vaktileyl
Kayıtlı Kullanıcı

5bardak süt
1,5 su bardağı un
2bardak þeker(su bardağı)
1paket kakoo
Yarim paket margarin
1paket muzlu puding-2tane vanilya
Hindistan cevizi gözkararı
2,5 bardak süt (puding için)
(1poşet krem şanti,1bardak süt)
Fındık,fıstık
Muhallebi:1,5 bardak un ile kakoo 2bardak şeker 5bardak sütü karıştırıp üzeri göz göz olana kadar piþir ocaktan alıp vanilyayı kat margarini kat mikserler 2,3 dk çırpın
(Dikdörtgen tepsi olacak)tepsiyi tamamen örtecek kadar Hindistan cevizi serpin
Çırptığınız pudingi tepsiye serdiğiniz Hindistan cevizinin üzerine dökün düzeltip buzdolabına koyun soğuduktan sonra muzlu pudingi çırparak veya pişirerek soğuk muhallebinin üzerine yayın (soğuk Olarak)üzerine 1bardak sütle hazırlanan krem şantiyi yayın
Enüste çekilmiş fındık,fıstık vs serpin dolapta soğusun bu tatlıyı 1gece önceden yaparsanız daha güzel olur bukadar