benimde bu resimde okudugum ; doğa başına gelecekleri biliyor ve yılınanın başının küçükken eziyor ... vedud aşkıyla muhammedi manada
deveran eden bu ihtişamı insan hoyratça bozuyor ve bu sorumsuz davranışlarımızızn bir gün karşılıgı alacagız
kürkü için vahşice avlanan foklar intikamını alıyor ...
ben bunu görüyorum
Birisi veya birileri bebeği öldürmüş...
Ve sopayı masum fokun ağzına vererek o öldürdü süsü vermiş...
Çok yazık çok...
Aslında öldüren farklı hatta yine insanlar...
Fakat foku potansiyel suçlu gösterip suçu foka atmak için planlanmış bir oyun bu...
analiz içinde anlaliz yapmışsınız ... buda matematigi çok sevmenizden kaynaklanıyor sanırım .. teşekkür ederim farkı görmemizi sagladınız ..
evet çok haklısız abi, insan okadar şuursuz ki ,sorumlu olduklarını hataları kendisine mal etmiyor şucu hep başkalarına atıyor .
belkide bu resimle böyle yapmak istemelerin sebebi , zaten katledecek ya buna bir sebeb bulmak ,kılıf aramak ... bize zarar verdi bizde ona zarar veriyoruz /zarar verecegiz ... biz masumuz
Aslında öldüren farklı hatta yine insanlar...
Fakat foku potansiyel suçlu gösterip suçu foka atmak için planlanmış bir oyun bu...
o halde HİÇ'E tekrar teşekkür ediyorum konuyu açtığı için
çünkü ; her insan koskoca bir alem, hepimizin pencereleri farklı ....
biz sadece bir tek pencereden kendi penceremizden bakıyoruz fakat farklı pencerelerede ihtiyacımız var hemde çok .
bu konu farklılık katacaktır ... sitedeki tüm kardeşlerimizn katılımlarını ben kendi adıma bekliyorum açıkcası hepinizden ögrenecegim çok şey var ..
abi teşekkürler
Yorumlarınızı bekliyoruz..
ikiye böldün beni..
bir tarafta geçmeyen saat
bir tarafta hasretini çeken kalp..
emeğine sağlık KARDEŞ..
Sabahtan beri cevap yazmak için düşünüyorum aklıma bu geldi.....
Farkındamısınız,siziz iki bölmedim..ikisi bir arada gidiyor zaten..geçen yada geçmeyen saat-hasretini çeken yada çekmeyen kalp
Ayrılmazlar..
Güzel bir konu olmuş gerçekten.Hiç kardeşimize teşekkürler.
1.Resimde kan ile çalışan bir saat olduğunu düşünüyorum.Kalpte onun çalışması için kan pompalıyor herhade.Ne güzel artık pil derdi kurma derdi ortadan kalkıyor gibi gözüküyor.Tabii bunu şu durumda insana nasıl monte edecekler onuda araştırmak lazım.
Projeyi düşenen şahış iyi düşünmüş kutluyorum ama düşünmediği pil üreten şirketler bu işe çok kızacak olması.
2.Resimde ''İnsanın başına ne gelirse kendi elinden gelir'' deyiminin yansıması.Kendi yaptığı aletle kendi sonunu hazırlamış gibi.