Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Askerim Duanıza İhtiyacım Var (1 Kullanıcı)

GEVHER

Yönetici
selamünaleyküm...

Sizinle birlikte tüm askerlerimize Allah Celle Celalüh kolaylıklar versin, hayırlı teskereler nasip etsin değerli kardeşimiz.
İnşaAllah ailenize sağ salim ve afiyet içinde kavuşursunuz.

Rabbimize emanet olunuz.

Gün_Işığı

Kayıtlı Kullanıcı
Allah celle celaluhu yardımcınız olsun 5000 Ya Fettah celle celaluhu okudum

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardeşim
Nasılsın,Rabbim senin ve tüm asker evlatlarımızın Yar ve Yardımcısıolsun,Hayırlısıyla yuvalarına dönmeyi nsibetsin.
Selam ve Dua ile

asker_seko

Kayıtlı Kullanıcı
hepiniz ALLAH a emanet olun inş en kısa zamanda yeniden aranıza dönerim dualarım sizlerle..sizde duanızı eksik etmeyin inşş

Golden Rose

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm:)
Benim de akrabam asker. Niğde'ye dağıtımı yapıldı. Allah tüm askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun.

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Allaha şükür yeniden burdayım
dualarınızı eksik etmeyin gerçekten zor bi askerlik bizimkisi okadar çok art niyetli rütbelinin arasında psikolejisi bozulan arkadaşlarım var ):

Tum askerler duamda
Rabbım sabır vrsın yardımcınız olsun

asker_seko

Kayıtlı Kullanıcı
bu gün tam 5 aylık oldum ALLAH a şükür...

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim yardımcın olsun kardeşim.. Rabbim iç sıkıntılarını gidersin, feraha erdirsin inşaAllah..

hudavendigar

Kayıtlı Kullanıcı
4 aylık askerim ilk iznimi kullandım çarşamba yeniden teslim oluyorum içim acayip sıkılıyo daralıyo çok fenayım duanıza muhtacım...sabırlı olmam lazım ferahlamak istiyorum ALLAH ın izniyle...
ALLAH hepinizden razı olsun..!

Savaşa mı gidiyorsun da canın sıkılıyor tertibim..!Gideceğin yeri bildirmemişsin.Canın sıkılmasın.

Vatan için ölüp şehit olmak herkese nasip olmaz.Yardan, serden, anadan, babadan geçmek gerek.Bunları düşünürsen askerliği kolayca bitiremezsin.Bana, "şu an da askere gider misin" deseler Vallahi hiç arkama bakmadan giderim.Yeter ki bu vatan sağ olsun.Benim gücüme giden şey, tuzukuruların para yatırıp askere gitmemeleridir.Bu askerlik işi fakir ve garibanlara mı kaldı?.Tuzukuruların hepsinin kıçına şaplak vurup taa Doğu'ya sürmek lazımki anlasınlar vatanın kıymetini...

hudavendigar

Kayıtlı Kullanıcı
bana önerebileceğiniz dua varmı gitmeden hepsini not almak istiyorum

Allah yar ve yardımcınız olsun.Şu dua seni her türlü belalardan ve kazalardan Allah'ın izniyle korur.

BİSMİLLAHİLLEZÎ LA YEDURRU MEASMİHİ ŞEY'ÜN FİL ARD.VE LA FİSSEMÂİ VE HÜVESSEMÎL ALÎM...

Manası : Allah'ın ismiyle başlarım.. O yüce Allah ki, O'nun mübârek ismiyle hareket edildiği (O'nun ismi söylendigi) vakit, yerde ve gökte hiçbir sey okuyana zarar veremez. O yüce Allah, her seyi en iyi işiten ve her şeyi bilendir.

Bu duanın akşam sabah okunması tavsiye edilmektedir.

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
5 ay geride kalmış Rabbım sbır versın : )

nerde yapıyorsunuz askerlıgı merak ettim

esraisra

Kayıtlı Kullanıcı
rabbm yardım etsn kardesm inş hayrlı bir sekilde gelirsin

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam asker kardeşim.Rabbim yar ve yardımcın olsun.Seni ve tüm askerlerimize güç kuvvet versin.ALLAH DEVLETİMİZE MİLLETİMİZE ZEVAL VERMESİN.

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yar ve yardimciniz olsun kardesim
ne demisler askerlikte " az kelam cok selam" böyle devam edelim insaALLAH

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt