Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Az Bulunan Dua (2 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

--------------------------------------------------------------------------------

FATİH SULTAN MEHMET BİR CAMİDE CEMAATE NAMAZ KILDIRMAK İÇİN İMAM OLUR ÖNE GEÇER.CEMAAT SAFTA DİZİLİR.BÜYÜK SULTAN ABDESTİNİ TAZELEMEK İSTER.FAKAT CEMAATİN İÇİNDEN NASIL ÇIKACAĞINI DÜŞÜNMEYE BAŞLAR. KALP GÖZÜ AÇIK BİR EVLİYA DURUMU ANLAR.OLDUĞU YERDEN KALKARAK : BUYRUN PADİŞAHIM DER CÜBBESİNİ AÇAR.YOL GÖSTERİR.PADİŞAHTA ORADAN GEÇEREK ABDESTİNİ ALIR.ERTESİ GÜN BÜYÜK SULTAN YOLDA YÜRÜRKEN KIYMETLİ BİR HOCASINI GÖRÜR,ONDAN DUA İSTER.ODA:
_ALLAH SANA İMANLI ÖLMEYİ NASİB ETSİN SULTANIM! der
sultanın yüzü biraz asılınca hocası ona bakarak:
-ne o sultanım dua mı az mı buldunuz?
sultan:

_biraz daha çok dua etmenizi isterdim .der

hocası ise acı bir tebesssümle sultana bakarak:

-sen bu dua mı az buldun sultanım ,oysa sana dün camide yol gösteren evliya bu gün imansız gitti.der ...

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Az Bulunan Dua

Selamünaleyküm hayırlı günler olsun inş :D

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı

:eek::eek: ALLAH Ü EKBER emegine sağlık Abla gerçekten çok ilginç
MEVLA HEPİMİZE VE ÜMMETİ MUHAMMEDE İMANLI ÖLMEYİ NASİP ETSİN AMİN

dinci

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH KORUSUN ANNEM RABBİM İMANIMIZI DOSDOĞRU VE SAĞLAM YAPSIN AMİN AMİN AMİN

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

S.A.ALLAH RAZI OLSUN.EN BÜYÜK KORKUMUZ BU OLMALI.RABBİM CÜMLEMİZE İMANLA ÖLMEYİ NASİP ETSİN.A.E.O.

mahmudsami

Kayıtlı Kullanıcı

Rabbim cümlemize son nefeste iman nasip eylesin. İmansız gittikten sonra Sultan olsan neye yarar. Paylaşımın için sağol.

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı

allah razı olsun hafize anne sabahın nurunda daha yeni kalktım ama şok oldum çok ilginçallah cümlemize imanlı ölmeyi nasip etsinb inşallah.
selametleB)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

Gerçekten çok güzel..B)B)B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

dinci yazdı:
ALLAH KORUSUN ANNEM RABBİM İMANIMIZI DOSDOĞRU VE SAĞLAM YAPSIN AMİN AMİN AMİN

DİNCİ OKUDUĞUM BAZI KİTAPLARDA ÖYLE EVLİYALAR VARMIŞ Kİ CEHENNEMLİK OLMUŞLAR MESELA MUSA PEYGAMBER ZAMANINDA YAŞAYAN BELAMI BAURA HER DUASI KABUL OLURMUŞ HİÇ BİR DUASI GERİ ÇEVRİLMEMİŞ AMA ŞEYTAN ONU BİLE YANILTIP CEHENNEMLİK ETMİŞ ALLAH MUHAFAZA BİZİM GİBİLER NE OLURUZ ALLAHIM SEN BİZİ ŞEYTANA UYDURMA AMİN İÇİMİZDEN NASIL GELİYORSA ÖYLE DUA EDELİM BİR GÜN SANA HER GÜN HER SABAH ETTİĞİM DUAMI YAZACAĞIM SELAMETLE :D

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

umeyye yazdı:
:eek::eek: ALLAH Ü EKBER emegine sağlık Abla gerçekten çok ilginç
MEVLA HEPİMİZE VE ÜMMETİ MUHAMMEDE İMANLI ÖLMEYİ NASİP ETSİN AMİN

Bu gün hep benim sevdiğim kelimeleri yazmışsınız ALLAH CC hepinizden razı olsun :D

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
S.A.ALLAH RAZI OLSUN.EN BÜYÜK KORKUMUZ BU OLMALI.RABBİM CÜMLEMİZE İMANLA ÖLMEYİ NASİP ETSİN.A.E.O.

Aleyküm selam Adaletimahza senin dediğin gibi ne makamdan geldiğimiz sorulmayacak bizim burda büyük bir kabristanlığa girerken BU KAPIDAN ANCAK AMELİN GİRER yazıyordu şimdi nerde bir kabristan görsem aklıma hemen takılır selametle B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

mahmudsami yazdı:
Rabbim cümlemize son nefeste iman nasip eylesin. İmansız gittikten sonra Sultan olsan neye yarar. Paylaşımın için sağol.

AMİN SİZ YENİ ÜYESİNİZ HERHALDE RABBİM DAİM ETSİN İNŞ :D

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

mabet_bekcisi yazdı:
allah razı olsun hafize anne sabahın nurunda daha yeni kalktım ama şok oldum çok ilginçallah cümlemize imanlı ölmeyi nasip etsinb inşallah.
selametleB)

Demi hiç bir duayı küçümsemeyelim duanın çok uzun oluşu değil az ve öz olması ya en azından bir Allah razı olsun dense yeter az bir lafmı :D

ararat

Kayıtlı Kullanıcı

selamun alayküm ablam ..Allah razı olsun çok güzel ..ALLAH HEPİMİZE İMANLI ÖLMEYİ NASİP EDER İNŞALLH.ne olduğuna değil ne olucağına bakmalı insan ..Allah hepimize yardım etsin inşlh...hakkını hellal et ablam ..ALLAHA emanet olun ..ve selamun aleykum

AHSEN-I FIGAN

Kayıtlı Kullanıcı

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.

DERLER YA PARAYLA İMANIN KİMDE OLDUĞU BELLİ OLMAZ DİYE.......!

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

VE ALEYKUMSELAM GÜZEL KARDEŞİM KAÇ GÜNDÜR GİREMİYORDUM İLK AÇTIĞIMDA YAZINLA KARŞILAŞTIM ÇOK GÜZELDİ ELLERİNE SAĞLIK ALLAHAC.C. EMANET OL

mustafa_46

Kayıtlı Kullanıcı

amin amin ellerine sağlık selam dua ile

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

ararat yazdı:
selamun alayküm ablam ..Allah razı olsun çok güzel ..ALLAH HEPİMİZE İMANLI ÖLMEYİ NASİP EDER İNŞALLH.ne olduğuna değil ne olucağına bakmalı insan ..Allah hepimize yardım etsin inşlh...hakkını hellal et ablam ..ALLAHA emanet olun ..ve selamun aleykum

Dünya hayatı boyunca bir an bile vazgeçmeden insanı takip eden, dostu ve yardımcısı olduğunu söyleyerek ona vaatlerde bulunan şeytan ise, ahirette asıl sorumluluğun insanın kendisinde olduğunu söyleyerek onu yüzüstü ve yapayalnız bırakacaktır. İnsanlara, yaptıkları kötülüklerden dolayı onu değil kendilerini kınamalarını söyleyecektir. Çünkü şeytan bu kimseleri kötülüğe yalnızca çağırmış, onlar ise, şeytanın bu çağrısına kendi iradeleriyle, bilerek ve isteyerek uymuşlardır. Kuran'da bu gerçek insanlara şöyle açıklanmaktadır:

İş hükme bağlanıp-bitince, şeytan der ki: "Doğrusu, Allah, size gerçek olan va'di va'detti, ben de size vaadde bulundum, fakat size yalan söyledim. Benim size karşı zorlayıcı bir gücüm yoktu, yalnızca sizi çağırdım, siz de bana icabet ettiniz. Öyleyse beni kınamayın, siz kendinizi kınayın. Ben sizi kurtaracak değilim, siz de beni kurtaracak değilsiniz. Doğrusu daha önce beni ortak koşmanızı da tanımamıştım. Gerçek şu ki, zalimlere acı bir azap vardır." (İbrahim Suresi, 22)

B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt