Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Askere gidiyorum... (1 Kullanıcı)

6310

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu Aleykum kardeşlerim. 22/11/2007 günü vatana teslim oluyorum. bugüne kadar forumlarda bir yanlışımı gördüyseniz kusura bakmayın, özür dilerim.Benim İçin Dua eder misiniz ? Kendinize iyi bakın. ALLAH ' a emanet olun.
Selam ve Dua ile...

ah ah okurken cok kotu oldum bunları yazarken nereden bılıcektıkı sehıd olucagını.... cok uzuldum Allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun ıns artık dualarımız onada gıdıcek ınsallah

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
Esselamu Aleykum kardeşlerim. 22/11/2007 günü vatana teslim oluyorum. bugüne kadar forumlarda bir yanlışımı gördüyseniz kusura bakmayın, özür dilerim.Benim İçin Dua eder misiniz ? Kendinize iyi bakın. ALLAH ' a emanet olun.
Selam ve Dua ile...

Bastığın yerleri “toprak!” diyerek geçme, tanı:
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı:
Verme, dünyaları alsan da, bu cennet Vatanı.

Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şüheda fışkıracak toprağı sıksan, şüheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da Huda,
Etmesin tek Vatanımdan beni dünyada cüda.

Ruhumun senden, İlâhî, şudur ancak emeli:
Değmesin mabedimin göğsüne namahrem eli.
Bu ezanlar ki şahadetleri dinin temeli-
Ebedî yurdumun üstünde benim inlemeli

Allah mekanlarini Cennet eylesin!

ammar_34

Kayıtlı Kullanıcı
Nur Içinde Yat Kardeşim. Sen Benim Kardeşimden Daha Yakindin. Askerde Hergün Ağliyorum. Senin Için Dua Ediyorum...

sevgi dinc

Kayıtlı Kullanıcı
İNNE LİLLEHİ VE İNNE İLEYHİ RACİUN

rabbım yakınlarına sabırlar versın kardeşimiz en ğüzel makama erdi
aaahhh allahım kıtlendım bişi diyemıyorum

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
moslem_omer´isimli üyeden Alıntı
Selam ve Dua ile...
Allah rahmet eylesin kardeşim yerin cennetin mekan eykesin Rabbim ne kadar acı kim derdi ki böyle olcak kimin ne zaman nerde hayata gözlerini kapatacağı belli değil belki bir dakika sonra belki yıllar sonra her an hazırlıklı olmalıyız Rabbim sabırlar versin. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Kardeşim nur içinde yat inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.:(:A:(

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt