canım güzel kardeşim bayramın mübarek olsun...
gül yüzlü şirine... tebessüm ettirdin bize..
annecigine çok selamlar..![]()
seninde mübarek olsun amine ablacım.tamam söylerim aleyküme selam .allaha emanet ol ablacım
canım güzel kardeşim bayramın mübarek olsun...
gül yüzlü şirine... tebessüm ettirdin bize..
annecigine çok selamlar..![]()
Aleyküm Selam incinur'um.. Hoşgeldin epeydir görememiştim seni burda.. Tavsiyene uyup Bayram Sabahı peygamberimizle bayramlaşıcam inşallah, hatırlatman çok iyi Allah senden razı olsun.. Bayramın mübarek olsun.. Allaha emanet ol inşallah..
aleyküme selam canım ablam prenses ablambende seni çok özledim.tatil ya artık konuşuruz inşallah ablacım.tamam damla ablamada selam söyle.aliye ablam bir görsen çok tatlı koyun.kıyamazsın.üşür diye battaniye örtüm üstüne.hani namz kılamayınca kaza kılıyoruz ya şimdi kurban kesmesek kazsı olurmu abla.allaha emanet ol ablacım.öptüm
selamün aleyküm ablalar abiler.tatil bitti.artık siteye girerim.sizi çok özledim.işallah sizde beni özlemişinizdir.bayramını kutluyorum ellerinizden öpüyorum.babam geldi bana koyun almış.süpriz yapmış .ama kesicekmiş.yazık değilmi.çok ağladım.eyer keserse bende onun ipini açıcam kaçsın diye.fakirlere vercekmiş.ama et ,kıyma alsın versin fakirlere.benim arkadaşımı niye kesiyorki.
ağladım babacım nolur kesme dedim dinlemedi beni.başka al onu kes buna bakayım dedim.ama kestiler.çok ağladım çoook.bide pişirip yediler arkadaşımı ben yemedim yemicemde.hemde yerken güldüler .neyse ben çıkıuyorum moralim bozuk
selamün aleyküm ablalar abiler.tatil bitti.artık siteye girerim.sizi çok özledim.işallah sizde beni özlemişinizdir.bayramını kutluyorum ellerinizden öpüyorum.babam geldi bana koyun almış.süpriz yapmış .ama kesicekmiş.yazık değilmi.çok ağladım.eyer keserse bende onun ipini açıcam kaçsın diye.fakirlere vercekmiş.ama et ,kıyma alsın versin fakirlere.benim arkadaşımı niye kesiyorki.
huyela abla ben yazıyı okudum ama anlamadım tam şimdi yazıcıdan çıkartcam ama çıkartamıyorum ablacım kağıdım bitmiş.misafirler var onlar gitsin annem okur bu yazıyı bana anlatır tamammı abla.bende senden dua isthdam ediyorum abla.
anladım abicim .özür dilerim abla dediğim için.insanlık hali birdaha olmaz .allah ne diyorsa o olur tabi.evet acı çekmiyorlarmış onlar cennete gidiyormuş zaten.akşam ağlamıştım annem babam anlatmıştı bana.inşallah cennette görüşürüz.tabi cennete gidersem.allaha emanet ol abi.
Estağfirullah özür dilemenize gerek yok kardeşim. Gayet normal. Ne mutlu size öyle anne baba. Çok dualarını almaya bakınız. Allahü tealaya emanet olunuz.
Birde aşağıdaki siteyi tavsiye ederim size. Belki oradaki arkadaşlarınızada faideniz olur.
Çocuk Pınarı - Ana Sayfa
teşekkür ederim siteyi incelicem şimdi abi.eklicem sık kullananlara.allah razı olsun.ecmain olsun.:a12: