Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bana dua edin (1 Kullanıcı)

• Konuyu başlatan boranc
  • Başlangıç tarihi

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim,ne güzel gafletten uyanmanızı nasip eylemiş Rabbim
yaşadığımız sürece Rabbim tövbe hakkı sunmuştur bize.
eğer şu an nefes alıyorsanız hala sizden tövbe bekliyor Rabbim.
şeytan şimdi sizi kaybedeceğini anladı,nasıl yapsam da vazgeçirsem diye dövünüyor.
şu ana kadar yaptığınız hataların farkında ve iğreti ile bakıyorsunuz,
bir de bir ömür gayrimüslim yaşayıp Allah'ın hidayetiyle müslüman olanları düşünün;şimdi o kardeşlerimiz ben Allah'ı tanımadım,onca sene küfürde yaşadım artık müslüman olamam,Rabbim beni kabul etmez mi demeliler.
Tabiki hayır.
şeytanın veseveseleri gelince sus artık diyin o düşüncelere,seni dinlemek istemiyorum.
vesvese dinledikçe çoğalır.
ilk akla geldiğinde susturmalı.
sizi yoktan var eden,
koruyup gözetip,
sağlıkla bu yaşa getiren,kalbinize pişmanlık duyguları veren,
siz bilmeden sizin için en hayırlı,en güzeli kısmet eden Rabbimiz elbetteki çok fazla seviyor ve hayırlara kavuşmamızı bekliyor.
hadi sevindirelim Rabbimizi
şeytanı kovalım
Allah'ımızı hatırlatan her ne varsa onları görmeye çalışmalı.
hep O'nu düşünmeliki şeytana yer kalmasın
hadi kardeşim siz yaparsınız,yapmanızı sağlayacak EN GÜÇLÜ sizinle
çünki bizi çok seviyor.
Allah'a emanet olun
.

kardeşim ben hidayete erdiğim zamanlarda radyolarda çok dinlediğim Rabbimi ve benim durumumu anlatan bir eser
sözlerini düşünmenizi tavsiye ederim

.: Eşref Ziya - Bilmeden Önce :.

B

boranc

Allah razi olsun

Allah razi olsun

Allah razi olsun. benim korkum su ki Gayretullaha dokunacak cok is yapmisim. ama o zamanlar da bu isin icindeydim. yani o mubarek davanin icinde isyanima kinime ve baska turlu marazlara tembellige alismisim. Simdi o kadar kotuyum ki. icimden bir ses hersey bitti diyor. Hersey bitti mi. borclarimi odeyecegim. namazlarimi simdi zorla kiliyorum. seytan bitti hersey zaten namazi da bosa kiloma diyor. dusunuyorum da Allaha cok isyan etmisim.

neden su olmadi
neden bu olmadi
neden su yasima kadar su olmadi
ve bu isyanlar beni kemirmis kalbimi korertmis ve beni kustahca gunaha soktu. ve ben simdi olu bir insan edasiyla geziyorum. bir gorseniz beni anlarsiniz. Umitimi yitirmis gibiyim. Ama yitirmek istemiyorum. boyle bitsin istemiyorum. konusamiyorum ama yaziyorum. bugun toplasaniz 10 cumle 20 cumle konusmusumdur. dilim de tutuldu. Allahim bana yardim et. Yillar once kapanan kalbimi simdi bir musibet gelince anladim. imanim cok az. cok azalmis. Allaha inanmak demek sadece Allaha inanmak demek degil dediklerini tamamen yapmak ve isyan etmemekmis. Rabbim bei affeder insallah. insallah. ben kendimden cok emin degilium suan. ama kendime cok zarar veriyorum. Allah rizasi icin bana dua edin. adim lokman

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim,Rabbimizin bize olan rahmetini,sevgisini anlatan şeyler okuyun.
Rabbim hiç sevmese bizi günahlarımızı her halükarda affetmeyi taahhüt eder mi?
bizi Yaratan bizim ne denli eksik,kusurlu,isyankar olabileceğimizi bilmiyor mu?
Rabbimizin ençok sevdiği şey tövbedir.
binlerce melek tövbeyle size dua etmek için bekliyor.
Rabbim de bekliyor.
bir de Peygamber Efendimizi düşünün;ümmetinden biri isyanına karşılık tövbe edecek ama şeytan onu kandırıyor.
ve bilmediğimiz ruhu yüksek yaratılmış,dualarıyla dünyayı ayakta tutan Allah dostları;onlar da seni bekliyor.
kardeşim bu geceyi SEVGİLİYE KAVUŞMA GECESİ yapın.
tövbe hikayelerini bulup okuyun netten.
her biri sizin gibi kul olan,
gecenin öyle farklı bir iklimi,tılsımı var ki; yürekler titrer,duygular ifşa olur.
dost bizi bekler gece
bu gece ben de size dua edeceğim
samimi bir kalple oturun seccadenize
dertleşin sevgiliyle
kalbinizdeki her şeyi bilene iltica edin.
bakın ummadığınız ne kapılar açılacak
secdeye varıp özür dileyi
ağlayı,ağlayın ki O'nun için akan yaşlar günahları silsin

hadi bekliyor sizi:)

sofikız

Kayıtlı Kullanıcı
ümitsizlği yoket vediril

ümitsizlği yoket vediril

selam ben sevgilim tarafından aldatıldım bana ağır geldi bu acı ölmek istedim ama hiç değmez deyip kendimi islama yönelttim bence zararın neresinden dönersen kARdır belki insanlara karşı güven azalıyor ama bugünün yarınıda var .geçmişi birkerede sil at geleceğe olan projeni ortaya atma zamanı ALLAH'a emanet olun

sofikız

Kayıtlı Kullanıcı
Of cekmek istemiyorum

Of cekmek istemiyorum

Allah'ım beni ve herkeze doru yolu gözter..amiiiiiiiiiiiinnnnnnn

sofikız

Kayıtlı Kullanıcı
ZARARIN NERESİNDEN DÖNERSEN K^^Ardır

ZARARIN NERESİNDEN DÖNERSEN K^^Ardır

allah doğruluktan hiç kimseyi ayırmasın....

sofikız

Kayıtlı Kullanıcı
genç sofi aday

genç sofi aday

ben izmirden katılıyorum tesadüf sonucu tanıştım sizlerle banada yer açarsanız ve dualarınızı esirgemezseniz seviniriiiiiiiiiimm.....

sofikız

Kayıtlı Kullanıcı
izmirli

izmirli

tüm dualara ammmmmmmmiiiiiiiiiiinnnnnn.....

goncagül ataşgon

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar ne kadar güzel yazmışsınız.rabbim öyle yüce ve ganidirki günahlarımızı affeden bizi tekrar doğru yolu ileten yaptığımız günahlarla bizi tövbe ettiren.unutmayalım ki o nu tanıyan ve itaat eden zindanda dahi olsa bahtiyardır onu unutan saraylardada olsa zindandadır bedbahttır diyor bediüzzaman said nursi a.s .ne kadar açık ve net değilmi .madem pişmanız hatamızdan gözyaşıyla akıtalım günahlarımızı.rrrabbbim eyledik yüz bin günah ve etmedik hiç bir günaha ah.sen yüceler yücesi bu günahlarına tövbe edip ağlayan üzülen kullarını affet bağışlaaa.sen af etmessen biz ne yaparız.günahlarımızı affet .bizi kendine kul kabul et
.
Emanetini alana dek günahlardan esirge
.
Amin
.selam ve dua ile.mevlam yar ve yardımcınız olsun

goncagül ataşgon

Kayıtlı Kullanıcı
Yoksa insanlar yanlız inandık demekle bırakılacaklarını ve kendilerini denenmeyeceklerinimi zannettiler!!!!!!!!! Ankebut suresi deneniyoruz yaşıyoruzzz fırsat bence elimizde daha imtihandayız.........kalbin ferahlar inş dualarımızdasınız dua bekleyen aciz gonca

sofikız

Kayıtlı Kullanıcı
goncağül ataşgon aeo pek anlayamadım ama herşey için eyvallah süpersiniz duacıyım dualarını beklerim....

sofikız

Kayıtlı Kullanıcı
pardon arkadaşım allaha emanet ol demek çalıştığım için kafam yorgun pili btmiş şim anladım canım

goncagül ataşgon

Kayıtlı Kullanıcı
Yok sakın yanlış anlamayın sizin adınızı anmamın sebebi bi an çok samimi buldum aeo duanıza dahil olmak isterim

sofikız

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcın olsun arkadaş ,herşeyin başı sabır yoksa şeytan yakamıı bırakmaz dua edicem sana allaha emanet ol

sofikız

Kayıtlı Kullanıcı
Ayıb ediyon herkeze dua var sana yokmu sanıyorsun arkadaşım namazdan sonra dua edicem izmirden dua gelicek amiiiiinnn de.sende a. E o....

goncagül ataşgon

Kayıtlı Kullanıcı
Mevlam ediceniz duayı kabul eylesin yüce peygamberimize şefaatçi eylesin amiiiin dua kampanyasını gördünüzmü

sofikız

Kayıtlı Kullanıcı
Goncagül çok güzel dua ediyorsun ağzına yüreğine sğlık

goncagül ataşgon

Kayıtlı Kullanıcı
Seninde ağzına ve yüreğine sağlık çünkü bence bu sitedeki herkes ama herkes çok kıymetli aeo selam ve dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt