Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

~~ ATEŞ VE SU ~~ (3 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
RE: ~~ ATEŞ VE SU ~~

paryosa_t yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM ÇOK BEĞENDİM EMEĞİNE SAĞLIK GERCEKTEN COK GÜZEL VE ANLMLI BİR ŞİİRDİ B)B)B)

Rabbim sizden de razı olsun kardeşim.. çok teşekkür ederim. beğendiğinize sevindim.. Allah'a emanet olun. selam ve dua ileB)B)

busram

Kayıtlı Kullanıcı

...!!!RABBİM SİZEN RAZI OLSUN ÇOK SAĞOLUN ÇOK MYTLUYUM GERÇEKTEN BU SİTE ÇOK GÜZEL İNŞ ŞİİRLERİMİDE BEĞENİRSİNİZ AMA DAHA ACEMİYİM NEREYE YAZICAM ARAŞTIRIYORUM LÜTFEN YARDIMCI OLSUN;)

busram

Kayıtlı Kullanıcı

...!!!RABBİM SİZEN RAZI OLSUN ÇOK SAĞOLUN ÇOK MYTLUYUM GERÇEKTEN BU SİTE ÇOK GÜZEL İNŞ ŞİİRLERİMİDE BEĞENİRSİNİZ AMA DAHA ACEMİYİM NEREYE YAZICAM ARAŞTIRIYORUM LÜTFEN YARDIMCI OLSUN;)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

busram yazdı:

selamün aleyküm sevgili kardeşim, hoşgeldiniz öncelikle, üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inş. '' FORUM ANA SAYFA'' yazan yere (anasayfada forumların altında yer alan başlık) tıklayarak şiirler başlığına gelin, oradan yazılıyor.. paylaşımlarınızı bekleriz kardeşim.;) selametle kalınB)B)

sevgi21

Kayıtlı Kullanıcı

B)Güzel kardeşim emeğine yüregine sağlık ne kadar güzel ve anlamlı allah razı olsunB)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

sevgi21 yazdı:
B)Güzel kardeşim emeğine yüregine sağlık ne kadar güzel ve anlamlı allah razı olsunB)

Rabbim sizden de razı olsun inş. kardeşim.. çok sevindim, beğendiğiniz için.. çok teşekkür ederim.. Selametle kalın inş. bu arada üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inş.B)B);)

ireme

Kayıtlı Kullanıcı

aliye_aliye yazdı:
ireme yazdı:
aliye_aliye yazdı:
ireme yazdı:
Ateşin yüreğini sadece su,
Suyun yüreğini
Sadece ateş alır olmuş...

canım benim çok güzel....emeğine yüreğine sağlık...selam ve dua ile...B)

RABBİM HER DAİM SENDEN DE RAZI OLSUN İNŞ. BEĞENDİĞİNE ÇOK SEVİNDİM. B)B)TEŞEKKÜR EDERİM. ALLAH'A EMANET OL CANIM. SELAMETLE İNŞ.;)

BENİM CAN ALİYEM....RABBİM CÜMLEMİZDEN HER DAİM RAZI VE HOŞNUT OLSUN...O KADAR GÜZEL Kİ BEĞENMEMEK ELDE DEĞİL GÜL KOKULU KARDEŞİM...CANIM BURDA SORMAM UYGUN MUDUR BİLEMİYORUM AMA SINAVLARINI SORACAKTIM...NASIL GEÇTİ...VEREBİLDİN Mİ...YA BENİM ÇALIŞKAN KARDEŞİM VERMİŞTİR DE HEPSİNİ YİNEDE Bİ SORAYIM DEDİM...;)

selamünaleyküm canım kardeşim benim.. içtenliğin ve samimiyetin için nasıl teşekkür etsem bilemiyorum. Allah razı olsun senden daima inş.. sınavlarım bitti canım, ara tatildeyiz şu an.. dinleniyorum biraz.. ortalamalarda sınıf ikincisiyim.. rabbime şükürler olsun ki, her şey çok güzel..sen nasılsın, iyisin inşallah.. Yüce rabbime emanet ol.. e-mailimden yazmak istersen profilimde var canım.. oradan ulaşabilirsin.. Rabbim iyiliğini daim kılsın inş.selametle canım kardeşimB)B);)

