Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bana geri kafalı diyorlar.Niye? (1 Kullanıcı)

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
Bana geri kafalı diyorlar. Niye???

Onlar gibi olmadığım için mi geri kafalıyım?

Batı medeniyetini taklit etmeye çalışarak ve hatta taklit etmeyi bile beceremeyerek ileri gidilemeyeceğini düşündüğüm için mi?

Gerçekten güçlü olabilmek için dinimize sarılmamız gerektiğini ve insanların ancak islamın sarsılmaz temelleri üzerinde ayakta kalabileceklerini bildiğim için mi?

Okumak istediğim sadece örtümle okumak istediğim için mi geri kafalıyım?

Başörtüsünü siyasi bir simge yada bşeylerin sembolü olarak takmadığım sadece ALLAH emri ve onun rızası için taktığmdan dolayı mı?

Mini etekli kızların girebildiğki okullara başörtümle girmek istediğim için mi geri kafalıyım?

Yaz tatillerinde çocukların? Kuran kurslarına göndermeyi vakit kaybı olarak görüp bu zamanı yaz kampları ve tatil köyleriyle değerlendirmeyi düşünenlerden olmadığım için mi?

Sokakta rahatça yürümek istediğim için mi geri kafalıyım?

Sarmaş dolaş olmuş, birbirlerinin içine düşmüş kız ve erkekleri görünce rahatsız olduğum için mi?

Eğer böyleyse ?evet ben geri kafalıyım.? Ve böyle olmaktan da gurur duyuyorum ..
(ALINTI)

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Eğer böyleyse ?evet ben geri kafalıyım.? Ve böyle olmaktan da gurur duyuyorum
s.a
bende gerı kafalıyım yalnız değılsın bak :):):)

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum
ben de ben dee:evet
Huzurun içinde olmak geri kafalılıksa ben de:H

arzucelik

Kayıtlı Kullanıcı
busiteye yeni üye oldum hayırlı akşamlar

imidik

Yasaklı Kullanıcı
Web Sitesi
blog.mynet.com
Selamün ALeyküm,

Akıllı insan Ahiretinibilen insandır(Hadis)

Slm ve Dua ile..

sehertuğçe

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun canım kardeşim çok doğru yazmışsın sabretmekle kazanacağımızı düşünüyorum belki bu dünyada kaybederiz ama diğer tarafta kazananın biz olacağından eminim rabbime inanıyor ve güveniyorum böyle düşünmeliyiz bence sabır inanç güven selametle kalın

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kardeşim
Güzel Bir Konuya Değinmişsin Bende Açik Bir Bayanim Ama Tabi Senin Bahsettiğin Türde Bir Açiklik Değil Bu Ve Dileğim Rabbimin Izniyle Kapanmak Eğer Bu Geri Kafaliliksa Bende Geri Kafaliyim Sölediklerin O Kadar Doğruki Ne Açikliktan Ne Sapmişliktan Kimseye Fayda Gelmiyor Ama Anlamiyorlar Işte Dilerim Rabim Herkesi Hidayete Erdirsin Allahda Razi Olsun Senden
Selam Ve Dua Ile...
Hayirli Geceler...

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kardeşim
Güzel Bir Konuya Değinmişsin Bende Açik Bir Bayanim Ama Tabi Senin Bahsettiğin Türde Bir Açiklik Değil Bu Ve Dileğim Rabbimin Izniyle Kapanmak Eğer Bu Geri Kafaliliksa Bende Geri Kafaliyim Sölediklerin O Kadar Doğruki Ne Açikliktan Ne Sapmişliktan Kimseye Fayda Gelmiyor Ama Anlamiyorlar Işte Dilerim Rabim Herkesi Hidayete Erdirsin Allahda Razi Olsun Senden
Selam Ve Dua Ile...
Hayirli Geceler...

s.a kardeşim,kapanmak istiyorsunuz ne güzel İNŞAALLAH en kısa zamanda RABBİM fiiliyata geçirmenizi nasip eder kardeşim.ben de tesettürlüyüm ve gururla başörtümü başıma taç ederim.RABBİM size ve kapanmak isteyen bütün kardeşlerime nasip eder İNŞAALLAH.haber vermeyi unutmayın kapandığınız da olur mu bizler de mutlu oluruz.selametle...

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
bırak kardesım onlar oyalansın dursunlar er veya geç anlıcaklar

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun canım kardeşim çok doğru yazmışsın sabretmekle kazanacağımızı düşünüyorum belki bu dünyada kaybederiz ama diğer tarafta kazananın biz olacağından eminim rabbime inanıyor ve güveniyorum böyle düşünmeliyiz bence sabır inanç güven selametle kalın

s.a ALLAH RAZI olsun,selametle...

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Selamünaleyküm kardeşim ALLAH c.c. razı olsun...
bende geri kafalıyım çünkü kendimi huzurlu hissediyorum...
selam ve dua ile

ZEYNEP YAŞAR

Kayıtlı Kullanıcı
s .a bizim toplumumuzda modernlik denince insanların kılğına kıyafetine bakılıyo malesef.kimse karşısındakinin aklına ve yüreğindeki imana bakmaz.bende kapalı değilim ama inşallah bir gün tesettürün hakkını verebileceğime inandığım an kapanıcam.umarım kapalı olmadığım için bu sitede ne işin var demezsiniz.herkese hayırlı akşamlar. :)

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı
s.a Kardeşim,kapanmak Istiyorsunuz Ne Güzel Inşaallah En Kısa Zamanda Rabbim Fiiliyata Geçirmenizi Nasip Eder Kardeşim.ben De Tesettürlüyüm Ve Gururla Başörtümü Başıma Taç Ederim.rabbim Size Ve Kapanmak Isteyen Bütün Kardeşlerime Nasip Eder Inşaallah.haber Vermeyi Unutmayın Kapandığınız Da Olur Mu Bizler De Mutlu Oluruz.selametle...

Aleyküm Selam Kardeşim Allah Razi Olsun
Rabbim Olmayacak Duayi Ağiza Vermezmiş Inşallah Dediğin Gibi En Kisa Zamanda Olur Tabiki Haber Veririm Hem Tesettürlü Olmadiğim Için Yardimda Isterim Haberin Olsun :)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt