Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Azrail Ve ölüm (1 Kullanıcı)

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
kasım abi tanıdın mı?leventbjkcarsi,abi deiştirdim ismimi,böyle daha güzel iyisindir?inşallah.fethiyeye selamlar.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
kasım abi tanıdın mı?leventbjkcarsi,abi deiştirdim ismimi,böyle daha güzel iyisindir?inşallah.fethiyeye selamlar.

hay ALLAH iyiligini versin levent.
şimdi tanıdım.böyle güzel olmuş.ükür ALLAHA iyiyiz.
ALLAH sanada iyilikler nasip etsin.amin.
fethiyedende sana selamlar.

Cileli54

Kayıtlı Kullanıcı
Görmek istersek,duymak istersek,hissetmek istersek heryerde,herseyde gercekler önümüzde,en ince teferruatiyla,

Yüce Allac (c.c) islami yasamayi,islama hizmet etmeyi,son nefesimizde Imanimizla birlikte,Azrail Alayhisselama ruhumuzu teslim etmeyi nasip etsin insALLAH.Sizden de ALLAH razi olsun.

kocisime

Kayıtlı Kullanıcı
herkese selam arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum ve çok mutluyum
öncelikle şunu söylemek istiyorum neden bu konudan başladım
evet bu konudan başladım çünkü yüreyimde yanan korku ateşini size anlatamam herkes koruyodur eminim ama benim korkumu size anlatamam
neden böyle oldu bilmiyorum ama ölümden çok korkuyorum ne olur bana yardım edin kardeşlerim
içimdeki bu korkuyu nasıl atabilirim veya kendimi naıl birazdaha rahat hissedebilirim neolur bana akıl verin çonkü çok dardayım... şimdiden Allah hepinizden razı olsun.....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt