selamün aleyküm kardeşim 1 tane fetih suresi 3 tanede vedduha suresi okudum.ALLAH yardımcıları olsun inşallah.birde burda herkes dua için yardım eder tabiki.kimin kime duasının tutacağı belli olmaz çünkü.üzülmeyin söylenenlere.ALLAHA emanet olun.
Hayırlı akşamlar kardeşim ben almış oldugum dualarımın hepsini okudum...
Allah kabul etsin...
Selam ve dua ile...
selamun aleykum almış oldugum 340 tane LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM i 500 tane okuyorak yolladım..rabbim kabul buyurur inşALLAH..SELAMETLE..
s.a. 1 tane fetih suresi okudum.Allah cümlesinin yuvasına huzur mutluluk nasip etsin.her şey istediğimiz gibi olamıyor maalesef.benim yakınımda da benzer sıkıntı var.hırs,bencillik,sabırsızlık,vb.nedenler bu hale getiriyor insanları.ne diyelim;Mevla görelim neyler,neylerse güzel eyler.
allah razı olsun ağzına sağlık selam ve dua ileBen okudum aldığımı,Allah kabul buyursun inşallah...
.................
selamün aleyküm kardeşim 1 tane fetih suresi 3 tanede vedduha suresi okudum.ALLAH yardımcıları olsun inşallah.birde burda herkes dua için yardım eder tabiki.kimin kime duasının tutacağı belli olmaz çünkü.üzülmeyin söylenenlere.ALLAHA emanet olun.
Selamün aleyküm kardeşim Rabbim kimsenin yuvasını yıkmasın, ağzının tadını da bozmasın, bende 100 tane La havle duasını okuyorum. Selam ve dua ile
allah razı olsun kardeşim duana amin,amin,amin,allaha emanet ol
Allah yardımcınız olsun kardeşim bende 100 adet la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim okudum... Selam ve dua ile kalın
Selamün aleyküm kardeşim ALLAHım o eşlere birbirleri için sevgi saygı evlerinede huzur versin inşallah ALLAH ım tez vakitte yuvalarını yıkılmaktan kurtarsın bende 100 tane la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim okurum.
okuyan okumayan bütün kardeşlerimden allah razı olsunbismillahirrahmanirahim
LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM
tevbeYA-HAK:...................100
YARALI KALP:....................50
YARALI KALP GANİME:........50
uzgun_42:........................100
İMREN..............................100(okundu)
uzgun_42........................150
mustafa onar....................10
abı_hayat.........................100
eYsEVGİLİ........................500
lütfi................................100
T.Nur..............................100
Emimur............................100
toplam............................1460
FETİH SURESİ
İMREN.........................1(okundu
YARALI KALP.................1(okundu
ayşe-rana.....................1