herkese hayırlı akşamlar şimdiden, bana şimdilik müsade..![]()
Musaade sizin de, 54 yasinda oldugunuzu dusunecegim ha
herkese hayırlı akşamlar şimdiden, bana şimdilik müsade..![]()
Musaade sizin de, 54 yasinda oldugunuzu dusunecegim ha![]()
Yahu surda olayi toparlamaya calisiyoruz aa bozmasana abla, bak dogum gunu gencine boyle seyler aaa :a35:
aa pardon can ya tamam olayı çöz sn ben susuyom
sanada hayırlı akşamlar hemşerim![]()
Yok canim ne sorunuAhmet agabeyimizi ugurlayalim da saga saglim
gitti o gitti bakıyım vala gitti
yalnız şuan baya kulakları çınlıyodur![]()
![]()
ya zaten girmeyecektim ama nasıl orduysa kendimi yine pc de buldum neyse bu sayede iş çırından çıkmadan düzeltim...
yok yok en güzel iki
ben ve geldimden beri forum birbirene girdi...
hiç sormaya hep benım yüzünden mahcup oldu yok ya ben en iyisi artık bırakayım şu forumu kendine gelsin benım yüzümden ne hallerde...
ya zaten girmeyecektim ama nasıl orduysa kendimi yine pc de buldum neyse bu sayede iş çırından çıkmadan düzeltim...
mahcup olacak bişey yok ki şakadan anlamasa hemşerime takılmayız yahu
![]()
neyse ayrılmaz ikilileri falan bırakında bende kaçıyom cümleten hayırlı akşamlaaarr![]()
Kardeşim est siz ne yaptınız ki, tamamen benim şaşkınlığım, yazdığınız mesajı adam akıllı okumadan görmeden atlamışım hemen :a03: hem ortada birşey yok ki, mahcup olduysam da ne güzel sizin gibi gönlü güzel kardeşlerime oldum, yüzünüz yüzümüz güldü bu vesileyle..
Benim gönlü güzel kardeşim, Allah razı olsun senden, yok yere sizi de üzdüm, hakkınızı helal edin, bizi candan muhabbetinizden mahrum bırakmayınsiz olmadan, forumun tadı tuzu mu kalır :a15:
eyvAllah hemşerim![]()
sana da hayırlı akşamlar..
Ben şimdi yemeğe oturuyorum da, herkese hayırlı akşamlar.. Allah'a emanet olun![]()
est demeyin öyle:a03: ben gördüğümde çok mutlu oldum
bi okadar gülmektende koptum sadece benım yüzünden mahcup olmanız beni üzdü
ortada hak meselesi yok asıl siz edin zaman ayırıp çok güzel bir şey paylaştınız
bundan büyük mutlulukmu var
böyle değer verilmesi çok güzel
ya sadece çok fazla konuşuyorum ve konuştuyorum diye öyle söylüyorum
sizlere değer vermeseydim zamanımı ayırmazdım
size affiyet olsun...
Allah razı olsun kardeşim güzel düşünceleriniz için
teşekkür ederim
bu arada yeni nickiniz de hayırlı uğurlu olsun![]()