E
es_selam
ekllemediniz ama beni listeye?
ekllemediniz ama beni listeye?[/Qselamın aleyküm kardeşim eklemzmiyim hiç allah razı olsun işlerimin yoğunluğundan siteye giremedim selam ve dua ile kalın
Arkadaşlar tabiki birbirimiz için dua etmek çok güzel. Fakat ben bunun sayısını her mesajda ya da iki üç mesajda görmekten pek hoşnut kalmadım. Herkesin ibadeti Allah ile kendi arasındadır. Ben senin için dua ettim demek duaları matematiğe dökmekten daha hayırlıdır bence. Burada biraz hesap yapıyor gibi görünmüş. Öyle olmadığını ben anlamış olsam bile bazı arkadaşlarımızın yanlış anladığı açık. O nedenle yanlış anlayan arkadaşlarımıza pay vermeden önce bu yanlışlığa verilen sebebiyetten dolayı biz pay çıkaralım kendimize.
Umarım yanlış anlamazsınız, ben sadece terslikler yaşanmasın diye söyledim bunu. Umarım Allah yardım eder size ve teyzenizin kızına. Eğer bir araya gelmezlerse de hiç üzülmeyin. Allah'a sığının, biliniz ki her şeyde bir hayır vardır...
aleyküm selam ablam benim allah razı olsun allah razı olsunS.a. Kardeşim ben almış oldugum duamı okumuşumdur....
çünkü ben aldıgım günü akşamı okuyorum. Ama bazen haber vermiyorum kardeşim...
Okumadıgım duam yok yeni aldıklarım dışında...
O yüzden rabbim duamızı kabul etsin.
,allah emanet ol...
selamün aleyküm kardeşim konunu şimdi gördüm kardeşim buraya pek girmiyorum. ben de 1 fetih suresi alıyorum. ALLAHÜ TEALA yardımcıları olsun.selamın aleyküm benim teyzemin kızı adı hayriye evliliğinde problemleri var 3 tanede çocuğu var.büyük kızı eşinin ilk eşinden.bundan 2 ay önce ayrılıp tekrar birlşemişlerdi ama problemleri hala devam ediyor özellikle eşinin ilk evliliğinden olan kızı evde tek başına kalıyor 13 yaşında telefon açıyor yavrum hayriyeye ne olur anne dön diye araya bbüyükler devreye giriyor birleştiler ama tekrar sorunları var .ben bunun için 7 TANE FETİH SÜRESİ-1000 ADET LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL 144 ADETDE ED-DUHA SÜRESİ İSTİYORUM YARDIM EDEN EDEMEYEN HERKESDEN ALLAH RAZI OLSUN
selamün aleyküm kardeşim konunu şimdi gördüm kardeşim buraya pek girmiyorum. ben de 1 fetih suresi alıyorum. ALLAHÜ TEALA yardımcıları olsun.
selamün aleyküm kardeşim,siteye girmeye pek fırsat bulamıyorum.senin konuyu görünce girmek istedim bir gelişme var mı diye.ben fetih suresini aldığımda okumuştum.
Rabbim en kısa zamanda hayırlı, mutlu haberlerini almayı nasip eder inşaallah.Allah'a emanet olun canım.
şükür kardeşim biraz düzelme varen azından bazı sorunlarını yendiler ama tamammiyle bitmiş durumda değil buna şükür dövüp kapı önüne koyuyordu önceleri şimdi 1 haftadır yapmıyor şükür allah yardımcımız olsunselamün aleyküm kardeşim,siteye girmeye pek fırsat bulamıyorum.senin konuyu görünce girmek istedim bir gelişme var mı diye.ben fetih suresini aldığımda okumuştum.
Rabbim en kısa zamanda hayırlı, mutlu haberlerini almayı nasip eder inşaallah.Allah'a emanet olun canım.