ALEYKÜM SELAM GÜZEL ALİYEM....ESTAĞFİRULLAH CANIM NE DEMEK...O SICAKLIK VE İÇTENLİK SENDEN KAYNAKLANIYOR....RABBİM İKİ CİHANDA DA SENDEN RAZI VE HOŞNUT OLSUN İNŞAALLAH...MAAŞALLAH GÜZEL BACIMA...DEMEK SINIF İKİNCİSİSİN...NE KADAR SEVİNDİM NE KADAR MUTLU OLDUM BİLEMEZSİN....ŞÜKÜRLER OLSUN...BEN BİR KAÇ GÜNDÜR RAHATSIZDIM...(ÜŞÜTMÜŞÜM) AMA ALLAHIMA HAMDOLSUN ŞİMDİ DAHA İYİYİM...CANIM BENİM PROFİLİNDEN ADRESİNİ ALACAĞIM İNŞAALLAH...GÖRÜŞELİM...ŞİMDİLİK ALLAHA EMANET OL...SELAM VE DUA İLE...B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Re: ~~ Ateş Ve Su ~~

Re: ~~ Ateş Ve Su ~~

ireme yazdı:
ALEYKÜM SELAM GÜZEL ALİYEM....ESTAĞFİRULLAH CANIM NE DEMEK...O SICAKLIK VE İÇTENLİK SENDEN KAYNAKLANIYOR....RABBİM İKİ CİHANDA DA SENDEN RAZI VE HOŞNUT OLSUN İNŞAALLAH...MAAŞALLAH GÜZEL BACIMA...DEMEK SINIF İKİNCİSİSİN...NE KADAR SEVİNDİM NE KADAR MUTLU OLDUM BİLEMEZSİN....ŞÜKÜRLER OLSUN...BEN BİR KAÇ GÜNDÜR RAHATSIZDIM...(ÜŞÜTMÜŞÜM) AMA ALLAHIMA HAMDOLSUN ŞİMDİ DAHA İYİYİM...CANIM BENİM PROFİLİNDEN ADRESİNİ ALACAĞIM İNŞAALLAH...GÖRÜŞELİM...ŞİMDİLİK ALLAHA EMANET OL...SELAM VE DUA İLE...B)
canım benim.. çok teşekkürler yazdıklarınla çok mutlu oluyorum canım.. Rabbim razı olsun inş. iyi ki varsın ya.. seni tanıdığım için çok mutluyum.. tüm güzelliğin ve samimiyetin için, teşekkür ederim... mutluluğumla seviniyorsun hem de beni hiç tanımamana rağmen, ben de seni tam tanımama rağmen, iyiliğinle, mutluluğunla ben de iyi ve mutlu oluyorum..işte kalbinin güzelliği böyle bir şey canım.. varlığın için önce rabbime şükür sonra da sana teşekkür ediyorum canım kardeşim. hep iyi ol inş. bu arada hastalığına üzüldüm, Rabbim şafi ismiyle sana şifa versin inş. çok geçmiş olsun canım.. Rabbime emanetsin.. Allah yar ve yardımcın olsun inş. Selametle kal.B)B)

Tayfun_Dokgoz

Kayıtlı Kullanıcı

OO SÜPER BIR YAZIYDI ALLAH RAZI OLSUN EMEĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM SAOL.

MEKKE

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. çok güzel anlamlı şiir.emeğine sağlık...B)B)

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

GÜZEL VE ANLAMLI Bİ ŞİİR EMEĞİNE SAĞLIK

ALlah razı olsun B)

edaalican

Kayıtlı Kullanıcı

çok güzeldi kardeşim.elinize sağlık.ALLAH CC RAZI OLSUN İNŞALLAH.

tekin

Kayıtlı Kullanıcı

çok güzel olmuş eline saglık

seher vakit

Kayıtlı Kullanıcı

aliye_aliye yazdı:
Ateş bir gün suyu görmüş yüce dağların ardında
sevdalanmış onun deli dalgalarına.
Hırçın hırçın kayalara vuruşuna,
yüreğindeki duruluğa