Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ayrı ev istiyorum, (1 Kullanıcı)

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar selamun aleyküm.
durumumu biliyosunuz eşimin ailesiyle yaşıyorum 3 ay oldu evleneli daha öncede konu açtım...artık eriyorum ki eridim .beni görenler şaşıyor noldu sana eski gülkoksamdan eser yok diyorlar..acıyarak bakıyor herkez....ben ne yapabilirimde ayrı eve çıkabilirim eşimi nasıl ikna edebilirim..çare aıyorum kurtuluşu nedir bunun..yokmu benim gibi olanlar allah aşkına...eşimi sadece şu konuda ikna edebildim ..2milyar borcu var onu ödeyip kredi çekip ev alıp kiraya verip bir sene falanda öle ödeyip sonra ayrılıcaz ..bu eşimin aklına yattı...inşalah hayırlı birsonuç olur...ayrı düze isteği öldürdü beni..gırtlağa kadar borcum olsun ayrı evim olsun..bi kilimim olsun benim evimde olsun...ben ne yapayım arkadaşlar nasıl bir yol izleyeyim..napıcamı bilmiyorum..zorla iş yapıyorum bu evde...bazı sorunlarda var..eşimle özel hayatım çok zor..kayınpeder de var evde...bana akıl verin nolur..yoksa benim aklıma bu evden kaçmak falan geliyor..belki beni rabbim buraya yolladı bu kötü fikirlerden arınmak için...doğr yolu gösterin...sabredemiyorum 3 ay 3yıl gibi geçti...hapisten kurtulma duası varsa bana yazarmısınız aynı şey çünkü...ailem gelip kalamıo bende evde yalnız olsam gelirlerdi...çok zor durumdayım bana acilen bi yardım eli lazım ..muharem aylarında sevap olur ..napıcamı bilmiyorum

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
SANA ÇOK SAMİMİYETLE ŞUNU söyleyebilirim ki... takıntılısın yazdığın herşeyi okudum yardımcı olmaya çalıştık hepimiz yol göstermeye çalıştık ama sen hep kendi bildiğine gttin... mutluluk elindekiyle yetinmektir borcum olsaydı bir kilimim olsaydı diyorsun mutlumu olacaktın öle hiç sanmam çünkü doyumsuzsun sen... huzursuzluk nedir bilmiyorsun bi bilsen varya haline bin kez şukrederdin bin kez allahım yine göstermesin.... eşinin ailesi senin ağzına bakıyo sen yaptığın işe laf ediyorsun adamlar senden güleryüz bekliyo sen odandan çıkmıyorsun ben senin yaptıklarının yarısını yapsaydım eşim aynı gün boşardı ailem de asla yüzüme bakmazdı kaynanamları söylemiyorum bile.... bi abla olarak sadece şunu söyleyebilirim ki azcık aklını başına topla dua et etrafındaki insanlara şükret biraz .....

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
gelinin biri hocaya gider..
-hocam der kayınvalıdemi öldürecek bir büyü yapın n'olur !! (nasıl bir gaflet' )
hoca ilaç kapsülleri verir geline adına büyü der. hergün 1tane çayına koyacaksın der ve ekler:
-ama 1 şartım var hep güler yüzlü olacaksın,iyi davranacaksın,annecim,canım diyeceksin!
gelin alır kapsülleri seviçle yola koyulur. 1gün-2gün derken 1 ay geçer bu arada gelin hep güler yüzlü ağzı annecimli ya kayınvalide olur baldan tatlı!!
gelir üzülür çünkü artık kayınvalidesiyle sorunları çözülmüş anne-kız olmuşlardır,koşarak hocaya geri gider:
-hocam n'olur büyüyü çözün ben ANNEMİN ölmesini istemiyorum!!
hoca güler ve :
-ben büyü fln yapmadım o haplar sadece vitamindi. sen iyiliğin güler yüzün karşılığınında aynı olacağını öğrendin!!!!

bilmem bu hikaye sana birşey katar mı? bnm annemde 8yıl kayınvalideleriyle yaşamış. dikkat et kayınvalideler diyorum dedem 2 evliymiş. ama bn 26 yaşındayım ağzından kötü bir laf duymadım. unutma onlar sana nasıl davranıyorlarsa snde onlara öyle davranıyorsundur. diyeceksin ki size söylemesi kolay!! Allah şahidimdir sadece büyüğüm diye bile bir ömür yaşarımda bakarım da!! kaldıki sevdiğim adamı yetiştirmiş!!
bir konuya daha değinmeden edemiycem banka kredisi demişsinde faizin haram olduğunu bilmezmisiniz? bn faizle ev almaktansa yani harama düşmektense (Allah korusun) halime şükreder yaşarım. zaten Rabbim hiçbir sabrı karşılıksız bırakmaz.
Allah'a emanet ol kardeşim

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
neyse kimse anlamayacak beni kalsın o öğütler..
anlattığım kadar güzel olsa keşke herşey bi güleryüz beklemekle iş bitmiyor
kaynanamın meşhur laf sokmaları adı üstünde kaynana...neyse öğüdü başka yerde arıyayım çünkü yaşamayan bilemez allaha emanet

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
güzelimmm senin kimsenin öğüdüne ihtiyacın yok ben senin bütün yazılarını okudum kendimden ailemden heryerden örnek verdim anlamadın... bi yazını hatırlıyorum kayınpederime yemek vermek istemiyorum falan demiştin bi akşam verincede kayınpederin ağlamış sevincinden... valla kusura bakma da bundan sonrası nankörlüktür ne diyelim sana evini herkese cehennem et kocanın başının etini ye kıyamet kopar ayrı eve çıkmı diyelim bunu anlamadım... daha çocuksun yaşın büyük olsada dedim ya huzursuzluk nedir bilmiyorsun azıcık huzursuzluk yaşadım ben bana göre büyük çoğuna göre küçük camdan bakıp ışığı yanan evlere özenirdim nolur bizimde huzurumuz olsun yiyecek ekmeğim olmasın evimde bin kişi olsun ama huzurum olsun başka bir şey istemiyorum diye ne diyim allahım sonunu hayretsin.....

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
neyse kimse anlamayacak beni kalsın o öğütler..
anlattığım kadar güzel olsa keşke herşey bi güleryüz beklemekle iş bitmiyor
kaynanamın meşhur laf sokmaları adı üstünde kaynana...neyse öğüdü başka yerde arıyayım çünkü yaşamayan bilemez allaha emanet

biz sana şöyle yap böyle yap die kötü yönlendirsek mi iyi olacaktı!!! sn bu cevabınla bıle orta yolu bulmaya niyetli biri olmadığını gösteriyorsun!!! BİÇTİĞİNİ BEĞENMİYORSAN EKTİĞİNE BAKACAKSIN!! diye güzel bir söz var. adı üstünde kaynana diyorsun; sitede birçok insan evli bnde nişanlıyım adı üstünde kaynana fln deği durum !! iyi bildiğini oku ama sakın unutma Allah yarına koyar ama yanına koymaz!! (kayınpederime yemek vermk istemiyorumdan yola çıkarak bunu söylüyorum) bn senn önceki yazılarını okumadım ama buketciğim konuya daha hakim bu şekilde yazıyorsa bize biraz kulak ver. bari sadece Allah rızası için iyi niyetli,iyi kalpli ol!!!

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
hiram canım benim gülyüzlü arkadaşım okadar düşündümki bunları yazarken hakka girmek istemedim asla ama inan zoruma gitti ya tüm yazdıklarını okudum arkadaşın gülkoksam evlendi ve gülleri soldu gibi bi başlık bak göreceksin okadar uğraştıkki fikirlerini değiştirmek için ama yok en son patladım biraz insaf biraz iyilik ne bileyim ya benim de kaynanam var annem var hiç öle bakmadım benim kardeşimde kaynanasıyla oturuyo tamam sorunlar vardır elbeet ama nebileyim ya bak iki yazıyı kopyaladım.... kimseye yanlış anlaşılmak istemediğim için
--------------------1. arkadaşlar verdiğiniz öğütler için teşekkürler biraz ibret aldım....aslında ben size şöle sölim..benim tek derdim kayınpeder...o varken rahat edemiyorum 2 hafta oldu evleneli bir kere salonda hep beraber otumadım ya baba olarak göremiyorum ...sürekli tesettür halinde olmak evin içinde beni bunalıma sokuyor...o işteyken kaynanamın yanında rahatım malum havalar çok sıcak evin içi hepten sıcak kaynanamın yanında yani gündüz istediğimi giyiyorum...saat 5 de kayınpeder gelior ozaman hemen tesettüre bürünüyorum başını açabilirsin o senin baban diyolar ama asla...yapamıyorm babam olaraka göremiyorm..o eve gelince ona yemek vermek bana çok ters geliyor ...karısı var o versin..zaten yemekleri ben yapıyorum iş temizik yemek derken canım çıkıyor bari kocası gelince hazır yemekleri koysun tabağa yanlış mı düşünüyorum sizce...zaten eşim babasından 1 saat sonra falan gelio ben onu beliorum kaynanamla kaınpeder ikisi yiyor ...ben babası işten gelince hemen odaya kapanıyorum...pek görüşmek istemiyorum onunla....ya bilmiyorum sevmiyorum...biraz yılışık gibi geliyor bana...afedersiniz ama..sürekli sohbet etcen sürekli gönlünü hoş tutcan ...banane karısı hoş tutsun ...bende gelemiyorum böle şeylere..düğünden beri tek muhabbetimiz; naber kızım ;iyi baba...........bu yani.....biraz şundan da rahatsız oluyorum....kayınpeder dediğim gibi yüz verince daha çok samimi olan biri bende samimiyeti sevmiyorum.biraz da onda dolaı böleyim

allah razı olsun kardeşim okadar güzel yazmışsınki senin bu yazını defalarca kez okudum beynime kazmak için...ve herokudğumda sıcaklık hissediyorum bu eve....kaynanam diyo zaten ne hayellerim vardı diye..........oda hayal kırıklığı yaşıo bende......ama bence kaynanamın hayalleri gelin iş yapsın ben oturayım gelin yemek yapsın ben oturayım gelin babasna ve bana yemek hazırlasın.......onun hayali hizmet ettirmekmiş gibi geliyo bana.böle düşündükçe hepten zıtlaşıyorum .....kaynatama yemek verme sorununu hala aşamadım ...sadece birkere aştım oda evin huzuru olsun diye ..ben yemek hazırlarken kaynatamın gözleri doldu bböyle ol canımı al dedi....oturdum yanına konuştum o yerken..baba beni yanlış anlama benim yapım bu dedim senle ilgisi yok dedim beni böle kabullenin nolur dedim....neyse o akşam herşey çok güzeldi ..ozaman anladımki bu evin huzuru benim elimde......o da güleryüz hizmet fıkır fıkır olmak şakacı olmak........ama yapamıyorum.....içimden gelmiyor...alahıma dua ediyorum bana bu evi ve bu insanları sevdir diye.......içimde bi gram sevgi yok anlayamıyorum yaaa.....önceden böyle değildim ...seviyorum diyodum..seviyodum da..ama şimdi niye böyle oldu bilmiyorum..belkide yaşadığım hayal kırıklığı beni böle yaptı......çok çaresizim ------------------
bunlar ve dahasına dayanarak yazdım umarım yanlış anlaşılmam

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
hiram canım benim gülyüzlü arkadaşım okadar düşündümki bunları yazarken hakka girmek istemedim asla ama inan zoruma gitti ya tüm yazdıklarını okudum arkadaşın gülkoksam evlendi ve gülleri soldu gibi bi başlık bak göreceksin okadar uğraştıkki fikirlerini değiştirmek için ama yok en son patladım biraz insaf biraz iyilik ne bileyim ya benim de kaynanam var annem var hiç öle bakmadım benim kardeşimde kaynanasıyla oturuyo tamam sorunlar vardır elbeet ama nebileyim ya bak iki yazıyı kopyaladım.... kimseye yanlış anlaşılmak istemediğim için
--------------------1. arkadaşlar verdiğiniz öğütler için teşekkürler biraz ibret aldım....aslında ben size şöle sölim..benim tek derdim kayınpeder...o varken rahat edemiyorum 2 hafta oldu evleneli bir kere salonda hep beraber otumadım ya baba olarak göremiyorum ...sürekli tesettür halinde olmak evin içinde beni bunalıma sokuyor...o işteyken kaynanamın yanında rahatım malum havalar çok sıcak evin içi hepten sıcak kaynanamın yanında yani gündüz istediğimi giyiyorum...saat 5 de kayınpeder gelior ozaman hemen tesettüre bürünüyorum başını açabilirsin o senin baban diyolar ama asla...yapamıyorm babam olaraka göremiyorm..o eve gelince ona yemek vermek bana çok ters geliyor ...karısı var o versin..zaten yemekleri ben yapıyorum iş temizik yemek derken canım çıkıyor bari kocası gelince hazır yemekleri koysun tabağa yanlış mı düşünüyorum sizce...zaten eşim babasından 1 saat sonra falan gelio ben onu beliorum kaynanamla kaınpeder ikisi yiyor ...ben babası işten gelince hemen odaya kapanıyorum...pek görüşmek istemiyorum onunla....ya bilmiyorum sevmiyorum...biraz yılışık gibi geliyor bana...afedersiniz ama..sürekli sohbet etcen sürekli gönlünü hoş tutcan ...banane karısı hoş tutsun ...bende gelemiyorum böle şeylere..düğünden beri tek muhabbetimiz; naber kızım ;iyi baba...........bu yani.....biraz şundan da rahatsız oluyorum....kayınpeder dediğim gibi yüz verince daha çok samimi olan biri bende samimiyeti sevmiyorum.biraz da onda dolaı böleyim

allah razı olsun kardeşim okadar güzel yazmışsınki senin bu yazını defalarca kez okudum beynime kazmak için...ve herokudğumda sıcaklık hissediyorum bu eve....kaynanam diyo zaten ne hayellerim vardı diye..........oda hayal kırıklığı yaşıo bende......ama bence kaynanamın hayalleri gelin iş yapsın ben oturayım gelin yemek yapsın ben oturayım gelin babasna ve bana yemek hazırlasın.......onun hayali hizmet ettirmekmiş gibi geliyo bana.böle düşündükçe hepten zıtlaşıyorum .....kaynatama yemek verme sorununu hala aşamadım ...sadece birkere aştım oda evin huzuru olsun diye ..ben yemek hazırlarken kaynatamın gözleri doldu bböyle ol canımı al dedi....oturdum yanına konuştum o yerken..baba beni yanlış anlama benim yapım bu dedim senle ilgisi yok dedim beni böle kabullenin nolur dedim....neyse o akşam herşey çok güzeldi ..ozaman anladımki bu evin huzuru benim elimde......o da güleryüz hizmet fıkır fıkır olmak şakacı olmak........ama yapamıyorum.....içimden gelmiyor...alahıma dua ediyorum bana bu evi ve bu insanları sevdir diye.......içimde bi gram sevgi yok anlayamıyorum yaaa.....önceden böyle değildim ...seviyorum diyodum..seviyodum da..ama şimdi niye böyle oldu bilmiyorum..belkide yaşadığım hayal kırıklığı beni böle yaptı......çok çaresizim ------------------
bunlar ve dahasına dayanarak yazdım umarım yanlış anlaşılmam

buketim işimi gücümü bıraktım yemin ederim tek tek okudum yazılanları!! önümde yığın faturalar var ama ben bu kardeşin yazdıklarını okudum üşenmeden!! ama cnım bukletim okudukça daraldım okudukça bunaldım !!! bu kadar olmaz ya! sn k.bkma doyumsuzsun yazdığında hayret nasıl olur buketim bunu yazar demiştim? inan yurekten hak veriyorum şuan sana!! ama bn ne fark ettim biliyormusun? ben buna mı laıktım? bana verilen deger muydu? gıbı soruları varmıs ya yanı kndı kndıne soruyormuş. belkide dolduruşa geliyor gülkoksam ha ne dersin? çunku kmse durduk yere herseyı bu kdr sorun edemez? inş değişir düsünceleri yoksa kötü sonuçlar doğabilir. halbuki annem-babam dese ellerini öpse daha da yücelir!! eşi onu da el üstünde tutar.. artık kendi bilir herkes düzgünce yardımcı olmuş,nasihat etmiş. hayırlısı hakkında..
buketim iyi yürekli arkadaşım sn nasılsn?

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
CANIM inan bende şok oldum okadarda üzüldüm inan benim kaynanam benim yüzüme bakmas eşimde bak allah için mükemmel bir insandır ama ailesine öle yapsam boşar beni ya valla deli gibi sever beni aama o yüzden boşar.... evet bitanem gülkoksam biraz dolduruşa geliyor her insanın beklentileri vardır ama bukadarı biraz fazla nebileyim işte zoruma gitti... inşallah hakkında hayırlı olur ya dua ediyorum ona hemde çok.... bende iyiyim canım işteyim çok şükür senin nişan oldumu yada ne zaman allahım hayırlısı ile atlatmanı nasip etsin gülüm benim

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
CANIM inan bende şok oldum okadarda üzüldüm inan benim kaynanam benim yüzüme bakmas eşimde bak allah için mükemmel bir insandır ama ailesine öle yapsam boşar beni ya valla deli gibi sever beni aama o yüzden boşar.... evet bitanem gülkoksam biraz dolduruşa geliyor her insanın beklentileri vardır ama bukadarı biraz fazla nebileyim işte zoruma gitti... inşallah hakkında hayırlı olur ya dua ediyorum ona hemde çok.... bende iyiyim canım işteyim çok şükür senin nişan oldumu yada ne zaman allahım hayırlısı ile atlatmanı nasip etsin gülüm benim

02.12.2012 Rabbim nasip etti nişanımız oldu. Allah'ıma çok sıkur öyle guzel olduki bitanem anlatamam. 1 mart evimizi tutup döşeyeceğiz Rabbim o günleri gösterirse.. şuan çalışmaya devam işte..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
02.12.2012 Rabbim nasip etti nişanımız oldu. Allah'ıma çok sıkur öyle guzel olduki bitanem anlatamam. 1 mart evimizi tutup döşeyeceğiz Rabbim o günleri gösterirse.. şuan çalışmaya devam işte..

Rabbim hayırlı eylesin kardeşim..
Mutluluğunuz daim olsun inşaAllah..

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
canımmmmmmm çok sevindim sorun olmadan geçmesine çokkkkk şükür canım çok şükür allahım evinizide hayırlı döşemek nasip etsin abla tavsiyesi kiracı olacaksan çok eşya alma mahvoluyo inan ama en önemlisi huzurun olsun allah birbirinize hoş gözle göstersin önemli olan o

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim yardımcın olsun kardeşim..
Yazdıklarını okudum..
Yaşadığın sIkıntıları çok iyi anlıyorum..
Evlilik Rabbimizin vermiş olduğu mükemmel bir nimet..
Bunun şükrünü eda edebilmek çok önemli..
Benim sana acizane söylemek istediğim bir kaç şey var sadece..
Öncelikle aynı evde oturmak istediğini çok net bir şekilde bizlerle burada paylaşmıştın..
Ben de sana çok özenmiştim. Herkes yapamaz bunu.. Bunu başarabilenlere de her zaman çok imrenmişimdir..
Yaşamış olduğun sıkıntılarınla beyninde yaşattığın sıkıntılar arasında gidip geliyorsun..
Kendine fazla yükleniyorsun.. Bulunduğun ortamdaki yaşadığın olumsuzlukları herkesle paylaşmaman çok önemli..
İnsanlar böyle durumlarda destek olmak yerine köstek olmayı seçiyorlar..

Kayınpederin ve kayınvaliden tarafından sana yapılan olumsuz bir davranış göremiyorum..
Sadece senin hayal kırıklığın ve isteklerin var. Bunları yaşayamamış olmak, kendi evinde rahat olamamak, yeni ev, yeni eşyalar vs...
Fkat bunu zaten sen kabullenip evlenmiştin.. Bunu göz ardı etmeyelim..
Yeni eşyalar, yeni ev istediği kadar olsun.. O kadar fani ki bu istekler.. En önemlisi huzur.. Huzur bizi elimizde Rabbimin izniyle..
Bak ben yani evlendim. Çok uzaktayım. Herkese diyorum ki bir odam olsun İstanbul'da olayım..
Eşimle elhamdülillah çok mutluyum ama arkadaş aile özlemi var. İstanbul'da çok rahatım..
Kendini mutsuzluğa koşullandırma.. Beynini daha fazla bulandırma.. Mutluluk Rabbimiz izniyle bizim elimizde..
Her zaman senden daha zor durumda olanları düşün.. Bir eşin var.. Hayat arkadaşın.. Can yoldaşın.. Onu üzme..
Şimdi çok yenisin. Alışmak tabiki de zor olacak.. Ama zamanla herşey yoluna girecek inşaAllah.. Kendini sıkma.. Yorma..
İş yaparken içinden dualar oku, kalbini ferahlatacak işlerle meşgul ol.. Kendi kendine vesveseye kapılma..
Rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim.. Hayırlı Cumalar..

