Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Aşkı İbrahimce Olanın, Yüreği Dağca Olur! (2 Kullanıcı)

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm Aliye kardeşim. Yüreğine sağlık olsun.çok çok değerli bir paylaşımdı. İzninizle saklamak istiyorum. ALLAH sizlerden ebeden razı olsun. Bu kulunuda siz değerli kardeşlerim hürmetine, bu topluluk içerisinde olmanın hürmetine Affeylesin...

Kurban Olmak. Ama neye Kurban olmak değil mi. Kurban olunacak olanı biz belirliyoruz.
Asıl KURBAN olunacak O, bizi herşeyden değerli kılan O, Bizi Eşref_i Mahlukat olarak mkemmel bir şekilde Yaratan O, Bizim kalplerimize Kendi sevgisini veren O, Bizi bu yola taşıyanda O. Elhamdülillah...
Asıl Kurban olunacak Olana Kurban Olabilmek Duasıyla...
ALLAHa emanet olunuz güzel kardeşim...
selam ve dua ile...
DUAlarınızda olabilmek DUAsıyla...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamünaleyküm Aliye kardeşim. Yüreğine sağlık olsun.çok çok değerli bir paylaşımdı. İzninizle saklamak istiyorum. ALLAH sizlerden ebeden razı olsun. Bu kulunuda siz değerli kardeşlerim hürmetine, bu topluluk içerisinde olmanın hürmetine Affeylesin...

Kurban Olmak. Ama neye Kurban olmak değil mi. Kurban olunacak olanı biz belirliyoruz.
Asıl KURBAN olunacak O, bizi herşeyden değerli kılan O, Bizi Eşref_i Mahlukat olarak mkemmel bir şekilde Yaratan O, Bizim kalplerimize Kendi sevgisini veren O, Bizi bu yola taşıyanda O. Elhamdülillah...
Asıl Kurban olunacak Olana Kurban Olabilmek Duasıyla...
ALLAHa emanet olunuz güzel kardeşim...
selam ve dua ile...
DUAlarınızda olabilmek DUAsıyla...

~*~*~*~*~*~*~*~*~

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü muhterem hocam.
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Allah c.c sizden de ebeden ve daimen razı ve memnun olsun inşallah. Est. hocam, saklayabilirsiniz yazıyı tabi.. Beğendiğim bir yazıda, bir yazar: ''Hepimizin kurban edecek bir İsmail'i vardır, olmalıdır.'' diyor. İsmail'in kendimiz olduğunu hiçbir zaman unutmamamız gerekir aslında.. Dava yolunda nefsini, kısacası kendini kurban edenler vesilesiyle İbrahimi davada yol katedilecektir biiznillah..Allah c.c cümlemize dava yolunda İsmail (a.s) teslimiyeti ve cesareti ve gerektiğinde bıçakların (ya da çağın başka caydırıcılarının) önünde mütevekkil bir şekilde durabilmeyi nasip eylesin inşallah..Amin can-ı gönülden dualarınıza hocam..Dualarımızdasınız acizane..Rahman c.c her daim yar ve yardımcınız olsun inşallah..En Emin'e emanet olunuz..Selam ve baki dua ile.

~*~*~*~*~*~*~*~*~

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Bakınız etrafınıza; kurban olmayan birini görebilir misiniz? Kimi
kara sevdasının, kimi ak sevdasının kurbanıdır. Dünyaya, paraya,
makama, mala, şöhrete, alkışa, servete kurban olmak ve kurban etmek
için kuyruğa girenlerin haline bakın.

Bakmayın siz, ''Ben hiçbir şeye kurban olmam!'' diye iddialı
konuşanlara; aslında onlar benliklerine ve bencilliklerine kurban olmuş
birer zavallıdan başka bir şey değildirler.​

selamun aleyküm.
emeğine yüreğine sağlık.Rabbim benliğimize ,şeytana kurban olmaktan korusun cümlemizide inş.
Kulluğunun hakkını veren kendine kurban olanlardan eylesin.Ve bu çabayı versin yüreğimize

~*~*~*~*~*~*~*~

Ve aleyküm Selam Değerli ablam.Amin güzel dualarınıza inşallah..Allah c.c razı olsun.. Sizin de yüreğinize sağlık.. Cumanız mübarek olsun inşallah..Rabbimize emanet olunuz..Selam ve baki dualar ile..B)

~*~*~*~*~*~*~*~

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
.

57771322wl3.gif

Son düzenleme:

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
Eğer âşık isen yare
Sakın aldanma ağyare
Düş İbrahim gibi nare
Bu gülşende yanar olmaz

Selamun aleykum aliyeciğim işim var hepsini okuyamadım inşaallah okuyacam.Daha önceden okudum mu hatırlamıyorum:)Neyse canım hayırlı akşamlar:H

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Eğer âşık isen yare
Sakın aldanma ağyare
Düş İbrahim gibi nare
Bu gülşende yanar olmaz

Selamun aleykum aliyeciğim işim var hepsini okuyamadım inşaallah okuyacam.Daha önceden okudum mu hatırlamıyorum:)Neyse canım hayırlı akşamlar

Ve aleyküm Selam can ablacım benim B)

Okuduğunuz ve güzel, değerli yorumunuz için ben teşekkürlerim sunarım hanımefendi ablacım;):)...Rabbimize emanetimsiniz inşallah..Allah c.c işlerinizde hayır, bereket ve kolaylıklar nasip eylesin, her daim yar ve yareniniz olsun inşallahü Teala..Dualarımdasınız..Baki Muhabbetle..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt