Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bana bir akıl werin. (1 Kullanıcı)

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Haşa akıl Allah tarafından verilmiş zaten...önemli olan bunu nasıl kullanacağını bilmektedir.Konu başlığınız hiç hoş değil öncelikle bunu belirtiyim.
2.si konu hakkında çok güzel şeyler söylenmiş zaten yoruma gerek yok.

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
evet kardesim
cok zor durumdasiniz ama bir kere daha nur suresi 31. ayete tekrar bakalim o ayeti kerimeyi iyi anlamaya calisalim ins
bi sorum olacak staj yapmak icin daha uygun baska sirket bulsaniz olmazmi?
selam ve dua ile

dream&esra

Kayıtlı Kullanıcı
Haşa akıl Allah tarafından verilmiş zaten...önemli olan bunu nasıl kullanacağını bilmektedir.Konu başlığınız hiç hoş değil öncelikle bunu belirtiyim.
2.si konu hakkında çok güzel şeyler söylenmiş zaten yoruma gerek yok.

öncelikle bnde şunu belirteyim.burda sizin yapmanız gereken yorum; konunun başlığı değil içeriğidir.2.si konuda gerekli yorumların yapıldığını düşünüyorsanız tekrardan ''yoruma gerek yok'' diye bir yorum yapmaya çalışmanıza gerek yok. selametle..

dream&esra

Kayıtlı Kullanıcı
evet kardesim
cok zor durumdasiniz ama bir kere daha nur suresi 31. ayete tekrar bakalim o ayeti kerimeyi iyi anlamaya calisalim ins
bi sorum olacak staj yapmak icin daha uygun baska sirket bulsaniz olmazmi?
selam ve dua ile

ahh keşke kardeşim böyle bir imkanım olsa dha başka ne isterimki.ama malesef böyle bir hakkımız yok. ben yine de herşeye rağmen gidip koordinatörüme söyledim ama böyle bir şeyin mümkün olmayacağını.staj değişiminin kesinlikle yapılamadığını söyledi. selametle...

siyah peçe

Kayıtlı Kullanıcı
sevgili kardeşim.diyorsun ki okulu bırakmaktan başka carem var mı?
sence var mı?diyorsun ki okulu bırakmam delilik olur.bende şunu demek isterim.dünyalık için ahiretini çöpe atmak daha büyük delilik.baş açmak küçük birşey degil.bak rabbimin kesin emri olan birşey.neolur biraz daha düşün.ve vicdanına kulak ver.bence müslüman bir bayan olarak sana bu daha çok yakışır.nefsin şimdi sana çıkar yollar bulmaya çalıştıracak bakma sen ona.rabbimin hükmüne uy derim ben sana.selam ve dua ile...

alisay

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim benim başka bir sorum var.
1-liseyi dışardan bitirmek gibi bir şansın varmı?
2-bu durumda aynı sıkıntıları yine yaşarmısın?

sana demek isterdim ki liseyi bitirene başını aç ama mümkün değil çünkü ALLAH'ın sınırları 14 asır önce çizildi. bu sınırların dışına çıkmana izin vermek (başını açabilirsin demek) dinden çıkmaya kadar gider. hüküm ALLAH ındır. ALLAH ise bu konuda hükmünü koymuştur.
herkesin sınavı farklı seninkide şimdilik bu
HAK TEALA seni ve bizi kazananlardan eylesin.

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
awatar resmimi kaldırmayı düşünmüyorum. ne yapmam gerektiği konusuna gelince.yıllarca emek werdiğim okuduğum okula ki yıllardır kapı önlerinde açıyorum bn başımı staja başladığım sne bu yüzden okulumu bırakacaksam eğer bu bnm için büyük bir delilik olur. ancak işin kötü tarafı bu durumdan kurtulmam içinde okulu bırakmaktan başka çarem yok. sizlere sormaktaki amacım okulu bırakmak dışındaki yapmam gereken başka bir çözüm yolu warmı.nefsimi hesaba çektiğimde neler hissettiğimi sende tahmin ediyorsundur hafizkiz kardeşim.ztn bu yüzden çk rahatsız olduğumu anlatmaya çalışıyorum.ama sen bana sağolasın yardım etmek yerine nefsimle bni tekrar baş başa bırakıp çaresiz kalmama neden oluyorsun. sorum yanlış anlaşılmasın.okulu bırakmak dışında yapmam gereken bişey warmı. eğer yoksa günaha giriyormuyum acaba.

esselamü aleyküm kardeşim size karşı söylediğim"sizce ne yapmanız gerekiyo" ifadem yaptığınız hatanın günah olduğunu biliyosunuz cümlesini iddrak ettirebilmem içindi....
sizi nefsinizle baş başa bırakmadım
yardımcı olacam inşALLAH
okulu bırakmayı kendi nefsinize deli gibi göstermeyin <<insanların akıllısı ölümü çokça düşünen ve ona hazırlık yapandır(h.şerif)>>

ve ayrıca ben sizi çok iyi anlıyorum bu yola çıktığınız için geri dönmeyi yediremiyosunuz kendinize dua edin kardeşim Mevla hiç bir zaman elimizi bırakmasın
bende lise çağlarındayım amma baş örtüsü sorunu olduğu için liseyi dışarıdan kapalı olarak okuyorum

ön sayfadaki kardeşimizde bayanların kesinlikle okumasını beyan etmiş
tmm okunması lazım amma islami ölçülere dikkat ederek....
bide müslümanların okuyupta ön safta bulunması çok beyan ediliyo...
kesinlikle katılıyorum ama islami sınırlara göre okunmalı
mesela müslüman erkeklerin islami ölçülere göre okumaları daha kolay ve daha uygun
SLM VE DUA İLE kalın kardeşim EL EMİNE EMANET OLUN​
İNŞALLAH

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt