Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bana geri kafalı diyorlar.Niye? (1 Kullanıcı)

sengul

Kayıtlı Kullanıcı
S.A...

Kusura bakma kardeşim...isminizi bilmediğim için size isminizle hitap edemedim..

ancak bizler şüphesiz kardeşiz...isimlerimizi bilmesekte...

şu bize geri kafalı diyenlerin ismlerini de bilmiyorum...

ama tek bildiğim birşey var...
onlardan ileri kafalıyız...

her platformda ispat etmeye hazırım....

iddia ediyorum...

BİZ ONLARDAN DAHA İLERİ KAFALIYIZ....

AKSİNİ İDDİA EDEN VARSA BUYURSUN...

SELAMETLE....

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam kardeşim,ALLAH RAZI OLSUN.ben de sizin bizleri her platformda en iyi şekilde temsil edeceğinize eminim,selametle...

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
Bana geri kafalı diyorlar. Niye???

Onlar gibi olmadığım için mi geri kafalıyım?

Batı medeniyetini taklit etmeye çalışarak ve hatta taklit etmeyi bile beceremeyerek ileri gidilemeyeceğini düşündüğüm için mi?

Gerçekten güçlü olabilmek için dinimize sarılmamız gerektiğini ve insanların ancak islamın sarsılmaz temelleri üzerinde ayakta kalabileceklerini bildiğim için mi?

Okumak istediğim sadece örtümle okumak istediğim için mi geri kafalıyım?

Başörtüsünü siyasi bir simge yada bşeylerin sembolü olarak takmadığım sadece ALLAH emri ve onun rızası için taktığmdan dolayı mı?

Mini etekli kızların girebildiğki okullara başörtümle girmek istediğim için mi geri kafalıyım?

Yaz tatillerinde çocukların? Kuran kurslarına göndermeyi vakit kaybı olarak görüp bu zamanı yaz kampları ve tatil köyleriyle değerlendirmeyi düşünenlerden olmadığım için mi?

Sokakta rahatça yürümek istediğim için mi geri kafalıyım?

Sarmaş dolaş olmuş, birbirlerinin içine düşmüş kız ve erkekleri görünce rahatsız olduğum için mi?

Eğer böyleyse ?evet ben geri kafalıyım.? Ve böyle olmaktan da gurur duyuyorum ..
(ALINTI)

bnde geri kafalıyımmmmm
çok güzel bi duygu tavsiye ederim:G

ping_pong

Kayıtlı Kullanıcı
Bana geri kafalı diyorlar. Niye???

Onlar gibi olmadığım için mi geri kafalıyım?

Batı medeniyetini taklit etmeye çalışarak ve hatta taklit etmeyi bile beceremeyerek ileri gidilemeyeceğini düşündüğüm için mi?

Gerçekten güçlü olabilmek için dinimize sarılmamız gerektiğini ve insanların ancak islamın sarsılmaz temelleri üzerinde ayakta kalabileceklerini bildiğim için mi?

Okumak istediğim sadece örtümle okumak istediğim için mi geri kafalıyım?

Başörtüsünü siyasi bir simge yada bşeylerin sembolü olarak takmadığım sadece ALLAH emri ve onun rızası için taktığmdan dolayı mı?

Mini etekli kızların girebildiğki okullara başörtümle girmek istediğim için mi geri kafalıyım?

Yaz tatillerinde çocukların? Kuran kurslarına göndermeyi vakit kaybı olarak görüp bu zamanı yaz kampları ve tatil köyleriyle değerlendirmeyi düşünenlerden olmadığım için mi?

Sokakta rahatça yürümek istediğim için mi geri kafalıyım?

Sarmaş dolaş olmuş, birbirlerinin içine düşmüş kız ve erkekleri görünce rahatsız olduğum için mi?

Eğer böyleyse ?evet ben geri kafalıyım.? Ve böyle olmaktan da gurur duyuyorum ..
(ALINTI)

çol güzelmiş paylasım için
tesekürlerr bnde geri kafalıyımm o zamn Allahın emir ve yasakları herseyden önce geldigi için :)

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
ne kadar güzel bir yazıydı öyle.beynimde çok seyler uyandı.allah razı olsun.hayırlı cumalar

muttaki35

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlar.

Bende geri kafalıyım.ama benim geri kafalılığım 1400 yıl öncesine dayanıyor.Onların geri kafalılığı ise 2600 yıl önceki cahiliye devrine dayanıyor.Onlar 2600 yıl öncesini giyinip yaşıyor ben ise 1400 yıl önce peygamber efendimizin (s.a.v) dönemindeki gibi yaşamaya çalışıyorum.

hayırlı cumalar

ping_pong

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlar.

Bende geri kafalıyım.ama benim geri kafalılığım 1400 yıl öncesine dayanıyor.Onların geri kafalılığı ise 2600 yıl önceki cahiliye devrine dayanıyor.Onlar 2600 yıl öncesini giyinip yaşıyor ben ise 1400 yıl önce peygamber efendimizin (s.a.v) dönemindeki gibi yaşamaya çalışıyorum.

hayırlı cumalar

ne güzel söylemişsin

onlarr ebu cehil gibi,, firavun gibi,,nemrut gibi yasıylar yasamaya calısıyolar

bizler ise Efendimiz (salalahualeyhuvesellem) gibi yaşamaya calısıyoruzz

varsın adımız gerici olsun yobaz olsun

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

Üstad Necip Fazıl Kısakürek demiştir ki:

"Bize gerici diyenler gerilerini önümüzde görenlerdir."