Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bana Yardim Edebilecek Var Miiiiii? (4 Kullanıcı)

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kardeşler Bir Sorum Olacakti Inşaallah Diyanet Hocasi Olmak Istiyorumda Ve Oradan Hoca Olmak Için Lise Diploman Olmasi Lazimmiş Acaba Bu Lise Imamhatip Mi Yoksa Düz Mü Bu Sorumu Yanitlarsaniz Inanin üzerimden Bir Yük Kalkacak Hayirli Akşamlar:h

besime

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardesim, ihl yi bitirmelisin
benim tanigimdiyanet hocalari ihl mezunu
ama simdi sadece ihl mezunu olmak yetmiyor ya hafiz yada ilahiyat meslek yuksek okulu mezunu olman lazim
.allah bu hayirli idealini gerceklestirmede sana basarilar versin .selamve dua ile...

akinkaradag

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kardeşler Bir Sorum Olacakti Inşaallah Diyanet Hocasi Olmak Istiyorumda Ve Oradan Hoca Olmak Için Lise Diploman Olmasi Lazimmiş Acaba Bu Lise Imamhatip Mi Yoksa Düz Mü Bu Sorumu Yanitlarsaniz Inanin üzerimden Bir Yük Kalkacak Hayirli Akşamlar:h

:B s.aleyküm hafızkız ben de ihl mezunuyum yeterlilik belgem ve hafızlık belgem olmasına rağmen kpss belgesi istendiğinden görev yapamıyorum ve bu yüzden şuan kpss kursuna gidiyorum.Allah size de görev yapmayı nasip etsin.:H:H:H

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
:B s.aleyküm hafızkız ben de ihl mezunuyum yeterlilik belgem ve hafızlık belgem olmasına rağmen kpss belgesi istendiğinden görev yapamıyorum ve bu yüzden şuan kpss kursuna gidiyorum.Allah size de görev yapmayı nasip etsin.:H:H:H

amin allah razı olsun kardeşim ama ben diyanete hocalıkyapmak için imahatip mezunu olması yeterli diye duymuştum

akinkaradag

Kayıtlı Kullanıcı
amin allah razı olsun kardeşim ama ben diyanete hocalıkyapmak için imahatip mezunu olması yeterli diye duymuştum

:Bselam hafızkız ama şu da var:bizde bu belgeler olunca barajı aşarsak alınma ihtimalimizvar.Sizin ise doksanlarda olursa düz lise düzeyi çerçevesinde değerlendirilip alınma ihtimaliniz olabilir.İnşallah allah size de güzel bir kapı açar:H:H:H

akinkaradag

Kayıtlı Kullanıcı

AMA EN KISA ZAMANDA AÇIKÖĞRETİME BAŞVURUP İHL BÖLÜMÜNE KAYIT YAPTIRMANI TAVSİYE EDERİM.Bu arada hem okulu dışarıdan bitirip hem de bu hafızlığını bitirebilirsin.mahsuru yoksa yaşınızı öğrenebilir miyim?eğer küçük iseniz hafızlıkta zorlanmayacağınızı ve hayata dört elle sarılacağınızı düşünüyorum:B:B

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
AMA EN KISA ZAMANDA AÇIKÖĞRETİME BAŞVURUP İHL BÖLÜMÜNE KAYIT YAPTIRMANI TAVSİYE EDERİM.Bu arada hem okulu dışarıdan bitirip hem de bu hafızlığını bitirebilirsin.mahsuru yoksa yaşınızı öğrenebilir miyim?eğer küçük iseniz hafızlıkta zorlanmayacağınızı ve hayata dört elle sarılacağınızı düşünüyorum:B:B

ben zaten açıköğretime kayıtlıyım açıköğretimden imam hatibi bitireceğim ve hem hafızlığı bitireceğim inşaallah yaşımı sormuşsunuz tabiki lise okuyacağıma göre 16 nyaşındayım doğru küçük yaşta yapmak daha iyi ama benim gittiğim hafızlık kursuna ortaokul diplomasız alınmıyoki

akinkaradag

Kayıtlı Kullanıcı
ben zaten açıköğretime kayıtlıyım açıköğretimden imam hatibi bitireceğim ve hem hafızlığı bitireceğim inşaallah yaşımı sormuşsunuz tabiki lise okuyacağıma göre 16 nyaşındayım doğru küçük yaşta yapmak daha iyi ama benim gittiğim hafızlık kursuna ortaokul diplomasız alınmıyoki

:):):)peki hafızlığa başladınız mı?kaçıncı dönüştesiniz.ve nerede yapıyorsunuz

akinkaradag

Kayıtlı Kullanıcı

:):):ben de adıyamanlıyım adım asiye şuan 26 yaşındayım ne yazık ki senin gibi erken yaşta başlayamadım ama yine de Allahu Teala nasip ettiyse bu yaşımızda buna da şükür:G:G:

akinkaradag

Kayıtlı Kullanıcı

:G:G ne güzel küçük yaşta başlamak bana ancak 22 yaşında yapmak kısmet oldu.şuan 26 yaşındayım ama pişman değilim.Çok şükür Allahıma bizlere nasip ettiği için.ama zihnimiz taze iken yapmayı daha çok isterdim
hafızlık halayına katılanlar oldukça çok seviniyorum:H:H

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
:):):)peki hafızlığa başladınız mı?kaçıncı dönüştesiniz.ve nerede yapıyorsunuz
BEN DAHA YENİ BAŞLADIM 1. DÖNÜŞTEYİM 12. CÜZDE ŞU ANDA HAFIZLIĞI EVDEYAPIYORUM İNŞAALLAH EYLÜL DE RESMİ BİR KURSA GİTCEM:H AMAN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN NOLUR SİZ KAÇ SENEDE BİTİRDİNİZ

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
:):):ben de adıyamanlıyım adım asiye şuan 26 yaşındayım ne yazık ki senin gibi erken yaşta başlayamadım ama yine de Allahu Teala nasip ettiyse bu yaşımızda buna da şükür:G:G:

DEMEK SİZ BAYANSINIZ BUNA SEVİNDİM RUMUZUNUZ AKIN DA BENİMDE SİZE SORACAKLARIM VARDI NE BİLİM BAYSINIZ DİYE FAZLA SAMİMİ OLMAK İÇİMDEN GELMİYODU NEYSE BAYAN OLDUĞUNUZA GÖRE RAHAT SORABİLİRİM SİZDE CEVAP VERİRSİNŞİZ İNŞAALLAH

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Size Bişey Soracaltim Asiye Abla Ben şimdi Her Cüzün Son Sayfasini Ezberliyorum 12. Deyim Ama Ezberlediğim Yerleri öyle Cene Birakip Yeni Ezberimle Meşgul Oluyorum E Yeni Ezberimi Yaparken Diğerini Unutuyorm Bilgilendirirseniz Sevinirim

akinkaradag

Kayıtlı Kullanıcı
selam hafız kız ben üç senede bitirdim.Bu rumuz kardeşimin onu meil adresini kullanıyorum

akinkaradag

Kayıtlı Kullanıcı
bizler bugün ezberleyeceğimiz sayfayı önce akşamdan iyice okuyup sabah ezbere başladığımızda kolaylık oluyor.sabah ezberledimiz sayfayı da akşam ezberden iyice tekrarlayıp yatıyoruz sabah ta 1-2 sefer bakıp hocamıza veriyorduk

akinkaradag

Kayıtlı Kullanıcı
kuran hatmim ezber olarak tam bitinceye kadar o his bende de vardı zamanla dönüşünle beraber tekrar sayında çoğaldıkça ezberin de pekişir inşallahh

akinkaradag

Kayıtlı Kullanıcı
kusura bakma biraz geç yazıyorum elim daha yavaşta

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt