quote]bilgideposu1982 yazdı:
tercanli yazdı:
Ben simdiye kadar elimden geldigi kadar yardimlarda bulundum ALLAH kabul etsin... ama bu sefer sizlerin bana yardimci olmanizi istiyorum lütfen... dün ögrendim enistem akciger kanseriymis beyne tam oksijen gitmiyomus hastanede yatiyo ve fazlada bi vakti olmadini söylemisler dok. benim ise sizden ricam 4444 selaten tefriciye okutmak istiyorum sifa olsun nolur bana yardimci olusaniz sevinirim ben acemiyim daha umarim yaziyi gönderebimede basarili olurum ve eyer liste tutma konusundada bana yardimci olursaniz sevinirim simdiden ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN .... A.E.O .....
ASLIYENER :200
BİLGİDEPOSU :220
HANDOS :100
ALLAHAFFETSİN :150
TRABZONLU20 BERRAK :100
BİLAL :200
GONCAÖZ :100
EFSUSE :200
SADECEEDA :100
CENNETGÜLÜ :100
KURŞUN KALEM :500+200
ELİF BİLECİK :100
EBRUYILDIRIM :100
CANAN :500
TOPLAM :2870 ADET
KALAN :1574 ADET
SON DÖRT GÜN ARKADAŞLAR YARDIM İSTEYEN ARKADAŞIMIZA BU CUMA GÜNÜNDE BİR EL UZATALIK
allah hepinizden razı olsun arkadaşlar 20 gündür bir arkadaşımız için yardım etmeye calışıyorum 4 gün içinde bitirmek lazım dedim ama olmayacak galiba
ya bu arkadaşımız dilegi olmayacagından yada duyarsız kalmamızdan kaynaklı bi türlü bunu bitiremiyoruz sizden rıcam bu istekleri atlamayın[/quote][/quote]