Ben de daha önce gülkoksam kardeşimize yazmış olduğum yazıyı burada paylaşmak istedim..
Sizlerin de dediği gibi fazlasıyla çok dolduruşa geldiğini düşündüm..
Sürekli olmusuz telkinler veren kişilerden etkilendiğini düşünüyorum..
Her zaman bizden daha kötü durumlarda olanları düşünüp, ders çıkarıp halimize şükretmemiz gerektiğini unutmayalım.
Biraz sakin olup, derin düşünce gerekli.. Rabbim yardımcısı olsun..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
canımmmmmmm çok sevindim sorun olmadan geçmesine çokkkkk şükür canım çok şükür allahım evinizide hayırlı döşemek nasip etsin abla tavsiyesi kiracı olacaksan çok eşya alma mahvoluyo inan ama en önemlisi huzurun olsun allah birbirinize hoş gözle göstersin önemli olan o

Rabbim hayırlı bir evlilik, mutlu, imanlı, huzur dolu bir yuva nasip eylesin canım..
Aranızda muhabbet daim olsun..
Huzur.. Özellikle evlilikte en büyük nimetlerden biri..
Eşya, o, bu, şu.. Hepsi boş..
Eşler birbirine samimi, dürüst, anlayışlı olduğu sürece herşeyin üstesinden gelinir Allah'ın izniyle..

hira06

Kayıtlı Kullanıcı

buketim cnm bnm eşyalarımızı aldık ve dediğin gibi çok pahalı ve çok eşya almadım. ilk kiracı olucam hemde kimseyi borca boğmanın alemi yok. hakkımızda hayırlısı olsun herkes için.. dualarınızı yinede eksik etmeyin öperim canımsın Allah'a emanet

Sedaa_*

Kayıtlı Kullanıcı
Aslında varya... Ne istiyorsan onu yap, çünkü başka türlü rahatlayamazsın.

Hiç öyle uzun yorumlara da gerek yok. İstediğin şeyi yapmazsan nasıl mutlu olabilirsin ki? Ha olursan, çok uzun sürer bu. Bence ne istiyorsan onu yap.

Gül kokularını yeniden duymak dileğiyle... Çünkü sen mutlu ve rahat olmayınca gül kokun gelmiyor buralara...

zeynommm

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlar yazdıklarınızı okudumda gerçekten gülkoksam arkadaşımız abartmış tamam belki çok derinlerini bilemeyiz ama anlattığı kadarıyla ortada katlanılmayacak bir şey yok kendimi düşündüm bekarken annem yoktu üvey anne vardı çok çektik elinden evden dahi atıldık vsvs evlendim 10 ay kaldım eşimin ailesiyle evet çok rahat olamıyorsun bende küçük görümce kaynana kayonpeder ve birde dede vardı bana karşı çok yanlış yaptılar kimsem yok dye her gece ağlardım çok dua ettim ama bir gün dahi suratımı asmadım onlara karşı çünkü eşimin ailesiydi onlar sonra ayrı eve çıktık ama tatlılıkla şuan bile bana ters gelen çok şey var ama ben onları öyle kabullendim ve saygıda kusur etmedim hiç birzaman bakıyorum çevremde okadar mutsuz insan varki halime şükrediyorum mükemmel bir eşim var çünkü ben hep sevgiden yoksun kldım ama eşim her eksiğimi tamamladı benim rabbime şükür onun gibi birini çıkardı karşıma böylesi insan için herşeye katlanmaya değmezmi huzur için değmezmi gülkoksam cım sabret ne sıkıntılar var anlatamam oturup hayatımı anlatsam sana inanmazsın şükret haline canım benim Allaha emanet ol inş

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
yorumları okudum ve çok üzüldüm kalbur kesin kardeşin dediği gibi kimseye derdimi anlatmama kararı verdim...çevremde de bunu özlelikle yapıyorum içime atıyorm..siteye girmeyeli çok şeyler yaşadım sinir krizleri geçirdim hocalara götürüldüm ...1hafta ailein yanında kaldım ve yine bu evdeyim...şuan herşey normal ...ama benim duygularımı artık kimsenin anlamayacağını da biliyorum eşimden başka...ben artık sornlarımı eşimle haletmeye çaşıcam o da beni anlamıyor ya gerçi...sabredip rabbimin onu ikna etmesi konusunda dua edicem....para biriktirip ev alak konusunda kararlı eşim ama kaç yıl sonra bilinmez....benimde çalışmama izin verdi sayılır...gerçi geçiştiriyor hala iş konusundada..en azından çlaışırsam evden uzaklaşıp para biriktirim eşimle beraber allahım inşalah karşıma temiz bir iş çıkarır....ya hamilelik ya iş diye dua ediyorum hangisi hayırlıysa onu versin rabbim nediyim allaha emanet...fevri çıkışlara gerek yok kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez...

SessizSenFoni

Kayıtlı Kullanıcı
İnşallah dileğine kavuşursun, sabret biraz ilerde oda olur inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt