sizden gelen her cevap beni mutlu ediyor bilesiniz...
sizlerden öğreneceğim ve bunları hayatıma ,yazılarıma,duygularıma geçireceğim daha çok şey var..bu yazdıklarımı övgü olarak almayın..çünkü hissettiklerimi buraya dökmemin imkanı yok..islamı - kuranı- HAK' KI daha çok paylaşmamı sevmemi yaşamamı sağlıyorsunuz.....
ALLAH(c.c.) RAZI OLSUN...İSLAM ADABINI SİZLERDEN ÖĞRENİYORUM
(talip amca-kaan kardeşim-aliye aliye-nihalim(adını yazamadığım diğer kardeşlerim kırılmasın nolur ...bu benim cahilliğimden ...hepinizden birşeyler öğreniyorum elbet..isimleriniz gönlümde)
Rahman c.c her daim o güzel gönlünüze göre versin inşallah değerli ablam.. Sizin bu güzel düşünceleriniz çok mutlu etti, Rahman c.c razı olsun inşallah.. Değerli ablam, ben size çok çok teşekkür ederim.. Bu yuvada iyi ki varsınız, iyi ki aramızdasınız.. Acizane bilmeden de olsa güzel şeylere vesile olabilmişsem, kendi adıma söyleyebilirim ki çok mutlu olurum ablam.. ''En hayırlılarımızın, başkalarına faydalı olabileni'' hadis-i şerifi gereğince bu yuvada ben de çok şeyler öğrendim..Benim de çok değerli ablalarımdansınız..Dualarım sizinle her daim inşallah..İlginiz için bir kez daha teşekkür ediyorum ablam..Selam ve baki dualarım ile Rabbimize emanetimsiniz inşallah..B)
Değerli Nihal ablam, o güzel hediyeniz için de burdan bir kez daha teşekkür ederim. Benim için çok değerli, çünkü uğraşmıştınız eklemek için ve bu sizi üzmüştü..Allah c.c razı olsun, gülistan gönlünüze sağlık olsun..Selam ve baki dualarımla Rabbimize emanetsiniz siz de inşallah..B)