Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

aylin aylinim nerelerde arkadşlar gören duyan var mı? (1 Kullanıcı)

Hasıl ı Kelam

Kayıtlı Kullanıcı
Ayliiiiiiiiin inan çok sevindim seni gördüğüme..

Hoş gelmişsin..:H

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm nilüfercim.hamd olsun iyi diyelim.tedavileri devam ediyor.hayatımızda birşey olmamış gibi bundan ders alarak yaşamaya devam ediyoruz.böyle bir karar aldık.çünkü üzülerek ağlayarak elimize bir şey geçmiyor.dua...dua ...dua.onlarında morale ihtiyacı var.amin canım.Allah razı olsun.selametle........

aleyküm selam canım çok üzgünüm keşke elimden birşey gelseydi
en doğru kararı vermişsiniz hiç birşey olmamış gibi davranmak daha hayırlıdır bu moralinde yükselmesini sağlar yüreyimle dualarımla yanındayım RABBİM CC hayırlı acil şifalar versin selametle kalın inşallah

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
cok tesekkur ederım canım ablam.
burcumun paylaşimini okudum cok uzuldum inan bu tablolara cok uzak degildik bizde ama gıun gelıyo devran donuyo ablam benım rabbım gonlundekı tum guzellıkleri en kısa zamnda nasip etsın inşa-ALLAH.sende en guzele emantsın canım ablam..

amin canım benim sağol

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
şükür kavusturana aylin nihayet kavustuk iyi olduğuna sevindim çok merak etmiştik
neyse sonra görüşürüz selametle

odtulu.seyma

Kayıtlı Kullanıcı
Oh be ablam bir an için çok korktum.hoşgeldin sefalar getirdin.
bidaha bizi o kadarda yalnız bırakma emi
neyse Ablacım Allah yardımcın olsun derdine sıkıntına sen mi hep verecen moral :)ama hep sen ver emi sen mutsuz olma yada kimse mutsuz olmasın hep birlikte gülüp eğlenek:)

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
mrevem canım bazı sebeblerden dolayı giremıyordum kısmet olursa anlatırım sana..
cok saol canım benı cok mutlu ettın
birilerinin senı merak ettıgını sana kıymet6 verdıgını görmek gercekten anlatılmaz bir mutluluk ALLAH için hepinizi sevıyorum rabbım kötu gun göstermesın kımsenın acı yoklugunu göstermesın bizlere cok saol canım benı mutlu ettın sende ol...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
aylincım formu en son ben mı gormuşum ne
ama burdasın da onemlı olsn bu :)

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
Oh be ablam bir an için çok korktum.hoşgeldin sefalar getirdin.
bidaha bizi o kadarda yalnız bırakma emi
neyse Ablacım Allah yardımcın olsun derdine sıkıntına sen mi hep verecen moral :)ama hep sen ver emi sen mutsuz olma yada kimse mutsuz olmasın hep birlikte gülüp eğlenek:)

canım benım cok saol guzel yureklım..inşa-ALLAH herkes mutlu olsun bızde mutluluklara sahıt olalım..amin canım..

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
mrevem canım bazı sebeblerden dolayı giremıyordum kısmet olursa anlatırım sana..
cok saol canım benı cok mutlu ettın
birilerinin senı merak ettıgını sana kıymet6 verdıgını görmek gercekten anlatılmaz bir mutluluk ALLAH için hepinizi sevıyorum rabbım kötu gun göstermesın kımsenın acı yoklugunu göstermesın bizlere cok saol canım benı mutlu ettın sende ol...
aradım aradım bulamadım ne bılım korktum hiç sitedem uzak kalmazdın tamam aylın konusuruz sonra

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
benımde size oluyo canım benım rabbım bılır dogru zamnda ölmeyı yeglerım valla erkenden gitmek istemem tabı iyi amel lazım :(
bırde aylin selcuklu konu acmıs yönetime dıye ben ne kadar konu actımsa onlara sacma su bu kendı alaycı yazılar yazdı simdi yönetime sikayet edıyo

odtulu.seyma

Kayıtlı Kullanıcı
aman ya ne gündü.
kuzenim 10 yaşında fen bilgisi deneyi için mum eritiyorduk
fitilleri çıkarmayı unutmuşuz.
cezve tutuştu sönsün diye suya tuttum alev püskürdü.
bide evde tektik akşam vakti yengem alt komşudaydı dedemde biraz rahatsızdı.
kuzenimi telaşa vermemek için çok uğraştım ama mutfağı kurtaramadım şuanda çok kötü bi halde tavan ve dolaplar kapkara...
apartman ayağı kalktı resmen

odtulu.seyma

Kayıtlı Kullanıcı
pardon forumlar karıştı nasılsınız bölümüne yazıcaktım :)

odtulu.seyma

Kayıtlı Kullanıcı
canım benım cok saol guzel yureklım..inşa-ALLAH herkes mutlu olsun bızde mutluluklara sahıt olalım..amin canım..

amin ablacım inşeallah Rabb'im kimseyi sıkıntı ve zorluklarla sınamasın...Selam ve dua ile...
Allah'a emanetsin ablam...:a15:

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt