Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BaK YorumLa (1 Kullanıcı)

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
Ürkütücü bir çizimle anlatılmış"ihtiyarlılık"
Oysaki ne güzellikler saklı o dönemde..ne büyük sevaplar bahşedilmiş..
O puzzelenin her bir parçası iman dolu olsun..sevap hanemizi doldursun..boşa gitmesin bir an bile..her birbirine kenetlenen puzzele parçası,helallerle sevaplaral bağlansın..bir amel bir ameli doğursun..dolu dolu yaşayarak ihtiyarlanalım..Taki bebe.klikten yüzümüz çizgi çizgi oluncaya dek..

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Bir parçacığım ben, bütüne hasret; Zaman döne dursun, o güne hasret

demiştiya sultan-ı şuara necip fazıl....

ha işte bu parçanın bütünü bulması, tamamlanması yolunda -ki biz buna ömür diyoruz
yaratıcının nakışı işlenmezse parça parça, nokta nokta...
nokta olmayan sonda, sonsuz bir virgülde,
ya cehennem ehlinin sureti ,yada cennet ehlinin sıfatları belirecek zaman şerha şerha bölerken suretimizi ..

puzzlenin parçalarını hergün 5 vakit gülsuları ile yıkayıp yerleştirmeli..;) henüz vakit varken.. ,

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
o puzzle yi koyduktan sonra geriye tek bir tane kalıyor ...
ondan sonra ne olacağı nı anladınız sanırım
:)

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Bir tane buldum ama olur mu?

206899_182316935149295_106494446064878_466341_6138582_n.jpg

Ey İNSAN...!!!
Ölmezsen İHTİYAR OLACAKSIN...!!!

T

tevbekarım

içimden geçen şu ki hani derler ya edebiyatta lale Allah-u Teala'yı simgeler resme bakıncada ilk aklıma o geldi herşey Rabbimindir var olan herşeyi yaratan herşeye Malik odur ne varki Rabbimi anlatan herşey heryerde herşeyden güzeldir tıpkı o odunların arasında yeşeren LALE gibi LALE GÜZELLİĞİNİ Rabbü Teala ya benzetilmekten almıştır.haddim olmasada benim aciz noksan aklım ancak bu kadar yorumlayabilir

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
Onca odunun arasından böyle bir cevher çıkması büyük meziyet..Kardelen gibi..odundelen;)

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Onca odunun arasından böyle bir cevher çıkması büyük meziyet..Kardelen gibi..odundelen;)

Bence odunun arasından değil de sanki odun yığınının yanından çıkmış gibi geldi...
Bakış açısı önemli tabi...:)

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
bin teşekkürler ne güzel bakmalar ve görmeler .. .

bende bir odun gözüyle yorumlamak istiyorum .. :)

odun der ki .. :) bende bir zamanlar narin ve zerafeti olan bir yeşil fidandım ,yolun sonunda bana yanmak düştü. kitap olabilirdim ,defter olabilirdim ,kalem olabilirdim,yuva olabilirdim ...;

güzelligine güvenme sende bir gün solacaksın bir baharlık ömrün var .. der gibi ,

fakat biz bardağın dolu tarafından bakmaya önce güzellikleri görmeye devam edelim .. :)

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
Odun arasından veya odun yığınının yanından çıkmak..Fark nedir abicim biraz genişletirmisin? Teşekkürler;)

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
güzelligine güvenme sende bir gün solacaksın bir baharlık ömrün var .. der gibi

Ne büyük gaflete düştüğümü farkettim birden..
Dışa aldandım..Ön yargıda olabilir bu..evet evet.gaflet demeyelim ağır olur..Bakan gözler güzellik arıyor hep ne yaparsın;)
Güzellik geçici..Faydası varmı bu lalenin bize onu araştırmak önemli:)
Ama odunlarada yazık etmemek gerek..Onlarda icraatlarını göstermişlerdir belki zamanında:)ne tuhaf bir yorum oldu yahu:D

İPARHAN

Kayıtlı Kullanıcı
Umut diyelim mi bu resme...umutların asla bitmediğine örnek teşkil etsin...karanlığın doruklara çıktığı anlarda bilirizki az sonra güneş doğacak...biliriz ki sancıların en çetin olduğu demlerde bir bebek doğacak ve yine biliriz ki deniz dalgalanmadan durulmaz...

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Ne büyük gaflete düştüğümü farkettim birden..
Dışa aldandım..Ön yargıda olabilir bu..evet evet.gaflet demeyelim ağır olur..Bakan gözler güzellik arıyor hep ne yaparsın;)
Güzellik geçici..Faydası varmı bu lalenin bize onu araştırmak önemli:)
Ama odunlarada yazık etmemek gerek..Onlarda icraatlarını göstermişlerdir belki zamanında:)ne tuhaf bir yorum oldu yahu:D

evet. tuhaf bir yorum odunla kafama vursan daha iyiydi :)
şöyle düşün ortada bir nesne var ve herkes bir yerlerden bakıyor sagdan ,soldan,altan,üsten ,tepeden,kıyıdan,köşeden ..
ben en bakılmayacak yerden bakmışım .. dogru olan bu degil önce güzellikleri görmeli .. dogru düşünmüştün neden çark ettin ..;)

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
evet. tuhaf bir yorum odunla kafama vursan daha iyiydi :)
şöyle düşün ortada bir nesne var ve herkes bir yerlerden bakıyor sagdan ,soldan,altan,üsten ,tepeden,kıyıdan,köşeden ..
ben en bakılmayacak yerden bakmışım .. dogru olan bu degil önce güzellikleri görmeli .. dogru düşünmüştün neden çark ettin ..;)

Aklımı karıştırma cız cız:D
Ben yine güzel düşünmeye devam edeyim,sende bırak onu bizim tarafa gel,güzelliklerle bakalım dünyaya..pozitif olalım hep beraber:)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt