Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Askerim Duanıza İhtiyacım Var (1 Kullanıcı)

asker_seko

Kayıtlı Kullanıcı
4 aylık askerim ilk iznimi kullandım çarşamba yeniden teslim oluyorum içim acayip sıkılıyo daralıyo çok fenayım duanıza muhtacım...sabırlı olmam lazım ferahlamak istiyorum ALLAH ın izniyle...
ALLAH hepinizden razı olsun..!

Sercan Demet

Kayıtlı Kullanıcı
Elbette elimizden geldiğince dua ederiz.

Ancak unutmayın ki vatan için, millet için oradasınız. "Ya Fettah" esmasına devam ediniz, manevi anlamda iç rahatlatır.

İnşallah, namazlarınızı da aksatmıyorsunuzdur. Gizli gizli de olsa, en ücra köşelerde bile olsa; namazımızı kılacağız.

Nitekim Resulullah Efendimiz; "Kişi ile küfür arasında namaz bulunur. Namaz kılmayan kafir olur." buyurmuşlardır.

Allah yardımcınız olsun, selametle inşallah.

melek4545

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcınız olsun kardeşim

Allah bol bol sabırlar versin

Hayırlı tezkereler

hacer_fatih

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim Allah yardımcınız olsun
bizler için askerlik yapıyorsunuz hakkınızı helal edin

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Yar ve Yardımcınız olsun kardeşim,inşaAllah içinizdeki sıkıntının yerini huzurla doldursun,Yüce Rabbim Hayırlısıyla bitirip dönmeyi nasibetsin.
Selam ve Dua ile

asker_seko

Kayıtlı Kullanıcı
bana önerebileceğiniz dua varmı gitmeden hepsini not almak istiyorum

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Her türlü dertlerden ,sıkıntılardan ,korkulardan , çaresizlikten ,günahlardan emin olmak için
7 defa
Hasbunallahu ve ni'mel vekil ni'mel Mevla ve ni'me'n nasîr
(“Allahü Teala, bize yeter, O ne güzel vekildir. Ne güzel Mevla ve ne güzel yardımcıdır.”)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Asker uğurlama duası

Konu başlığında da olduğu gibi zaman zaman asker uğurluyoruz Olur ya bir başka kardeşlerimize de lazım olur işte arayanlar için yazımız.

Mukaddes kitabımız olan Kur’anda bizlere düşmanla savaşmamızı emrediyorsun. Cihadı emrediyorsun. İşte bu emri herkes sırasıyla yerine getirdi ve getiriyorlar ve yerine getirmek üzere yetiştirdiğimiz evlatlarımızı dinimizin vatanımızın ve Müslümanların saadet ve selameti, ırzımızın ve namusumuzun korunması için asker ocağı gibi mübarek bir ocağa gönderiyoruz. Sen onlara sağlık ve afiyet ver. Yüreklerine cesaret, bileklerine kuvvet ihsan eyle.
Ya rabbi bir askere lazım olan sabrı sebatı ve metaneti cesaret ve şeceati kalplerine yerleştir. Onları belalardan kazalardan musibetlerden koru yarabbi. Bu cennet vatanımızda bize yaşamayı çok gören hainler tarih boyunca olageldi, hala da olmaya devam ediyor. Rabbimden dileğim o dur ki içimizden çıkarılıp aldatılan, kandırılan bizi bizim içimizden çıkardıkları, kandırdıkları kişilerle vurmaya çalışan hainlere rabbim fırsat vermesin.
Kandırılan kardeşlerimize Allah hidayet versin. Gerçeği görebilmeyi, bu vatanı bize emanet eden ecdadının emanetini koruyabilmeyi, hainlik yapmanın inanan bir insana yakışmayacağını bilebilmeyi, bu şuura erebilmeyi, içimizdeki bütün gaflet içinde olanlara rabbim hissedebilmeyi, duyabilmeyi nasip eylesin. Karada, havada, denizde, her yerde, her an nusretini, yardımını esirgeme yarabbim. Rengini şehitlerimizin kanından alan, semalarımızda nazlı nazlı dalgalanan, istikbalimizin sembolü al bayrağımızı indirtme yarabbi.

Alemlerin rabbi olan Allahım
Yavrularımızı sağ salim analarına babalarına ve akrabalarına kavuşmak nasip eyle. Yardımını esirgeme Allah’ım. komutanlarına karşı birer itaatkar kahraman eyle. Küçük büyük günahlarını affeyle Allah’ım. Vatan ve milletimizin selameti dinimizin bekası milletimizin birlik ve beraberliği için ve Allah rızası için...........

AH Annem benim hiç kıyamam benim oğlumda altı ay önce askerliğini bitirip geldi inşaallah sende bitireceksin bitmez gibi görünen aylar gelip geçiyor yeterki sen içini ferah tut adını yaz bana sana oğlum gibi her namazında dua edeceğim hanife ablanın yazdığı duayı hep oku birde ayetel kürsiyi dilinden hiç düşürme güle güle git güle güle gel hayırlı tezkerelerin olsun inşaallah yaradan Rabbime emanet ol dualarımız seninle

asker_seko

Kayıtlı Kullanıcı
Allah hepinizden razı olsun güzel insanlar

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yar ve yardımcınız olsun.
Dualarım sizinle allahın izniyle....

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Abimler askere gittikten sonra asker denılınce ayrı bı uzuluyorum
Dualarım sızın ve tum askerlerle insanllah bıdahaki izinde buruda göruruz sizi

asker_seko

Kayıtlı Kullanıcı
yarın gidiyorum inş en kısa zamanda aranıza dönerim çarşı izinlerinde uğrarım inşş
ALLAH hepinize sağlıklı mutlu ömür versin..

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
selamun Aleykum Kardeşim,
Rabbim hayırlısıyla gidip dönmeyi nasibetsin,dualarımda olacaksın inşaAllah.Bir mahzuru yoksa nerede askersin.
Selam ve Dua ile

melek4545

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin inşallah

Allah yar ve yardımcınız olsun

Hayırlı tezkereler

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı

Allah yardımcınız olsun..hayırlı tezkereler nasip etsin tüm askerlerimize.
1 İnşirah suresi okudum,Rabbim kolaylıklar versin
Yunus Dua sıda okuyabilirsiniz bol bol.

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
yarın gidiyorum inş en kısa zamanda aranıza dönerim çarşı izinlerinde uğrarım inşş
ALLAH hepinize sağlıklı mutlu ömür versin..

çarşı iznim var diyosun bak ne guzel şukur :)

2 abim var 2 side doguya gitti ikisininde çarşı iznı yoktu

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim dualarımız seninle inşallah RABBİM bir an önce gidip gelmeni vesile kılsın .ne güzel ki hayırlı bir yola gidiyorsun.ALLAHA emanet olasın

asker_seko

Kayıtlı Kullanıcı
Allaha şükür yeniden burdayım
dualarınızı eksik etmeyin gerçekten zor bi askerlik bizimkisi okadar çok art niyetli rütbelinin arasında psikolejisi bozulan arkadaşlarım var ):

melek4545

Kayıtlı Kullanıcı
Allaha şükür yeniden burdayım
dualarınızı eksik etmeyin gerçekten zor bi askerlik bizimkisi okadar çok art niyetli rütbelinin arasında psikolejisi bozulan arkadaşlarım var ):

Benim abimde asker gerçekten çok zor kardeşim

Allah yar ve yardımcınız olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt