Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BABAM Için Sizlerden Dua Lütfen!! (2 Kullanıcı)

@ebruli

Kayıtlı Kullanıcı
oncelikle babaniz icin gecmis olsun.yuce rabbim acil sifalar versin ne kisa zamanda.babanizi basinizdan eksik etmesin.unutmayinki hersey bizim icin.bol bol dua edin sizde.bizim dualarimizda sizlerle.oncelikle babaniza ve hasta olupta hasta yataklarinda sifa bekleyen hastalara yuce rabbim merhamet etsin sifa versin.

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
Allah acil şifalar versin inşallah.onu siz ailesine sevdiklerine bağışlasın.üzüntünüzü paylaşıyorum kardeşim.sabırlı olunuz.Allah büyüktür.

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
Bu Sitede Sürekli Bulunan Tüm Arkadaşlardan Ve Tüm ziyaretçilerden Babam Için Allah Dan şifa Için Dularinizi Bekliyorum..babam Pazar Gününe Kadar Sapasağlam Ve Emekli Olduğu Halde çalişan çok Güçlü Bi Insandi Ne Olduysa Pazar Günü Bir Bayginlik Geçirdi Ve Tüm Günü Acil De Geçirdi..şimdi Annem Ve Kardeşim Onu çapa Hst.ne Götürüyorlar özel Hastaneler Emekli Olduğu Halde Felaket Masraf çikardilar..beyin Le Ilgili Bişey Olabilirmiş,çok Korkuyorum Ve üzülüyorum Babam Için..dualarinizi Diliyorum..

selamün aleyküm derdi veren Rabbim dermanınıda verir inşallah. ALLAH şifasını versin geçmiş olsun ... aeo

ozlemkoca

Kayıtlı Kullanıcı
s.a

s.a

Tum Dua Eden Arkadaslarima Cook Tesekkur Ediyorum...inanin Babam Simdi Daha Iyi..nerde Varsa Tum Hastalara Allah Dan Acil Sifalar Diliyorum..
Sağolun,selam Ve Dua Ile..

kibaraggul

Kayıtlı Kullanıcı
Çok sevindim babanızın daha iyi olmasına ....ALLAH bütün hastaların yardımcısı olsun inşallah...

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm.
ALLAH acil şifalar verssin kardeşim.Hastalık çok zor bir sıkıntıdıdır.inşaallah babanız tez zamanda acil şifalara kavuşur.selametle.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt