hafizkiz
Kayıtlı Kullanıcı
slmün aleykümn herkese
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ELİNE GÖNLÜNE SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN COK GÜZEL BİR PAYLAŞIM BAKIN BEN BİR BABA OLARAK ŞUNLARI YAZMAK İSTERİM BENİM İKİ KIZIM BİR OĞLUM VAR İKİSİ COK İCİNE KAPANIK BİRİDE AKSİNE COK ACIK BİZ BABALAR BİRAZ SEVGİMİZİ DIŞARI VURAMAYIZ BEN KENDİ ADIMA YAZIYORUM ŞIMARMASINLAR SÖZÜMÜZDEN CIKMASINLAR VS DÜŞÜNCESİYLE AMA ACIK VE KÜCÜK KIZIM GELİR SARILIR ÖPER ZORLA BİŞİLER YAPAR YAPTIRIR BEN ŞUNU ANLATMAK İSTİYORUM HİC BİR BABA EVLADINI SEVMEMEZLİK YAPMAZ SEVER AMA İCİNDEN SEVER VE BABALAR BENCE ANNELERDEN DAHA COK SEVER BURADA NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLAMIŞINIZDIR RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE [
OOOOOO ABİ SENİ BURDA GÖRMEK NE GÜZEL!
WE ALEYKÜMSELAM
EWET SİZ KENDİNİZCE HAKLI OLABİLİRSİNZ AMA BEN ÇOK ÜZGÜNÜM; SİZE KATILAMIYORUM:A
ÇÜNKÜ BİZ 4 KARDEŞİZ ABİM, BEN , BİRİ ERKEK, BİRİ KIZ KARDEŞLERİM WAR
AMMA BABAM ABİMLE BENİ SEWMİYO:A o iki küçük kardeşimi sewiyo
bilmiyorum belki abim le ben büyüğüz diye sewmiyodur:gulegule
Esselamü aleyküm hafızkız kardeşim.yazıyı göz yaşlarımla okudum ne zaman babalarla ılgılı bır konu okusam göz yaşlarım yanaklarımdan süzülüyor...baba hasretıyle büyüdüm bende.Allah kımseyı annesınden babasından ayırmasın... kanadı kırık bır şekılde yaşıyor ınsan ...neyse yazı için t.ederım Allah razı olsun kardeşim..selam ve dua ile..hayırlı günler..
Küçük Ahmet hergün okuldan gelir,kapının önündeki eski taburenin üzerine çıkarak babasını kontrol ederdi ve hergün babasını aynı pozüsyonda,önünde
bir kaç rakı şişesi, sedirin üzerinde sızmış bir şekilde görürdü.Babasını kontrol etmek Ahmedin göreviydi.Babasının sızınca ağzındaki sigarayla üstünü hatta evi
yakmaması, Ahmedin bu kontrolü sayesindeydi.Küçük Ahmet, görevi bittikten sonra usulca dersinin başına geçerdi.Babası ise oturduğu mekandan sadece tuvalete gitmek için kalkardı.Babasının kalktığını gören Ahmet,hemen babasının yanına koşardı ve babasının kendisi ile konuşmasını hasretle beklerdi.Hep rüyalarında babasının kendisi ile konuştuğunu, hatta sarıldığını görürdü.Ama sadece rüyalarında.......
Ahmeti karşısında gören babası sadece şöyle söylerdi oğluna; "naber"!
Günler böyle devam ediyordu.Ahmet yine birgün okuldan geldi ve babasını kontrol etmek için taburenin üzerine çıktı.Tam bakacakken eski tabure birden bire kırılıverdi.Onun yaşındaki bir çocuğun oradan atlaması çok kolaydı.Ama ne yazık ki kırılan tabure ters dönmüş,ve sivri ucu atlayacağı yere gelmişti.İçerden sesleri duyan babası oğlunun yanına geldi.Kırılan tabureyi ayağı ile iterek oğlunun belinden sıkıca tuttu ve şöyle seslendi;"ellerini bırak seni sıkıca tuttum."Ahmet babasını duymamazlıktan geldi.babası sesini biraz daha yükselterek;"Hadi bırak ellerini korkma düşmessin.Seni sıkıca tutuyorum.Ahmet babasının duyacağı bir şekilde; " takaatım iyice kesilinceye kadar bırakmam baba. Çünkü bana ilk defa sarılıyorsun
selamun aleyküm kardeşim ellerine sağlık çok güzel bir paylaşımdı :gulegule
selamun aleyküm Kardeşim Allah Razı olsun ... Böyle Sarhoş olup çocuklarıyla ilgilenmeyen çok baba var .. Rabbim hidayet nasip etsin onlara inşallah selam ve dua ile. ..
Selamün Aleyküm Kardeşim...
Eline emeğine sağlık RAHMAN razı olsun çok güzel ve duyğulu :A bir paylaşım şimdi oğlumu özledim kapıdan içeri girince Baba Baba diye boynuma sarılışını dünyalara değişmem
Selam ve Baki DUA ile ALLAH a emanet ol
Selamunaleykum
Allah Kimseyi Baba Sevgisinden Mahrum Birakmasin Amin
Ben Annelerin Cocuklara Karşi Daha Cok Sevgi Beslediklerini Goruyorum Cevremdeki Gorduklerime Gore Baba Ne Yazik Ki Bir Yere Kadar
Hele Ki Ayrilmiş Ailelerim Cocuklarina Bakin Baba Gormuyor Arayip Sormuyor Bile:a
Sinifimda Cok Ornek Var
Allah Islah Etsin Diyorum
Cok Uzuluyorum Gordukce
Evlat Sevilmez Mi
Allaha Emanet Ol
Guzel Kardeşim
Selam Ve Dua Ile