Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Azrail a.s (1 Kullanıcı)

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Coştuk haydi o zaman ''Ümmi '' çizgisinde bir Sırrı daha çıtlatalım...
Allah C.C. nun büyük ORDUSU vardır...
Şanı yüce bu ORDUNUN ...
Baş Komutanı Hz.Muhammed Mustafa A.S. dır...
Ne güzel ki ...
O ordu , bugün bizim vatanımızı bekleyen şanlı ORDUMUZUN yanında olarak... bir ve beraber olarak ...
Bu canım VATAN 'ımızı Türkiyemizi korumaktalar...

Buda sizin sayfanız aracılığı ile İslamiyet.gen tr .bağlılarına müjde olsun...

abdulvedud

Kayıtlı Kullanıcı
Selâmun Âleykûm

Muhterem Üstadım ; Bu aciz kula gösterdiğiniz hoş görü için zatı Âlinize Şükranlarımı sunarım ,emin olunuzki ben bilmediğim ve Yüce kitabımızda olmayan hiç bir şeyi söylemem ve yazmam ,bu fakir Rabb'imin merhameti sayesinde hafız'ı Kelâm olmuştur, 10 yıl'da meâl tahsil etmiş ve derce ile mezun olmuştur.Bizler bir hadis şerifi söylerken bile korkudan dizlerimiz titrerken acaba efendimizin s.a.v sözüne bir yalan bulaştırırda helak oluruz diye korkarken bazı kardeşlerimiz Kuran'ı âzimî şanda olmayan şeyleri bir güzel sayılarına adetlerine kadar bilerek anlatmaktalar çünkü kaynakları çok sağlam
ebu........ efendi öyle buyurmuş, hazret ne derse doğrudur......

Muhterem Üstadım birikimimiz çoktur fakat ufacık bir konuda bile gördünüz olay nerelere gitti bu sebepten cesaretimiz kırılmış,kalbimiz burkulmuştur.

Selam ve selametle kalınız .Saygılarımla.

ben sadece bir alimin böyle bir görüşü var dedim bunun kaynağı odur(384 diye birileri çıkarmış diyosunuz ya ben de ortaya çıkaranları koydum)(bu kesindir doğrudur demeye getirmek değil maksadım) altına ister inanınırsınız ister inanmazsınız yazdım...
eğer ki inanmak imanı bozuyor diye düşünüyorsanız ben de şunu derim yakais abimiz ortail diye bişey attı ortaya kuran ve sünnette yok galiba Allah bilir buna biri inanıyorsa imanı bozulmuş mudur?

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Teşekkür ederim bende böyle bir soru bekliyordum...Aman ha her söylenene hemen inanmamak lazım ...Biz ÜMMİ bilgisinden diye özellikle yazdık...Kur'an-ı Kerimden ispat edemeyiz o halde sadece bilgi alma düzeyinde kabul ediniz...İman düzeyine getirmeyiniz...
Acizane ÜMMİ olarak bir bilenden ki ; Hamd ve Şükürler olsun ki daima doğruları öğrendik...Daha açık yazamıyorum...Belki ileride söylememiz istenirse söyleriz...
Selamlar...

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
İslamiyet.gen.tr forum unda sizin gibi değerli kardeşimizin yer alması çok güzel...
Kalbimiz size ısınmıştır...
Sıra tul Müstakim yolundan sapmadan... ''Kur'an -ı Kerim ışığı ile yola devam ...
Durmak olur mu ?
Selamlar...

Selamun âleykûm

Muhterem üstadım; Siz tertemiz kalbinizle bize baktığınız için bizi değerli buldunuz oysa biz cahil bir günahkardan başka bir şey değiliz,sessizce geldik sessizce gitmeyi düşünmüştük ancak sizin lütfedip bize verdiğiniz destekle Zatı Âliniz gibi dosdoğru yolda ilerlemeye devam edeceğiz.

Bu vesile ile mübarek bayramınızı kutlar Rabb'i teâlâ'dan size ve ailenize sağlık ve afiyetler diler,her gününüzün bayram sevinçleriyle dolmasını niyaz ederim.

Selâm ve Selâmetle kalınz.Saygılarımla

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
ben sadece bir alimin böyle bir görüşü var dedim bunun kaynağı odur(384 diye birileri çıkarmış diyosunuz ya ben de ortaya çıkaranları koydum)(bu kesindir doğrudur demeye getirmek değil maksadım) altına ister inanınırsınız ister inanmazsınız yazdım...
eğer ki inanmak imanı bozuyor diye düşünüyorsanız ben de şunu derim yakais abimiz ortail diye bişey attı ortaya kuran ve sünnette yok galiba Allah bilir buna biri inanıyorsa imanı bozulmuş mudur?

Selâmun âleykûm

Muhterem kardeşim ben size bir şey söylemedim'ki söylemek'te haddim değildir,söz size ait değilki zaten bunu sizden öncede söylediler,Haşa neden iman bozulsun bizim iman hakkında söz söylemek ne haddimize ,sizi incitmeyi asla istemedik sizden defalarca özür dileriz lütfen hakkınızı bize helâl ediniz,ancak bir konuyu düzeltmek isteriz,yüce kitabımızda yüce peygamberimizİn s.a.v
adınında Ahmed olarak geçmediğiniz zannederim'ki siz söylemiştiniz ;Saff süresi Ayet 6; Hani Meryem oğlu İsa,ey israil oğulları şüphesiz ben Allah'ın size benden önce gelen tevratı doğrulayıcı ve benden sonra gelecek Ahmed adında bir peygamberi müjdeliyici olarak göderdiği bir peygamberiyim demişti. diye Ayet devam eder.

Bu vesile ile bayramınızı kutlar sağlık ve affiyetler dilerim,Selam ve selametle kalınız .Saygılarımla.

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Selamun âleykûm

Bu vesile ile mübarek bayramınızı kutlar Rabb'i teâlâ'dan size ve ailenize sağlık ve afiyetler diler,her gününüzün bayram sevinçleriyle dolmasını niyaz ederim.

Selâm ve Selâmetle kalınz.Saygılarımla

Aleykum selam ...;

Allah C.C. İNŞALLAH size MÜRŞİD olsun ve sizi kendine Yakın eylesin...İNŞALLAH...
Bayramınız Mubarek olsun...Selamlar...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt