Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benden sonraki arkadaşım için okudum.Rabbim herşeyi gönlüne göre versin dualarını isteklerini hayırlısıyla kabul etsin inşaallah.Allah cümlemizden razı olsun.
amin amin amin.Bende okudum benden sonraki kardeşimiz için cuma günün hürmetine Allah tüm günahlarını affetsin..İki cihanda afiyet versin.Peygamber efendimize komşu eylesin...
amin amin amin fatiha ile aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..................................bende okudum bir sonraki kardesim icin...