Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

babam arkadaşımı kesicek (1 Kullanıcı)

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ablalar abiler.tatil bitti.artık siteye girerim.sizi çok özledim.işallah sizde beni özlemişinizdir.bayramını kutluyorum ellerinizden öpüyorum.babam geldi bana koyun almış.süpriz yapmış .ama kesicekmiş.yazık değilmi.çok ağladım.eyer keserse bende onun ipini açıcam kaçsın diye.fakirlere vercekmiş.ama et ,kıyma alsın versin fakirlere.benim arkadaşımı niye kesiyorki.

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
aa sitede kimse yok.bayram ondanmı.

eY sEvGiLi

Kayıtlı Kullanıcı
canım benım kıyma almakla olsaydı ki zaten o kıymalar yıne koyun kesmekle oluyo:Danlayacagın senin arkadas cok faydalı birşeye vesile olucak fakırın karnını doyuracak..üzülme olurmu canım benım..hayırlı bayramlar sımdıden:D

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
canım benım kıyma almakla olsaydı ki zaten o kıymalar yıne koyun kesmekle oluyo:Danlayacagın senin arkadas cok faydalı birşeye vesile olucak fakırın karnını doyuracak..üzülme olurmu canım benım..hayırlı bayramlar sımdıden:D

evet ama zaten kimse et dağıtmıyorki abla.benim dedemler kesince herkese dağıtıyorlar birde misafirlere pişirip veriyorlar.şimdi azcık dağıtıp şoka atıyorlar
kendileri daha çok yiyiyor.allah kesin şokamı atın dedi.yani.allah akıl versin hidayet versin

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
neysee ben çıkayım kimse yok.aliye abla.damla abla,kaan abi,ekrem abi,elif abla,tuba abla,aminenur abla,sibel abla,hülya abla,aylin abla,engin abi,mavci abi,hafize anne,derya abla,levent abi,şimdi aklıma gelmiyor iyi bayramlar allaha emanet olun
yarın sabah peygemmerimizin bayramını kutlamayı unutmayın.bütün ablalarıma abilerime gülnisa öğretmenime ii bayramlar.ben koyunuma bakayım yazık ama ben babamın arkadaşını kesiyormuyum .allaha emanet olun.

Hasıl ı Kelam

Kayıtlı Kullanıcı
Yüce Rabbimizin emri olduğu için kesiyorlar İncinurcum.O güzel hayvancıklar çok güzel bir sebeple Kurban edilmiş olacaklar inşaAllah.Belki de Allah için kurban dilmelerine seviniyorlardır :)

Allah celle celalüh razı olsun anne babandan Allah ın emrini yerine getiren kimseler olduğu için sende şükret olur mu? :)

Hayırlı Bayramlar :)

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam değerli kardeşim;

Tebessüm ederek okudum yazdıklarını,başlık çok güzeldi ''babam arkadaşımı kesicek'':a15::a04:.

Bu arada sen sakın ola ipini açıp hayvanı bırakma olurmu,varsın vazifesini yerine getirsin babacığın,ALLAH celle celaluh kabul eylesin.

Sana da hayırlı ve bereketi bayramlar dilerim değerli kardeşim.ALLAH celle celaluh'a emanet ol.selametle kal.

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
Yüce Rabbimizin emri olduğu için kesiyorlar İncinurcum.O güzel hayvancıklar çok güzel bir sebeple Kurban edilmiş olacaklar inşaAllah.Belki de Allah için kurban dilmelerine seviniyorlardır :)

Allah celle celalüh razı olsun anne babandan Allah ın emrini yerine getiren kimseler olduğu için sende şükret olur mu? :)

Hayırlı Bayramlar :)

biliyorum abla allahın emriymiş ama işte kıyamıyorum ben hem oda bana bakıyor sanki ağlıyor gibi geliyor.eyer babam yarın geröek keserse ben kaçsın diye ipini açıcam bahçenin kapısınıda açıcam anneme söylemeyin ama.

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam değerli kardeşim;

Tebessüm ederek okudum yazdıklarını,başlık çok güzeldi ''babam arkadaşımı kesicek'':a15::a04:.

Bu arada sen sakın ola ipini açıp hayvanı bırakma olurmu,varsın vazifesini yerine getirsin babacığın,ALLAH celle celaluh kabul eylesin.

Sana da hayırlı ve bereketi bayramlar dilerim değerli kardeşim.ALLAH celle celaluh'a emanet ol.selametle kal.

kaan abi evet ama işte dayanamıyorum senin arkadaşını kesse baban üzülmezmisin üzülürsün tabi.tamam allah ne derse o olur .bilmiyorum.seninde bayramın mübarek olsun allaha emanet ol kaan abi.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamün aleyküm ablalar abiler.tatil bitti.artık siteye girerim.sizi çok özledim.işallah sizde beni özlemişinizdir.bayramını kutluyorum ellerinizden öpüyorum.babam geldi bana koyun almış.süpriz yapmış .ama kesicekmiş.yazık değilmi.çok ağladım.eyer keserse bende onun ipini açıcam kaçsın diye.fakirlere vercekmiş.ama et ,kıyma alsın versin fakirlere.benim arkadaşımı niye kesiyorki.

Selamün Aleyküm CAN Nurum..
Özledik tabii ki seni.. Hoşgeldin canım kardeşim, inşallah iyisindir görüşmeyeli..
Yine Can Nurum'ca bir sevimlilik:).. Ne güzel yazmışsın, tebessüm ettirdin yine bizlere:).. Sen kuzucuğun için üzülmeyesin inşallah.. Rahman c.c, arkadaşını makbul eylesin.. Hamd et inşallah, ne mutlu size.. Bu ibadeti yerine getireceksiniz inşallah.
Senin de bayramın mübarek olsun can minik.. Damla ablan biraz yoğun; bu aralar giremiyor ama, onunla görüştüğümde bayram mesajını ileteceğim inşallah;).. Rabbimize emanetimsin.. Baki Dualarımla can nur...

lale10xy1.jpg

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm CAN Nurum..
Özledik tabii ki seni.. Hoşgeldin canım kardeşim, inşallah iyisindir görüşmeyeli..
Yine Can Nurum'ca bir sevimlilik:).. Ne güzel yazmışsın, tebessüm ettirdin yine bizlere:).. Sen kuzucuğun için üzülmeyesin inşallah.. Rahman c.c, arkadaşını makbul eylesin.. Hamd et inşallah, ne mutlu size.. Bu ibadeti yerine getireceksiniz inşallah.
Senin de bayramın mübarek olsun can minik.. Damla ablan biraz yoğun; bu aralar giremiyor ama, onunla görüştüğümde bayram mesajını ileteceğim inşallah;).. Rabbimize emanetimsin.. Baki Dualarımla can nur...

lale10xy1.jpg

aleyküme selam canım ablam prenses ablambende seni çok özledim.tatil ya artık konuşuruz inşallah ablacım.tamam damla ablamada selam söyle.aliye ablam bir görsen çok tatlı koyun.kıyamazsın.üşür diye battaniye örtüm üstüne.hani namz kılamayınca kaza kılıyoruz ya şimdi kurban kesmesek kazsı olurmu abla.allaha emanet ol ablacım.öptüm

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
ufakken ben de senin gibiydim inci.üzülürdüm koçu kesecekler diye ama bu bizimkisi çok duygusallık ve şefkatten.sen ipini koparıp salma yoksa baban üzülür sonra.evet etleri şokta saklamamak gerek inşallah bu bayram şoklarda et depolanmazda ihtiyaç sahiplerine verilir.sen dua et islam alemi için.hadi selamun aleykum.

Bi_iznillah

Kayıtlı Kullanıcı

incinur kaç yaşında acaba ??

gerçek yaşmıdır yazan ??

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
bilgisayar hep kapanıyor ondan çıkıyorum hep.

incinur

Kayıtlı Kullanıcı

incinur kaç yaşında acaba ??

gerçek yaşmıdır yazan ??

aşk olsun abi heralde ben yazıyorum.ben eski üyeyim benim konularımda var.annemde nuru secde oda üye.inanmıyorsanız aliye ablaya aylin ablaya sorun .gülnisa ablaya sorun.sss ablada tanıyor.beni gördüler.allaha şükür niye yalan söyleyeyim ki.şimdi çıkıyorum ben sonra gelirim yine.

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
canım güzel kardeşim bayramın mübarek olsun...

gül yüzlü şirine... tebessüm ettirdin bize..

annecigine çok selamlar.. :):)

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam incinur'um.. Hoşgeldin epeydir görememiştim seni burda.. Tavsiyene uyup Bayram Sabahı peygamberimizle bayramlaşıcam inşallah, hatırlatman çok iyi Allah senden razı olsun.. Bayramın mübarek olsun.. Allaha emanet ol inşallah..

Bilnur

Kayıtlı Kullanıcı
hihihi:a04:
a.s incinurcum...bende senin gibi düşünüyordum...halada öle gibi.
ama şimdi abilerin ablaların banada gülecek :a04:

O şmidi mutludur inci rabbim.için kesilecek..fakirlerin yüzü gülecek...alla hkabul etsin hayrınızı...arkadaşın kıymetli neden çünkü o sizi sırat körüsünden geçiricek...üzülme incinurcukk..senninde bayramın kutlu olsun....

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
ufakken ben de senin gibiydim inci.üzülürdüm koçu kesecekler diye ama bu bizimkisi çok duygusallık ve şefkatten.sen ipini koparıp salma yoksa baban üzülür sonra.evet etleri şokta saklamamak gerek inşallah bu bayram şoklarda et depolanmazda ihtiyaç sahiplerine verilir.sen dua et islam alemi için.hadi selamun aleykum.

aleyküme selam levent abi.bende babam keserken bakmıcam teyzemlere giderim napayım öyle yapayım.bayramın mübarek olsun.allaha emanet ol abicim.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt