Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Baba, azıcık ağlasam? (1 Kullanıcı)

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Baba, azıcık ağlasam?
O gitmiştir. Sana düşen taş gibi durmaktır. Kimse böyle olman gerektiğini sana söylemez ama sen bilirsin “taş” gibi olmak gerektiğini.

Vücudun yer çekimine karşı savunmasızdır, boylu boyunca uzanmak ister. Uzanmak da değil aslında “yığılmak”.

Yapamazsın. Düşünmen gereken başkaları vardır. Boğazına acı gelir oturur, yutkunursun. Öyle alışırsın ki yutkunmaya acını, o acı boğazına yapışır kalır. Senin bir parçan olur artık, alışırsın.

Yıllar geçer büyürsün. Hayat devam eder. Başka acılar olur, başka sevinçler. Her seferinde elin ilk önce telefona gider. Onun güven dolu sesini duymak istersin, sonra yokluğunu hatırlarsın, acı biraz daha artar, sen yine yutkunursun.

“Baba biz Erdek’e tatile gidiyoruz annemle. En sevdiğin yere. Ne bulurdun orada hala anlamıyoruz, ama biz seni bulmaya gidiyoruz baba!”

“Baba bir görsen öyle başarılı bir iş adamı oldum ki, gurur duyardın benimle. Belki de zaten duyuyorsundur bir yerlerde.”

“Baba seni öyle özledim ki, hiç tanımadığım insanlara yokluğunu anlatıyorum burada.”

“Baba hani ben hiç ağlamadım ya arkandan, çünkü sen ağlamama dayanamazdın ya.”

“Baba, azıcık ağlasam…”

esfaka

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm güzel bi paylaşımdı emeğine sağlık kardeşim
Rabbim kimseye anne baba acısı göstermesin inşallah
hayırlı geceler

sarmasik

Kayıtlı Kullanıcı
ÇOK GÜZELDİİİ KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN...

rabbim kimseyi annesiz babasız bırakmasın...dünya ahirette hepimizin yardımcısı olsun...

A

Arzu_76

selamün aleyküm

Rabbim razı olsun paylaşım için.
Yazıyı okurken çok duygulandım. Rabbim analarımızı ve babalarımızı başımızdan eksik etmesin.

Onların kıymetini onlar bu dünyadan ayrılmadan bilmek gerekir.

Selam ve dua ile

rumuzgüller

Kayıtlı Kullanıcı
selamınaleykümkardeşim gerçekten öyle güzel yazmısınki benimde babam yok 1989 kaybettim ve inanın çok gençti daha öldüğünde 34 yaşındaydı ve bizde doyamadık babamıza rabbim bizden daha çok seviyormuş rabbim mekanını cennet eylesin güllerin efendifi güzel peygamberimize(sav)me tüm annelerimizi ve babalarımızı komuş eylesin inşallah benim özlemimi dile getirdiniz rabbimde sizden razı olsun inşallah kardeşim

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum nihalcim.Göremiyoruz seni fazla buralarda:=)yazı çok güzel yazanın kalemine seninde emeğine sağlık olsun.Annesiz babasız olmak çok kötü rabbim sabır versin yetim,öksüz kardeşlerimize.Peygamber efendimizde yetim ve öksüz olarak büyüdü..

Allaha emanet olB)

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
selamün aleyküm

Rabbim razı olsun paylaşım için.
Yazıyı okurken çok duygulandım. Rabbim analarımızı ve babalarımızı başımızdan eksik etmesin.

Onların kıymetini onlar bu dünyadan ayrılmadan bilmek gerekir.

Selam ve dua ile

Aleykümselam ALLAH c.c. sizden de razı olsun
benimde duygularımın yoğun olduğu bir zamanda okudum ve sizlerlede paaylaşmak istedim ...AMİN...AMİN...AMİN...
İNŞALLAH kıymetlerini bilen hayırlı evlatlardan oluruz ...
selam ve dua ile...

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
selamınaleykümkardeşim gerçekten öyle güzel yazmısınki benimde babam yok 1989 kaybettim ve inanın çok gençti daha öldüğünde 34 yaşındaydı ve bizde doyamadık babamıza rabbim bizden daha çok seviyormuş rabbim mekanını cennet eylesin güllerin efendifi güzel peygamberimize(sav)me tüm annelerimizi ve babalarımızı komuş eylesin inşallah benim özlemimi dile getirdiniz rabbimde sizden razı olsun inşallah kardeşim

Aleykümselam kardeşim ALLAH c.c. sizden de razı olsun ...RABBİM babanızın mekannını cennet eylesin İNŞALLAH...
AMİN...AMİN...AMİN....RABBİM sabır versin size ailenize
ne yazacağımı bilemiyorum ...bende hiç dayanamam (anne ve) babamı üzgün görmeye öyle bir zamana rastgeldi okumam ve sizlerle paylaştım yazan kişinin emeğine ,yüreğine sağlık ...
selam ve dua ile...

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
selamun aleykum nihalcim.Göremiyoruz seni fazla buralarda:=)yazı çok güzel yazanın kalemine seninde emeğine sağlık olsun.Annesiz babasız olmak çok kötü rabbim sabır versin yetim,öksüz kardeşlerimize.Peygamber efendimizde yetim ve öksüz olarak büyüdü..

Allaha emanet olB)

Aleykümselam değerli kardeşim çok teşekkür ederim ilginizden dolayı RABBİM razı olsun İNŞALLAH...evet kardeşim bazı sıkıntılardan dolayı giremiyorum...
AMİN....
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...

edanaz

Kayıtlı Kullanıcı
Yazi çok güzel olmuş emeğinize sağlik.rabbim sizden razi olsun allaha emanet olun

eminkms

Kayıtlı Kullanıcı
Baba, azıcık ağlasam?

O gitmiştir. Sana düşen taş gibi durmaktır. Kimse böyle olman gerektiğini sana söylemez ama sen bilirsin “taş” gibi olmak gerektiğini.

Vücudun yer çekimine karşı savunmasızdır, boylu boyunca uzanmak ister. Uzanmak da değil aslında “yığılmak”.

Yapamazsın. Düşünmen gereken başkaları vardır. Boğazına acı gelir oturur, yutkunursun. Öyle alışırsın ki yutkunmaya acını, o acı boğazına yapışır kalır. Senin bir parçan olur artık, alışırsın.

Yıllar geçer büyürsün. Hayat devam eder. Başka acılar olur, başka sevinçler. Her seferinde elin ilk önce telefona gider. Onun güven dolu sesini duymak istersin, sonra yokluğunu hatırlarsın, acı biraz daha artar, sen yine yutkunursun.

“Baba biz Erdek’e tatile gidiyoruz annemle. En sevdiğin yere. Ne bulurdun orada hala anlamıyoruz, ama biz seni bulmaya gidiyoruz baba!”

“Baba bir görsen öyle başarılı bir iş adamı oldum ki, gurur duyardın benimle. Belki de zaten duyuyorsundur bir yerlerde.”

“Baba seni öyle özledim ki, hiç tanımadığım insanlara yokluğunu anlatıyorum burada.”

“Baba hani ben hiç ağlamadım ya arkandan, çünkü sen ağlamama dayanamazdın ya.”

“Baba, azıcık ağlasam…”

alıntı
Selamüm aleyküm kardeşim.
nekadar güzel bir sevgi nekadar güzel çok yoğun duygulara kapıldım ben baba sevgisini bilemedim 5 yaşımda kaybettim.ilk çocuğuma babamın ismini SADIK verdik 2 evladım daha var .SALİH VE SEMA RABBİM sağlık sıhhat versin .RABBİM inşaallah arkamızdan hayır ile anmalarını nasib eder.
SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUNUZ.

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Selamüm aleyküm kardeşim.
nekadar güzel bir sevgi nekadar güzel çok yoğun duygulara kapıldım ben baba sevgisini bilemedim 5 yaşımda kaybettim.ilk çocuğuma babamın ismini SADIK verdik 2 evladım daha var .SALİH VE SEMA RABBİM sağlık sıhhat versin .RABBİM inşaallah arkamızdan hayır ile anmalarını nasib eder.
SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUNUZ.

Aleykümselam değerli abim RABBİM babanızın mekanını cennet eylesin İNŞALLAH...değerli abim RABBİM size ,kardeşlerime hayırlı ve uzun ömürler versin...İNŞALLAH...RABBİM cümelmize hayırlı evlat olmayı nasip etsin İNŞALLAH...benimde duygulanarak okuduğum bir yazıydı...RABBİM başımızdan eksik etmesin İNŞALLAH...ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt