Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
amin canım kardeşim allah c.c razı olsun selamün aleyküm bende bir tane okudum tamda ezan okunuyordu yüce mevlam kabul etsin inşaallah yüce katında arkadaşımızın ne muradı varsa versin vede ne sıkıntısı varsa gidersin aminnn
amin amin amin !!!selamün akeyküm canlarim rabbim insallah bir sonraki bir evvelki kardeslerimin ne dilegi ne muradi varsa bu dünya ve ahiretle ilgili bütün isteklerini dua'larini kabul etsin,AMIN AMIN AMIN
önceden okumuştujm ama üstteki kardeşim için yazmıştım genede o kardeşiminde gönlündeki muradını kabul eylesin allahü teala şimdi benden sonraki kardeşim için okudum