Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bakalım Şuur'lumuyuz..? (1 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
sizden de sayın kardeşim selametle kalınız.

ewt çok doğru hayatımızın her anında var rabbimiz ,biz farketmesekte
ama etrafımıda sürekli dua eden,bu kelimeleri bilnçli söyleyen insanlarla büyümek çok büyük nimet olsa gerek,annem her yaptığı işte besmele çekerdi ben minicik bi çocukken
elini attığı her işte duyardım bu mükemmel inci tanelerini,aslında ne öğrenirsek dilimize ne yerleşirse rabbim adına, çocukken yerleşiyor
şükür bunları söyleyenlere ve şükür kulaklarımızın bunları duymasına
ALLAH RAZI OLSUN
selametle kardeşim........

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam değerli kardeşim sizden de mevlam razı olsun selametle kalınız.amin inşaALLAH

Selamünaleyküm KAAN abi...

ALLAH razı olsun çok güzel bir paylaşım. Evet günde belki yüzlerce kez birbirimize bu güzel DUAyı ediyoruz. ALLAHım cümlemizi RAZI olduğu kullarından eylesin...

ALLAHa emanet olunuz abim
selam ve dua ile...

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
"Mübarek Tevbe suresi, 72. ayet: "Allah mü'min erkeklere ve mü'min kadınlara, ebedî olarak kalacakları, içinden ırmaklar akan cennetler ve Adn cennetlerinde çok güzel köşkler vadetti. Allah'ın rızası ise, bunların hepsinden daha büyüktür. İşte bu büyük başarıdır"
farkında mıyız???

Sebahat.28

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm.
Bu yaziyla ne güzel ne bilincli dualar geldi size. Ah ben yazmis olsaydim dedim icimden. Bana herkez böyle bilincli dua etse ne güzel olurdu.
Allah c.c razi olsun sizden. Oldu olacak benim de dilime dolanan sürekli söyledigim, bu sitede biraz daha dikkatli kullandigim duayi edeyim size. Mekaniniz cennet olsun. Kabriniz nurla dolsun, Allah c.c. razi olsun.

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kaan kardeşim emeyine sağlık gerçekten günlük bu zikirler defalarca dökülüyor dilimizden hiç farkında bile deyiliz RABBİM CC hiç dilimizden zikri eksik etmesin inşallah amin amin amin RABBİM CC sendende razı olsun inşallah selametle kal

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. tevafük oldu.dün sabah da 5 yaşındaki kızım Allah razı olsun ne demek diye sormuştu.
Allah cümlemizi rızasına erenlerden eylesin.

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu;)

esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu;)

PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER.
ALLAH IN Cc razı olduğu kullarla muhabbette daim olabilme dualarımla..:a07:her nefeste ,her adımda ,her el uzatmada ALLAH demek ne güzel.hakkıyla yaşayabilenlerden olabiliriz inşallah..

_ahraz_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm.Allah razı olsun kaan kardeş,gerçekten çok önemli bir konuya el atmışsınız,hatırlattığınız için sağolun.Selam ve dua ile...

Kaan Erdem

Yönetici
selametle kalınız kardeşim.

"Mübarek Tevbe suresi, 72. ayet: "Allah mü'min erkeklere ve mü'min kadınlara, ebedî olarak kalacakları, içinden ırmaklar akan cennetler ve Adn cennetlerinde çok güzel köşkler vadetti. Allah'ın rızası ise, bunların hepsinden daha büyüktür. İşte bu büyük başarıdır"
farkında mıyız???

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam sayın kardeşim mevlam razı olsun amin inşaALLAH.

Selamün aleyküm.
Bu yaziyla ne güzel ne bilincli dualar geldi size. Ah ben yazmis olsaydim dedim icimden. Bana herkez böyle bilincli dua etse ne güzel olurdu.
Allah c.c razi olsun sizden. Oldu olacak benim de dilime dolanan sürekli söyledigim, bu sitede biraz daha dikkatli kullandigim duayi edeyim size. Mekaniniz cennet olsun. Kabriniz nurla dolsun, Allah c.c. razi olsun.

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam değerli ablamız ALLAH celle celalühu sizden de razı olsun selametle kalınız.

selamün aleyküm kaan kardeşim emeyine sağlık gerçekten günlük bu zikirler defalarca dökülüyor dilimizden hiç farkında bile deyiliz RABBİM CC hiç dilimizden zikri eksik etmesin inşallah amin amin amin RABBİM CC sendende razı olsun inşallah selametle kal

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim mevlam razı olsun amin inşaALLAH.

PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER.

ALLAH IN Cc razı olduğu kullarla muhabbette daim olabilme dualarımla..:a07:her nefeste ,her adımda ,her el uzatmada ALLAH demek ne güzel.hakkıyla yaşayabilenlerden olabiliriz inşallah..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt