halide63ferit yazdı:
selamün aleyküm;
Allah c.c. razı olsun abi...Rabbim sitedeki bütün kardeşlerimi gıybetten, kötü sözden, iftiradan kemiksiz azamızdan çıkıcak her türlü yalandan muhafaza buyursun İnşAAllah...bizleri şeytana uydurmasın...ne gelirse o lainden geliyor...paylaşım için sağol abi selametle kal İnşAAllah...
aleyna34 yazdı:
ALALH razı olsun arkadaşım emeğine sağlık
halide63 yazdı:
halide63ferit yazdı:
selamün aleyküm;
Allah c.c. razı olsun abi...Rabbim sitedeki bütün kardeşlerimi gıybetten, kötü sözden, iftiradan kemiksiz azamızdan çıkıcak her türlü yalandan muhafaza buyursun İnşAAllah...bizleri şeytana uydurmasın...ne gelirse o lainden geliyor...paylaşım için sağol abi selametle kal İnşAAllah...
eren emin yazdı:
allah razı olsun kardeşim..
handos yazdı:
allah razı olsunB)
meftun61 yazdı:
S.A RABBİM DİLİMİZİ KORUSUN.DİLİMİZE SAHİP ÇIKMAYI NASİP ETSİN HEPİMİZE.ALLAH RAZI OLSUN.
elzem yazdı:
meftun61 yazdı:
S.A RABBİM DİLİMİZİ KORUSUN.DİLİMİZE SAHİP ÇIKMAYI NASİP ETSİN HEPİMİZE.ALLAH RAZI OLSUN.
m_muaz yazdı:
[big]Hz. Ali'nin (r.a.) rivayet ettiğine göre:
Hz. Peygamber (a.s.) şöyle buyurmuştur: "Benim ağzımdan yalan uydurmayınız! Her kim benim ağzımdan yalan söylerse ateşe girsin!" [/big]
selamun aleykum ...
[big]hadistede oldugu gibi kımse kımsenın agzından konusmamalı değilmi..günüzmüzde de cok artık böyle şeyler Rabbim yardımcımız olsun ..ebedi alemde sırattan gecemeyiz yoksa bunları bilmek, her zaman hatırlamak ve ona göre davranmak duası ile..selametle..[/big]
ADALETIMAHZA yazdı:
m_muaz yazdı:
[big]Hz. Ali'nin (r.a.) rivayet ettiğine göre:
Hz. Peygamber (a.s.) şöyle buyurmuştur: "Benim ağzımdan yalan uydurmayınız! Her kim benim ağzımdan yalan söylerse ateşe girsin!" [/big]
selamun aleykum ...
[big]hadistede oldugu gibi kımse kımsenın agzından konusmamalı değilmi..günüzmüzde de cok artık böyle şeyler Rabbim yardımcımız olsun ..ebedi alemde sırattan gecemeyiz yoksa bunları bilmek, her zaman hatırlamak ve ona göre davranmak duası ile..selametle..[/big]
S.A.ALLAH RAZI OLSUN.RABBİM KORUSUN BİZLERİ BÖYLE OLMAKTAN.ÇOK KORKUNÇ OLAN BU SONA KOŞAN ÇOK KİŞİ VAR.HEM DE NE YALANLAR UYDURUP?NEYSE HERKES BİLİYORDUR ZATEN.ALLAH O KESİMİ ISLAH ETSİN.A.E.O.
tsunami yazdı:
s.a
allah razı olsun allah yar ve yardımcımız olsun inş. bu dünyada senin aşkın ya yaksın beni cehennem ateşinden şefatinle kurtulayım inş ya resulallah. aeo
ecmain..selametle..gurbetten yazdı:
hadistede oldugu gibi kımse kımsenın agzından konusmamalı değilmi..günüzmüzde de cok artık böyle şeyler Rabbim yardımcımız olsun ..ebedi alemde sırattan gecemeyiz yoksa bunları bilmek, her zaman hatırlamak ve ona göre davranmak duası ile..selametle..
AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN !!!!
aleyna34 yazdı:
ALALH razı olsun emeğinize sağlık