Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ayetlerden bir demet yaptık...Bir yaprak da siz olmak istermisiniz? (1 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
21mj9.jpg

Selamün Aleyküm, ismi gönlü güzel kardeşim. Forumumdaki mesajınızı okudum. Siz her daim dualarımdasınız inşallah..Rabbimiz c.c her daim yar ve yardımcınız olsun, dünyevi ve uhrevi tüm sıkıntılardan yüreğinizi beri kılsın, inşirah kelamının hürmetine ferahlatsın kalbinizi inşallah..Özlendiniz canım kardeşim. Rabbimiz c.c'den dileğim, inşallah iyisinizdir. Rabbimiz c.c işlerinizde kolaylıklar ihsan eylesin.. Yardımcınız olsun inşallah..Rabbimize emanetsiniz uhti:). Rabbi yınsırki daimen. Hakkınızı helal edin. Forumda görünce buraya yazmak istedim.Duamdasınız inşallah..Hayırlı ve bereketli Cumalar..Selam, dua ve muhabbetle.B)

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
21mj9.jpg

Selamün Aleyküm, ismi gönlü güzel kardeşim. Forumumdaki mesajınızı okudum. Siz her daim dualarımdasınız inşallah..Rabbimiz c.c her daim yar ve yardımcınız olsun, dünyevi ve uhrevi tüm sıkıntılardan yüreğinizi beri kılsın, inşirah kelamının hürmetine ferahlatsın kalbinizi inşallah..Özlendiniz canım kardeşim. Rabbimiz c.c'den dileğim, inşallah iyisinizdir. Rabbimiz c.c işlerinizde kolaylıklar ihsan eylesin.. Yardımcınız olsun inşallah..Rabbimize emanetsiniz uhti:). Rabbi yınsırki daimen. Hakkınızı helal edin. Forumda görünce buraya yazmak istedim.Duamdasınız inşallah..Hayırlı ve bereketli Cumalar..Selam, dua ve muhabbetle.B)

Alyna ve aleyküm selam gönlü güzel kardeşim.Dualarınızda bana yer vermeniz beni çok mutlu etti canım kardeşim sizde benim dualarımdasınız.
Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olur her daim inşaallah.Güzel dualarınıza canı gönülden AMİN diyorum.Rabbimize hamdüsenalar olsun iyiyim sizde iyisinizdir inşaallah?Cezakallahü hayran kesiran daimen inşaallah.
Sizde en güzel Koruyana emanetsiniz.Benden yana helal olsun güzel kardeşim.Forumlarımda beni hiç yanlız bırakmayan güzel kardeşim sizde hakkınızı helal ediniz.
Sizinde her Cuma gününüz huzurla ve bereketle geçer inşaallah.
Baki muhabbetle selam ve dua ile biiznillah.B)

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun Aliye kardeşim
Paylaştığınız tevbe ve ali imran ayetleri çok güzeldi.
Güzel emeğinize sağlık.Selam ve dua ile...

remi7781

Kayıtlı Kullanıcı

bu resmi büyük çıkarmayı başaramadım.. :( oysaki 2 saat önce ögrendik yine beceremedik..

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
de ki, "bütün şefaat ALLAHA aittir.göklerin ve yerin mülkü O'nundur.sonra hep döndürülüp O'na götürüleceksiniz." (zümer 44)

müslim88

Kayıtlı Kullanıcı
İnsanlar, “İnandık” demekle imtihan edilmeden bırakılacaklarını mı zannederler. (ANKEBUT SURESİ / 2. ayet)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt