Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Babam için bir Fatiha okurmusunuz? (11 Kullanıcı)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
1 Fatiha, 3 ihlas okudum.

ALLAH rahmet eylesin.

Mekanı cennet kabri nur ile dolsun inşallah...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

ALLAH rahmet eylesin.

Hüzünlü

Kayıtlı Kullanıcı
Allah binlerce kez razı olsun.. İşleriniz rast gitsin..Rabbim Sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, hayırlı ve güzelliklerle dolu bir ömür nasip etsin inşaAllah.

Hayırlı Cumalar..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah binlerce kez razı olsun.. İşleriniz rast gitsin..Rabbim Sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, hayırlı ve güzelliklerle dolu bir ömür nasip etsin inşaAllah.

Hayırlı Cumalar..

Amin
Selam Aleyküm kalbi gönlü güzel gönül k<rdeşim Allah senden binlerce kez razı olsun emeklerine gönlüne sağlık Allah ecrini her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına kimselere muhtaç etmesin Rabbim.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah darda olan sıkıntıda olan banada bir dua yok mu diyen bütün kardeşlerimizin dualarını kabul etsin içinde bulundukları sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametine çıkmak nasip etsin Rabbim.
Hayatımızdaki engelleri olumsuz düşünceleri hayırsızları çıkmazları çaresizlikleri olumsuzlukları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

ALLAH rahmet eylesin.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

ALLAH rahmet eylesin.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

ALLAH rahmet eylesin.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

ALLAH rahmet eylesin.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

ALLAH rahmet eylesin.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

ALLAH rahmet eylesin.

Mekanı cennet olsun kabri nur ile dolsun inşaALLAH.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

ALLAH rahmet eylesin.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

ALLAH rahmet eylesin.

Hüzünlü

Kayıtlı Kullanıcı
Amin
Selam Aleyküm kalbi gönlü güzel gönül k<rdeşim Allah senden binlerce kez razı olsun emeklerine gönlüne sağlık Allah ecrini her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına kimselere muhtaç etmesin Rabbim.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah darda olan sıkıntıda olan banada bir dua yok mu diyen bütün kardeşlerimizin dualarını kabul etsin içinde bulundukları sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametine çıkmak nasip etsin Rabbim.
Hayatımızdaki engelleri olumsuz düşünceleri hayırsızları çıkmazları çaresizlikleri olumsuzlukları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Aleyküm Selam leyla kardeşim.

İçten dualarınıza amin diyorum. Sağolun, varolun. Allah binlerce kez razı olsun. Okuyan ağzınıza, yüreğinize sağlık. Çok şükür sizin gibi kardeşlere, dostlara sahibiz.
Rabbim sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, hayırlı ve güzelliklerle dolu bir ömür nasip etsin, İşleriniz rast gitsin, yuvanızdan huzur ve mutluluk eksik olmasın inşaAllah.

Güzelliklerle dolu günler dilerim.

Rabbim her daim yar ve yardımcınız olsun..

Hayırlı Cumalar..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
aleyküm selam leyla kardeşim.

Içten dualarınıza amin diyorum. Sağolun, varolun. Allah binlerce kez razı olsun. Okuyan ağzınıza, yüreğinize sağlık. çok şükür sizin gibi kardeşlere, dostlara sahibiz.
Rabbim sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, hayırlı ve güzelliklerle dolu bir ömür nasip etsin, işleriniz rast gitsin, yuvanızdan huzur ve mutluluk eksik olmasın inşaallah.

Rabbim her daim yar ve yardımcınız olsun..

Hayırlı cumalar..
AMİN AMİN AMİN.
Selam aleyküm kalbi gönlü güzel kardeşim Allah senden de binlerce kez razı olsun Allah seninde o güzel gönlüne göre muradını versin bilmediğim bütün sıkıntılardan kurtulmak inşirah nasip etsin Rabbim.
Bizler kocaman bir aileyiz iyi ki buradayım iyi ki varsınız:)
ALLAH BU MÜBAREK GÜNLERİN YÜZÜ GÖZÜ HÜRMETİNE ALLAH BİZLERİ AFFEDİP ELLERİMİZİ DERGAHDAN BOŞ ÇEVİRMEYİP HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN RABBİM HAYIRLISIYLA İNŞALLAH.
ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN HİÇ BİRİMİZİ DARDA SIKINTIDA ÇIKMAZDA ÇARESİZ BIRAKMASIN KENDİ KAPISINDAN BAŞKA KUL KAPISINA MUHTAÇ ETMESİN RABBİM.
ALLAH ŞU ANDA BULUNDUĞUMUZ MADDİ MANEVİ BÜTÜN SIKINTILARDAN ÇIKMAZLARDAN ENGELLERDEN ÇARESİZLİKLERDEN OLUMSUZLUKLARDAN BİZLERİ KURTARIP TEZ ZAMANDA SELAMETİMİZE ÇIKARMAK NASİP ETSİN YAŞAMIMIZA BİR DÜZEN YÖN VERSİN. HAYATIMIZDAKİ ENGELLERİ ÇIKMAZLARI ÇARESİZLİKLERİ OLUMSUZLUKLARI OLUMLUYA ÇEVİRSİN RABBİM KENDİ RIZASI İÇİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH.
ALLAH HASTALARA ŞİFA, DERTİLERE DEVA , BORÇLULARA EDA, EVSİZLERE EV, İŞSİZLERE İŞ, EŞSİZLERE EŞ ÇOCUKSUZLARA HAYIRLI ÇOCUK, SEVİPTE KAVUŞAMAYANLARA HAYIRLISIYLA KAVUŞMAK ÖNLERİNDEKİ ENGELLERDEN OLUMSUZLUKLARDAN KURTULMAK NASİP ETSİN.
EVLENEMEYEN KIZLARA EVLENEMEYEN ERKEKLERE HAYIRLI GÖNÜLLERİNE TAKVA SAHİBİ HAYIRLI EVLİLİK NASİP ETSİN ENGELLERİ OLUMSUZLUKLARI ORTADAN KALDIRIP HAYIRLI YUVA HAYIRLI ÇOCUKLAR NASİP ETSİN.
HUZURSUZ YUVALARA HUZUR MUTLULUK DİRLİK DÜZEN SEVGİ MUHABBET NASİP ETSİN RABBİM KİMSENİN KURULU YUVASINI BOZMASINA FIRSAT VERMESİN KÖTÜ ART NİYETLİ İNSANLARI ISLAH EDİP HİDAYETE ERDİRMEK NASİP ETSİN RABBİM.
GÖRÜNÜR GÖRÜNMEZ KAZALARDAN BELALARDAN, KÖTÜ ART NİYETLİ İNSANLARIN ŞERLERİNDEN KÖTÜLÜKLERİNDEN, ANİ ÖLÜMLERDEN RABBİM BİZLERİ KORUYUP GELMEDEN ESİRGESİN İNŞALLAH .
RABBİM BU DÜNYADA VE AHİRETTE SEVDİĞİ RAZI OLDUĞU KULLAR OLMAK CENNETİNDEN HEPİMİZE BİRER KÖŞK PEYGAMBER EFENDİMİZİN ŞEFAATİNE NAİL OLMAK KOMŞU OLMAK NASİP ETSİN. RABBİM DÜNYADA KUR'AN AHİRETTE İMAN DÜNYADA DÜNYA AHİRETTE AHİRET MURADIMIZI VERSİN RABBİM.
ALLAH'IM SEN RAHİM'SİN RAHMAN'SIN AFFEDİCİSİN AFFETMEYİ SEVERSİN BİZLERİ AFFEDİP HUZURUNA LAYIK EYLE BENİ ANAMI BABAMI BÜTÜN YAKINLARIMI BÜTÜN İNANLARI BAĞIŞLA VE KORU BİZLERİ AFFEDİP DUALARIMIZI KABUL EYLE.

Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı cumalar

Son düzenleme:

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

ALLAH rahmet eylesin.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

ALLAH rahmet eylesin.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

ALLAH rahmet eylesin.

Hüzünlü

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam Leyla kardeşim,

Amin Amin Amin. Sağolun. Allah razı olsun. İşleriniz rast gitsin. Rabbim saülık, afiyet versin.
Üç ayınız mübarek olsun, hayırlara vesile olsun inşaAllah.

Rabbim her daim yar ve yardımcınız olsun.

Hayırlı Cumalar...

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH rahmet eylesin.

Mekanları cennet kabirleri nur ile dolsun inşaALLAH

Hüzünlü

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH rahmet eylesin.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt