Selamün Aleyküm hafizkiz kardeşim.. Çok çok teşekkür ederim.. Çok güzeldi, emeğinize, gönlünüze sağlık olsun inşallah..Bu da benden size gelsin bakalım
Seyyidetün_nisa kardeşimize
çok teşekkür ederim ablacm hatırlanmak güzel şey nerden bildin kırmızı rengi çok sevdiğimi ALLAH RAZI OLSUN[/quote=seyyidetün_nisa]
Selamün Aleyküm Betül kardeşim. Ben teşekkür ederim..Beğendiğinize sevindim Tevafuken kırmızı oldu, içimden onu koymak geldi sizin için.. Sevdiğiniz renk olmasına da sevindim kardeşim. Allah c.c sizden de razı olsun, Rabbimize emanetsiniz, selam ve baki dua ile inşallah..B)
Can mücahidem cennet yolcusu kardeşim..Resim gerçekten çok güzeldi, sizden bir hatıra olarak kaydettim; sizin de gönlünüze sağlık olsun inşallah mücahidem.Hayırlı ve nurlu geceler olsun inşallah...Dualarda buluşmak duasıyla Rabbimize emanetsiniz.. SİTENİN EN CANA YAKIN ABLASINA TEŞEKKÜRLERİMİ BİLDİRİRİM GECENİZ HAYIRL OLSUN
Hatırlanmayı kim istemez değerli kardeşlerim
Elbette bir nedene ihtiyacımız yok,
çünkü insan sevdiklerini sevindirmek, mutlu etmek, mutlu görmek ister.
Mü'minler arasındaki kardeşlik bağlarını kuvvetlendirici güzel adet ve davranışlardan biri de hediyeleşmektir. Fahr-i Cihân Efendimiz, ümmetinin birbirlerine karşı olan muhabbet ve bağlılıklarının artması için hediyeleşmeyi teşvik etmiş, kendisi de hediye vermiş ve hediye kabul etmiştir.
Bunlar da Kaan, Gülnisa, Aliye, Kasım, Im_muslim, aminenur ve burda ki Tüm kardeşlerime hediyem olsun
Değerli DELETE kardeşim ALLAH senden razı olsun. inan o kadar güzel bir forum açmışsın ki çok güzel ya...
ALLAH razı olsun başka yazacak bir şey bulamıyorum...
ALLAHa emanet ol...
Allah sizden de razı olsun kardeşim.
Formu açan GizliOzne kardeşimiz.
Allah'a emanet olun
Hatırlanmayı kim istemez değerli kardeşlerim
Elbette bir nedene ihtiyacımız yok,
çünkü insan sevdiklerini sevindirmek, mutlu etmek, mutlu görmek ister.
Mü'minler arasındaki kardeşlik bağlarını kuvvetlendirici güzel adet ve davranışlardan biri de hediyeleşmektir. Fahr-i Cihân Efendimiz, ümmetinin birbirlerine karşı olan muhabbet ve bağlılıklarının artması için hediyeleşmeyi teşvik etmiş, kendisi de hediye vermiş ve hediye kabul etmiştir.
Bunlar da Kaan, Gülnisa, Aliye, Kasım, Im_muslim, aminenur ve burda ki Tüm kardeşlerime hediyem olsun
Değerli KASIM HADİ abicim...ALLAH sizlerin kardeşliğinden mahrum bırakmasın beni...selametle inşaallah...
EsSelamuAleyküm Kıymetli EMİN Kardeşim..
Öncelikle çok teşekkür ederim EMİN Kardeşim..Bizi çocukluk yıllarımıza geri götürdünüz..(10 yaşıma kadar-ilkokul 4.sınıf)
4 ile 10 yaşlarım arası 6 sene YEŞİL BURSA-İlk göz ağrımda
Muradiye Semti ve Setbaşı'nın üsttarafında Çobanbey Mah.de(son bir yıl) ikamet etmiştik..fırsat buldukça..gelip-ziyaret ettiğimiz bu ULU Mekanın ayrı bir yeri vardır..Çok sağolunuz..
Ayriyetten "Kendileri kadar KIYMETLİ Hediyelerini Lütfeden kardeşlerimizin hepsine(resim ekleyemeyen dahil) kalbi teşekkürlerimi sunarım..Allah(CC) hepinizden razı..inşaAllah bu sayfa vesilesiyle oluşan MUHABBET ortamı dalga-dalga yayılıp her bir Kardeşi kuşatır..
Bu nedenle de GİZLİ ÖZNE Kardeşimize ne kadar teşekkür etsek azdır..Kendisini buna VESİLE oldu bilsin inşaAllah..Allah(CC) razı olsun..
Tek tek isim yazmıyorum..Ayrımsız herkesi sevgi ve saygı ile bir Amca-abi-kardeş olarak kucaklıyorum..
DELETE Kardeş kusura bakmayınız..TEBESSÜM ediyorum Kardeşim..mazur görünüz..işte bir küçük ihmal üzecek birisini diye tek-tek göndermek çok zordu..ama toplu yazdık..onda bile kusur ettik..affola..
Selam..sevgi..saygı ve baki dualarım ile Allah(CC)'a emanet olunuz..
berat05 ablamıza
[COLOR=darkgreen]selamünaleyküm bu da benden siz değerli büyüklerime,küçüklerime gelsin.[/COLOR]
(eksik isimler var ise inşaALLAH ekleyeceğim-eklemekteyim )
Aleykümselam...öncelikle HAKKINIZI HELAL EDİN...
hediye almak çok güzel bir o kadar da hediye etmesi çok güzel...
selametle...
selamün aleyküm NİHALİM kardeşim
siz ekleyemesenizde bizler sizin yerinize SİZ EKLEMİŞ GİBİ EKLERİZ :H
bu da sizde işte